zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEconomieDrie van de vier Wakaypompen weer in bedrijf

Drie van de vier Wakaypompen weer in bedrijf

-

Does Travel - naar Suriname

Drie van de vier Wakaypompen in het district Nickerie zijn weer in bedrijf. Er wordt met man en macht gewerkt aan een optimale functionering van deze pompen en wordt ook bekeken hoe er lokaal gewerkt kan worden aan de mankementen van de pompen. Binnen twee dagen na de opstart is de waterstand bij de Nanni Verdeelwerken gestegen van 1.47m naar 1.79m.

Pomp 1 draait voor 60% vanwege een slingerende pomp-as en bij pomp 3 is cilinder 1 van motor 3 uitgevallen. Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is zeer verheugd te vernemen dat de Wakaypompen sinds kort wederom in bedrijf zijn. De pompen in Suriname die ressorteren onder het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) zijn na de diesel-levering op 4 februari weer in werking.

Door het ministerie van RO wordt gewerkt om de continuïteit van het irrigatiewater te garanderen. Door de ondernomen acties van RO kunnen de Surinaamse padieboeren in het district wederom over irrigatiewater beschikken, waardoor de aanplant gered kan worden, meldt LVV.

LVV-minister Rabin Parmessar roept alle padieboeren op om verstandig om te gaan met het beschikbaar irrigatiewater.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Wanneer worden de pompen uit India nu eens in bedrijf gesteld. Dat is al meerdere keren belooft.
  Waarom blijft men geld steken in deze oude rommel.

  Heeft men weer eens een deal gemaakt en niet nagedacht dat de lening alleen de pompen betrof en niet de grond, beton en bouwwerkzaamheden. Waar zijn de pompen onder tussen. Betaalt Suriname nu rente voor spullen die het niet kan gebruiken.


  Maak melding
 2. De goed nieuws show is reeds in volle gang, hiermee probeert het mislukte regiem van de paarse mislukkingen het volk te paaien om weer op hen te stammen op 25 mei 2020. Volk van Suriname : trap hier niet in, laat dee bende voor wat het is. Stem massaal op een partij waarvan bekend is dat ze het menen met Suriname. Alles behalve de NDP, dat zijn alleen maar schurken (Abrahams en Bouterse)


  gemodereerd
 3. Eindelijk in werking er was maanden lang ook geen diesel olie ,kan Staats Olie dat niet voorschieten .

  Doehkie vice President in Nickerie wat doe je voor de boeren .

  Doehkie ik laat je voor Waido de overloper naar NDP Schurken .


  Maak melding
 4. Nu de verkiezingen een paar maanden weg zijn moet als verkiezings stunt alle in het oogvallende projecten afgemaakt worden. Vooral projecten waar stemmen gewonnen kunnen worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES