VIDEO: YouTuber Jamie Li maakt vlog over bezoek aan Suriname

19

De Nederlandse influencer en vlogger Jamie Li was onlangs in Suriname voor een fotoshoot van het bekende blad LINDA. Daar heeft ze heel veel achter de schermen gefilmd en dat allemaal in een 40 minuten durende vlog gegoten.

Het bezoek aan Suriname was voor haar een reünie met haar Surinaamse roots. zelf zegt Jamie, wiens achternaam Li Fo Sjoe is, dit erover:

Terug naar mijn roots: Suriname!!!!!!!! Jeetje wat was ik blij toen ik hoorde dat ik erheen mocht voor een supertoffe fotoshoot van LINDA. meiden. Dat dus. En de reünie met het land waar mijn ouders geboren zijn en opgegroeid. Zo ook, de reünie met mijn familie!” aldus Jamie Li.

Check de vlog hierboven.


19 REACTIES

 1. Ik zie haar zo rondlopen dan DDB in zijn zon daagse pak, ze verdient haar brood tenminste op een eerlijke manier. En buitendien loopt ze niet naast haar schoenen, want dat doet de meeste Sranang uma als ze een beetje in de schijnwerper staan.

  Jacko
  gemodereerd

 2. Lekker belangrijk…..ik had een meer informatief programma verwacht, bezienswaardigheden die leerrijke verhalen vertellen over de geschiedenis van Suriname met schitterende natuurgebieden in het binnenland met al zijn schoonheid ‘helaas ben ik teleurgesteld bij deze want mevrouwtje was meer bezig met haar zelf dan over Suriname. Houd je meer met de schepping en het geestelijke bezig dan met uiterlijk vertoon, het lichaam is tijdelijk het ontbind stinkt en vergaat in het niets.


  Maak melding

 3. Toch wel leuk dat programmamakers toch vaker weten te vinden en leuk op de kaart zetten.
  Voor meer natuur moeten we toch bij National Geografic zijn.


  Maak melding

 4. Mix Chick 12 februari 2020 at 16:12
  Toch wel leuk dat programmamakers toch vaker weten te vinden en leuk op de kaart zetten.
  Voor meer natuur moeten we toch bij National Geografic zijn.

  National Geografic ontvang ik niet in Suriname. Op welke zender is die te zien? O ja ik weet het weer. Weer zo een die niet in Su woont maar wel de grote deftige poeha figuur interssant wil doen uithangt. Aks jouw roots niet in Su zijn tap you dek !
  gemodereerd

 5. @ Visionair.

  Jaimie Li is een flogger: en tevens een model die door Linda de Mol werd gevraagd, om in haar geboorte land om een paar foto shoot voor haar ( sames blad Linda genaamd te maken ) Zij werd niet door een reisorganisatie naar Su gestuurd, om Su te promoten als een mooi vakantie bestemming. Dus wat je schrijft slaat kant noch wal, en buitendien ze is een knappe jonge meid, dus ze mag wel pronken met haar body en wat erbij hoort ! Of je knap bent of lelijk iederéén stinkt en vergangkelijk, als je komt te sterven, weer een onzin van je. Wat je schreef is je visie om haar, en wat ik schrijf de mijne, dus we hoeven niet de derde wereld oorlog te onketenen !
  Vriendelijke groet.

  Sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. inlfuencer? really… of ligt dat helemaal aan dat badpak?
  tegenwoordig is iedereen met een dom vlogje op youtube een influencer.
  zijn meestal de domste personen ook die aardig arrogant zijn ook


  Maak melding

 7. Gaat inderdaad meer om mevrouw Jamie Li dan om Suriname. A gers wan sortu Snesi Kim Kardashian. Ze maken de vlogs omdat ze er ook geld aan verdienen.
  Andere reis vloggers die laten meer van het land en cultuur zien dat ze bezoeken, veel interessanter.


  Maak melding

 8. @lilly v w. leuk op de kaart gezet? wat is dat nu weer voor onzin?
  beetje filmen op frederiksdorp, een plek waar de normale surinamers nooit zullen komen vanwege de prijzen.
  voor de rest laat ze niets zien van suriname.
  dus op de kaart zetten??? pfffff echt niet.
  gewoon weer zo’n kijk mij nou eens vlogje


  Maak melding

 9. Nou het is wel leuk neer gezet het draait jammer genoeg alleen maar om haar familie en lekker eten ze had wel meer laten zien inderdaad maar het is wel een goed idee voor iemand die meer weet over de plekjes is Su.
  Ik snap je reactie. Een topje van een boom in Su doet me al leven he.


  Maak melding

 10. Lekker boeiend zeg! Als je echt graag wilde was je er al geweest. Dit is gelul, verkapte reclame om meer views te trekken. Ik vraag mij nou altijd af, wie is er gekker? De mensen die naar nutteloze vlogs kijken of de mensen die de nutteloze vlogs bekijken. Werkelijk ieder persoon op deze aarde kan vloggen mensen. Daar is totaal niets bijzonders aan. AANDACHTTREKKERIJ! Men doet steeds meer soortgelijke dingen, alleen omdat ze aandachtsgeil zijn!


  Maak melding

 11. de meeste blanke meiden gaan daar om seks ervaring op te doen, met verschillende soorten rassen, maar voornamelijk van het puur donkere en komen terug met een goed gevulde buik, daar zijn ze erg trots op kunnen de ouders gerust zeggen,,, we hebben lekker gekleurde donkere kleintje bij..

  wat leuk zeg..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.