Man bij verlaten winkel beroofd door twee criminelen

17
politie-op-locatie-suriname

De politie van het ressort Munder heeft op maandag 3 februari de 28-jarige Raphael B. aangehouden op verdenking van een beroving aan de Kwattaweg. De aangever verklaarde bij het verlaten van een winkelzaak beroofd te zijn door twee mannen, meldt het Kops Politie Suriname zondag.

Het slachtoffer had zijn auto gebracht bij een Carwash aan de Kwattaweg. In afwachting op zijn voertuig, stapte hij een dichtstbijzijnde supermarkt binnen en kocht enkele goederen. Toen hij uit de winkel liep werd hij aangevallen door twee manspersonen waarvan één gewapend was met een vuistvuurwapen.

Bij de beroving is van hem weggenomen zijn persoonlijke documenten en een geldbedrag in SRD en Euro. Nadat de criminelen alles wat hem toebehoorde hadden buitgemaakt, verlieten zij de plek in een gereed staande voertuig. Het slachtoffer kon het kenteken nummer van dat voertuig nog net opnemen.

De benadeelde deed na de beroving aangifte op het politiebureau. Na uitgewerkte informatie is Raphael aangehouden. Het voertuig waarmee het strafbare feit is gepleegd is hangende het onderzoek in beslag genomen. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, aldus de Surinaamse politie.

17 REACTIES

 1. Ik wil heel graag een goed leven leiden maar…..
  – ik kan niet naar de bank
  – ik kan niet naar de supermarkt
  – ik kan niet naar waterkant
  – ik kan niet op straat lopen
  – ik kan niet in mijn erf lopen
  – ik kan niet in mijn eigen huis rustig zijn
  – ik kan niet…….vul maar in

  Wanneer houdt het een keer op.
  Deng mpp rovers zijn Letterlijk overal. Niets anders dan falend beleid van de boevenpartij.


  Maak melding

 2. Dit is OVERAL op aarde niet alleen in suriname
  Wat in suriname gebeurd is niets in vergelijking met andere zuid Amerikaanse landen Europa of oost blok of afrika mensen de wereld draait in zijn geheel door wees blij als je wakker word vandaag de dag en zou zeggen pluk de dag want niet alleen een dief zoals men zegt komt in de nacht ook dood en ziektes en helaas ook rovers alhoewel het maakt ze vandaag de dag niet uit als het nou dag of nacht is mijn motto is een rein geweten vreest geen enkele vorm van kwaad
  gemodereerd

 3. Inderdaad! De tijd van nu is te vergelijken met de tijd van Noach. Heel de wereld was vol met geweldpleging totdat God alle slechte mensen wegvaagde van de aarde.
  gemodereerd

 4. Iedereen ,alle burgers zijn bang zowel thuis als op straat,wanneer kunnen we weer vrij leven ,zonder angst.
  gemodereerd

 5. Politiek neutraal 10 februari 2020 at 02:13
  Inderdaad! De tijd van nu is te vergelijken met de tijd van Noach. Heel de wereld was vol met geweldpleging totdat God alle slechte mensen wegvaagde van de aarde.@@@

  Iedereen was slecht de hele wereld was slecht mens en dier en zelfs de planten waren slecht alleen Noa en gezin waren goed en door Noa en gezin is de mens wederom geboren je verteld een hoop onzin je bent echt mond verlegen jij bent MISIEKABA 2 een valse profeet het is hier geen kerk.
  gemodereerd

 6. Overal gebeurd zulke verwoestende dingen.
  Ik durf,wat in Suriname gebeurd, niet te vergelijken met andere landen. En zeker niet met de aantal bewoners. Dit gebeurd in Suriname en ik woon in Suriname en het gebeurd net iets meer dan elders, vergeleken met het aantal bewoners.
  Hier woon ik, hier probeer ik veiligheid te vinden, de politie is druk bezig geld te te innen, niet voor mij maar de aasgieren in de regering..


  Maak melding

 7. Het schijnt dat de rovers spotters hebben in vele zaken o.a in autowasserijen. De tipgevers zitten veilig in hun werkplaatsen. De politie moet de mobiles checken voor connecties vlak voor de beroving.


  Maak melding

 8. @ van Traa,

  Ja he het gebeurt overal maar vind je het gek dat he zo vaak voorkomt in Suriname, een klein land met 450000 inwoners????? En wie zijn de daders ?????? Misschien weet je het niet maar dagelijks vinden er meerdere berovingen plaats wat niet allemaal in de media komt !!!!!!
  Geef je ogen goed de kost ! Er heerst moreel verval in het land, een president die een moordenaar en drugsbaron is. Hij is in Nederland gevonnist en ook in Suriname !!! Hij bespotte de krijgsraad en liet het zien in Ocer hoe hij dansend naar de gerechtshof gaat. Dit is een vernedering voor de nabestaanden, de moordenaar van hun vaders maakt er een show van. Hoe zou je het vinden als je vader was vermoord?????
  gemodereerd

 9. @Leek , automobilisten zijn inderdaad de pineut net als Nederland. Hier persen ze miljarden af van automobilisten met hun radar controles op de snelwegen. Maart of mei gaan ze de maximumsnelheid ook nog velagen van 130km/h naar 100 km/h , dat betekent veel meer geld binnen harken .Aangezien ik niet met politiek bemoei, vind ik Suriname heerlijk om op vakantie te komen maar niet meer om te wonen. Krakti drapé.


  Maak melding

 10. De meeste criminelen zijn recidivisten. Ik ben de mening toegedaan dat de straffen in Suriname te laag zijn. Iemand die rooft krijgt 5 jaar na 3 jaar komt hij weer vrij dan gaat hij weer roven. Geef zo’n crimineel 30 jaar. De maatschappij is dan 30 jaar beschermd tegen hem. Er zijn mensen die vinden dat lang straffen niet helpt en verwijzen dan naar de VS. Suriname is een veel kleiner land dus die vergelijking gaat niet op. Zo lang DNA leden van zowel de coalitie als de oppositie struisvogel zitten te spelen en geen wetsvoorstel indienen voor hogere straffen blijven mensen zoals ik een roepende in de woestijn.


  Maak melding

 11. Pongosaqoui iemand die rooft krijgt 5 jaar na 3 jaar komt hij weer vrij dan gaat hij weer roven. Geef zo’n crimineel 30 jaar. Pongo uitschakelen door ophanging…. wil geen 30 jaar ook nog voor gaan zorgen met mijn belastinggeld dat ik moet afdragen aan de staat.


  Maak melding

 12. @pango….klopt. wetsvoorstellen moeten ingediend en aangenomen worden in het belang van het volk. Maar wat zien we hier…..heleboel wetsvoorstellen worden ingediend en als een kip zonder kop aangenomen.
  – wetsvoorstel verhoging leningsplafond
  – wetsvoorstel toepassen Amnesty (trouwens geen schijn van kans)
  – wetsvoorstel verbieden samenwerkingsverband politieke partijen
  – wetsvoorstel ongelimiteerd lenen
  – wetsvoorstel dit…..wetsvoorstel dat.


  Maak melding

 13. Michael van traa 10 februari 2020 at 01:36
  Dit is OVERAL op aarde niet alleen in suriname
  Wat in suriname gebeurd is niets in vergelijking met andere zuid Amerikaanse landen Europa of oost blok of afrika mensen de wereld draait in zijn geheel door wees blij als je wakker word vandaag de dag en zou zeggen pluk de dag want niet alleen een dief zoals men zegt komt in de nacht ook dood en ziektes en helaas ook rovers alhoewel het maakt ze vandaag de dag niet uit als het nou dag of nacht is mijn motto is een rein geweten vreest geen enkele vorm van kwaad

  Groot gelijk heb je. Het gebeurt overal…..maar niet in Dubai en Abu Dhabi, IJsland en in Singapore. Weet je hoe dit komt beste Van Traa ? In die landen zijn de criminelen uit een bepaalde bevolkingsgroep nog niet oververtegenwoordigd en ik hoop dat het ook zo blijft. Jij mag raden uit welke bevolkingsgroep ….
  gemodereerd

 14. Deze dingen gebeurden niet in Suriname. Na de militaire coup is Suriname Suriname niet meer. De militairen hebben dus gezorgd voor een revolutie op het gebied van de criminaliteit. Bewijs: toen ik in 1975 uit Suriname vertrok was er geen dievenijzer. In 1991 met vakantie waren alle huizen in Su voorzien van dievenijzer en dat doet pijn.


  Maak melding

 15. Overvallen gebeuren overal. Ga rustig slapen toch. Hihihih
  Weer goed nieuws voor onze mongool, de idioot Frant. Het hout niet op het goede nieuws.

  Deze crimineeltjes waren met z’n drieen volgens mij. de derde kon ineens niet meer mee, hij moest governor worden


  Maak melding

 16. Gewoon alles digitaliseren, zodat een ieder veilig met de pin pas kan betalen. Er is dan geen contant geld te halen. De chinees is dan ook veiliger. kost wel een kleine investering.
  Maak de dief het zo moeilijk mogelijk
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.