VIDEO: Winkelpand annex woonhuis in brand te Charlesburg

4

Het Korps Brandweer Suriname moest vanmiddag uitrukken voor deze grote brand in een winkelpand annex woonhuis te Charlesburg. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een brand in een pand op de hoek van de Oude- en de Nieuwe Charlesburgweg.

In het pand zat onderin een winkel en boven een woonhuis. Het vuur zou rond 17.00u zijn ontstaan in de bovenwoning die geheel van hout is opgetrokken en ook geheel vernietigd werd. Het onderste gedeelte is van steen en bleef overeind.

De winkelier vertelde aan een verslaggever van Waterkant dat zijn winkel open was, toen de brand boven in de woning begon. Het vuur heeft voor een hoop consternatie gezorgd in de buurt. De brandweer rukte met meerdere wagens uit en heeft het vuur inmiddels onder controle.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Beeld vlak na het ontstaan van de brand:

https://www.instagram.com/p/B8XHq3JAfPL/?utm_source=ig_web_copy_link


4 REACTIES

 1. Weer een paar mensen verder in de problemen. Hopelijk hebben ze nog familie die hun willen opvangen. Die winkel bestond al jaren! Schuin aan de overkant was er een meubelmaker en spuiterij op één erf, een soort van Sanford en son, Harie en Carlo Kross
  gemodereerd

 2. Je praat een hoop poeperij met je mond als je niks te vertellen hebt hou dan je mond wat heeft hebben die spuiterij en meubelmaker hiermee te maken en zomaar sleep je harie en Carlo Kroes erbij je bent smoel verlegen
  gemodereerd

 3. Weer goed nieuws uit Suriname. Speciaal voor onze mongool, de idioot Frant

  Bongro Bita
  Hou je smoel.
  Jij komt niet bepalen wat een ander hier schrijft. Sodemieter op als het je niet bevalt, stronthond


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.