VIDEO: Politie toont overvallers Hindoestaanse juwelier in Den Haag

13
VIDEO: Politie toont overvallers Hindoestaanse juwelier in Den Haag

Vorige maand vond er op klaarlichte dag een overval plaats op juwelier Khemai aan de Paul Krugerlaan in Den Haag. Een maand na de overval ontbreekt van de daders nog ieder spoor. De politie heeft daarom onderstaande camerabeelden van de daders vrijgegeven, in de hoop dat iemand ze herkent.

Op onderstaande camerabeelden zijn de overvallers te zien. Nadat twee mannen enige tijd in de winkel hebben rondgekeken pakken ze de eigenaar vast en wordt hij vastgebonden. Vervolgens worden er sieraden in een tas gestopt en rennen de mannen de winkel uit.

Het slachtoffer verklaarde dat de mannen Spaans met elkaar spraken. Ze hadden geen enkele vermomming en staan daarom zeer herkenbaar op beeld. Bekijk de beelden hieronder.

https://www.facebook.com/omroepwest/videos/180811816611772/

Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie over deze zaak?  De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06- 57876279. 

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Echt nederland ,jullie hebben deze idioten hier gehaald. De hardwerkende hindoestanen en ook anderen moeten het onderspit delven. Booi ik hoop echt dat gepakt worden. Sterkte in ieder v geval!!!


  Maak melding

 2. Dus ze wachten een maand voordat ze de beelden tonen??

  Waarom is de kop van het verhaal hindustaanse juwelier??
  Juwelier in Den Haag was voldoende.

  Admin:
  Maar het is toch een Hindoestaanse juwelier? Dus de kop is gewoon goed. En vergeet niet dat jij niet voor ons komt bepalen hoe we dingen opschrijven. Duidelijk?  Maak melding

 3. Nou jullie zien het allemaal als het in su was gebeurt dan zouden jullie zeggen van weer die gekleurde, djoeka, rioolrat, enz maar het gebeurt gewoon overal in de wereld.


  Maak melding

 4. @Wendy,

  Je hebt zeker moeite dat het een hindoestaanse juwelier is noh. Volgens mij als je de naam hindoestaans hoort begin je al klaar te komen. Als ik jou was zou ik maar zelfmoord plegen. Wat zou dat een opluchting zijn voor de Hindoestanen

  Je bent een kleindochter van Hitler alleen in een ander ras.


  Maak melding

 5. Ezelin@ laat me hier jou zin.
  Wat ik schreef dat ik verzocht mijn naam niet te noemen plus scheldpartijen hebben ze weggehaald.Eerste poging tweede keer scheldt ik nog meer dan gaan wij allemaal van het net.Ik heb niets te verliezen te druk.Maar ga zo door Wendy ,ebbe ja ze bespot hindu,s maar ja zou typen van laat haar moeder overvallen worden dan weet ze hoe het voelt.O sorry kan niet ze vinden alleen een pruik.


  Maak melding

 6. Ja het gebeurd overal, maar de juwelier leeft nog. Maar in Suriname was hij allang dood geschoten of wreed mishandeld met de dood ten gevold.
  gemodereerd

 7. Ik ken deze juwelier, het is een neef van een vriend van mij : ik ga vaak met hem naar de kroeg ! Ik koop en laat mijn kapotte sieraden ook door hem repareren, best een een aardige vent.Dat dit hem overkomt vind ik niet zo prettig, het hele buurt vindt het ook niet pluis wat er gebeurt is.In 2018 was er ook een andere Hindustaanse Juwelier Paladsingh overvallen door Antillianen toevallig, ook in de zelfde straat. Deze daders werden echter gepakt, omdat de deur geblokkeerd was, konden ze niet ontsnappen !

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 8. Grote fouten. juwelier zaken altijd bemannen met 2 of 3 personen, 1 persoon te kwetsbaar.
  gemodereerd

 9. Ik ken geen enkel land waar er zo gediscrimineerd wordt. Geen enkele discussie van jullie verloopt normaal. Het is alleen maar beledigen, neerhalen, vuil spuien en ga zo maar door. Geen wonder dat Suriname naar de klote gaat met zoveel dombo’s bij elkaar, die maar denken dat ze beter zijn dan de ander. Maak samen een vuist en redt het land van de ondergang. Of zijn jullie daar te dom voor?


  Maak melding

 10. Aj Baja.. Je hebt inderdaad gelijk. Deze mensen zijn volgens geen Surinamers, maar idioten. Na al eeuwen maar nog steeds aan elkaar gewennen is voor normaal niet te vatten.. Racisme is het gevolgd van eigen falen om andere de schuld te geven. Zijn mensen met een minderwaardig complex.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.