VIDEO: Enorme schade aan EBS paal en voertuig na aanrijding

5
VIDEO: Enorme schade aan EBS paal en voertuig na aanrijding

Bij een aanrijding dinsdagmiddag in Suriname, raakten een stroompaal van de N.V. EnergieBedrijven Suriname (EBS) en een voertuig ernstig beschadigd. De redactie van Waterkant verneemt dat het ongeval plaats vond op de kruising van de Verlengde Braamshoopweg en de Poerwodadiweg.

Het voertuig dat tegen de paal knalde reed over de Verlengde Braamshoopweg en verzuimde voorrang te verlenen aan een pick-up die reed over de Poerwodadiweg. Als gevolg hiervan vond er een botsing tussen de twee plaats.

De pick-up draaide op de weg en kwam tegen een stilstaand voertuig aan.

Een filmpje van de berging:

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. Houtenlantaarnpalen zijn allang uit de tijd. Behoren niet meer in deze eeuw thuis. De tijd is rijp dat EBS nu overgaat op stalen/aluminium lichtmasten en lantaarnpalen. Wij leven in het jaar 2020.


  Maak melding

 2. Als ze de palen vervangen gaan de mensen 100% dood.
  Ook verkeersborden worden niet mt beton bevestigd.
  Misschien moeten de palen niet zo dicht bij de straat en MOETEN DE BESTUURDERS MINDER HARD RIJDEN. ALS HIJ 50 REED ZOALS DE BEBOUWDE KOM AANGEEFD WAS ZIJN AUTO NIET ZO TOEGETAKELD.
  Laten ze de kosten betalen


  Maak melding

 3. Stalen/alluminium lichtmasten liggen dan helemaal plat op straat met nog veel meer schade aan kabels ed. Verkoop van rijbewijzen moeten ze een straf van 10 jaar op zetten….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.