Politie Suriname houdt vuurwapen gevaarlijke rover aan

12
Politie Suriname houdt vuurwapen gevaarlijke rover aan

De Surinaamse politie heeft vanmorgen de vuurwapen gevaarlijke rover Miguel M. aangehouden. De aanhouding van de 32-jarige M. komt 24 uur nadat er een opsporingsbericht (foto) voor de man door het Korps Politie Suriname was verspreid.

De roofverdachte Miquel heeft in de maand december van het vorig jaar samen met zijn kompaan, de 29-jarige Arcinio S., een beroving gepleegd bij een supermarkt te Albina. Ze gingen er daarbij vandoor met een groot geldbedrag in euro’s. De winkelier is bij die overval bewerkt met een voorwerp op het hoofd. Het slachtoffer werd voor medische hulp overgebracht naar Frans-Guyana, waar er operatief moest worden ingegrepen.

Na de informatie te hebben uitgewerkt, werden beide verdachten in beeld gebracht. Miguel M. is op vrijdagmorgen 24 januari door Rechercheurs van regio Midden, na te zijn opgespoord in het district Wanica, aangehouden. Zij kompaan Arcinio werd precies een week geleden, op 17 januari 2020 al in verzekering is gesteld.

Arsinio S. werd tijdens zijn aanhouding door een politiekogel geraakt, nadat hij geen gehoor gaf aan de waarschuwingsschoten die gelost werden door de wetsdienaren. De roofverdachte werd in zijn linker boven dijbeen geraakt. Per ontboden ambulance werd Arsinio afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij onder politie bewaking in de ziekeninrichting is opgenomen.

Miguel heeft tijdens zijn verhoor toegegeven dat hij het strafbare feit heeft gepleegd. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Recherche regio Oost is belast met het verder onderzoek.

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. Nee bronni, het is gewoon surinamers van creoolse komaf. Of nee, voordat ze me gaan uitschelden, het is een surinamer met Afrikaanse Uiterlijk! Alweer!


  Maak melding

 2. Het is toch merkwaardig dat het altijd om de zelfde bevolkingsgroep gaat in Suriname. Wat is het toch met deze trend? Willen jullie niet gewoon werken? Je gaat er niet dood aan.


  Maak melding

 3. Deze bevolkingsgroep is nog steeds niet besmet met het arbeidsvirus. Daarentegen is het virus om te roven, moorden en te verkrachten in overvloed aanwezig. Dit zien we niet alleen in Suriname maar overal waar deze bevolkingsgroep zich settelt, wordt men met ellende geconfronteerd; Europa, USA, India …. ach ach God ..


  Maak melding

 4. Ze zijn de ergste in hun soort deze zwarte rioolratten de marrons.99% van dit soort ongedierte die in ons land roven en moorden. Ze hadden nooit geboren mogen worden. Er rust een zware vloek op dit soort.
  Je hebt eerlijke en goed geschoolde hardwerkende marrons.Dat is dus die 1%. De rest hoort op de brandstapel thuis. Je ziet ze overal in het land dagelijks overlast bezorgen. Er is flink wat werk voor de Abop om ze weer het bos in te sturen. Ze horen niet in de stad thuis. Wat mij betreft mag men in Suriname de doodstraf invoeren. Een grote opruimeng houden op Boma en de verbrandingsovens in. Zal een grote opluchting zijn voor het.land.


  Maak melding

 5. Home  Onderwerpen  Justitie en politie

  OnderwerpenJustitie en politieNieuws uit SurinameUitgelichtPolitie Suriname houdt vuurwapen gevaarlijke rover aan

  24 januari 2020

  6

  De Surinaamse politie heeft vanmorgen de vuurwapen gevaarlijke rover Miguel M. aangehouden. De aanhouding van de 32-jarige M. komt 24 uur nadat er een opsporingsbericht (foto) voor de man door het Korps Politie Suriname was verspreid.

  De roofverdachte Miquel heeft in de maand december van het vorig jaar samen met zijn kompaan, de 29-jarige Arcinio S., een beroving gepleegd bij een supermarkt te Albina. Ze gingen er daarbij vandoor met een groot geldbedrag in euro’s. De winkelier is bij die overval bewerkt met een voorwerp op het hoofd. Het slachtoffer werd voor medische hulp overgebracht naar Frans-Guyana, waar er operatief moest worden ingegrepen.

  Na de informatie te hebben uitgewerkt, werden beide verdachten in beeld gebracht. Miguel M. is op vrijdagmorgen 24 januari door Rechercheurs van regio Midden, na te zijn opgespoord in het district Wanica, aangehouden. Zij kompaan Arcinio werd precies een week geleden, op 17 januari 2020 al in verzekering is gesteld.

  Arsinio S. werd tijdens zijn aanhouding door een politiekogel geraakt, nadat hij geen gehoor gaf aan de waarschuwingsschoten die gelost werden door de wetsdienaren. De roofverdachte werd in zijn linker boven dijbeen geraakt. Per ontboden ambulance werd Arsinio afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij onder politie bewaking in de ziekeninrichting is opgenomen.

  Miguel heeft tijdens zijn verhoor toegegeven dat hij het strafbare feit heeft gepleegd. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Recherche regio Oost is belast met het verder onderzoek.

  GERELATEERDE ARTIKELEN

  LVV: GAP-training als basis voor veilig voedsel in Suriname

  25 januari 2020

  65-jarige man met marihuana aangehouden tijdens veiligheidscontrole

  25 januari 2020

  Afsluitingstijd Wijdenboschbrug voor vuurwerkshow gewijzigd

  25 januari 2020

  DNA discussieert over wijziging Wetboek van Strafrecht

  25 januari 2020

  Voertuig gebruikt bij roofmoord ex-politieman in beslag genomen

  24 januari 2020

  Slordig en zeer onhygiënisch bar-restaurant in ressort Kwatta gesloten

  24 januari 2020

  6 REACTIES

  Bronnie 24 januari 2020 At 22:16

  Brazilianen zeker. Een verrijking voor Suriname.

  Kolibri 25 januari 2020 At 06:39

  Nee bronni, het is gewoon surinamers van creoolse komaf. Of nee, voordat ze me gaan uitschelden, het is een surinamer met Afrikaanse Uiterlijk! Alweer!

  Bobby baks 25 januari 2020 At 07:24

  Het is toch merkwaardig dat het altijd om de zelfde bevolkingsgroep gaat in Suriname. Wat is het toch met deze trend? Willen jullie niet gewoon werken? Je gaat er niet dood aan.

  Mr. Bumblegum 25 januari 2020 At 07:39

  Deze bevolkingsgroep is nog steeds niet besmet met het arbeidsvirus. Daarentegen is het virus om te roven, moorden en te verkrachten in overvloed aanwezig. Dit zien we niet alleen in Suriname maar overal waar deze bevolkingsgroep zich settelt, wordt men met ellende geconfronteerd; Europa, USA, India …. ach ach God ..

  Boeboe bit sjorie 25 januari 2020 At 09:55

  Ze zijn de ergste in hun soort deze zwarte rioolratten de marrons.99% van dit soort ongedierte die in ons land roven en moorden. Ze hadden nooit geboren mogen worden. Er rust een zware vloek op dit soort.
  Je hebt eerlijke en goed geschoolde hardwerkende marrons.Dat is dus die 1%. De rest hoort op de brandstapel thuis. Je ziet ze overal in het land dagelijks overlast bezorgen. Er is flink wat werk voor de Abop om ze weer het bos in te sturen. Ze horen niet in de stad thuis. Wat mij betreft mag men in Suriname de doodstraf invoeren. Een grote opruimeng houden op Boma en de verbrandingsovens in. Zal een grote opluchting zijn voor het.land.


  Maak melding

 6. Hallo ndpers ,wanneer wordt de parade voor deze gevaarlijke crimineel gelopen dan?
  Wij vragen het gewoon hoor want jullie zijn goed in het organiseren van parades voor criminelen.Laast hadden jullie een parade voor jullie criminele held bouta met vlaggen,busreisjes enz……


  Maak melding

 7. Hun voorouders hebben gevochten, voor hun vrijheid en vreedzame toekomst voor hun kinderen en zie wat ze onder vrijheid verstaan. Dit lijkt mij een belediging voor de voorouders.


  Maak melding

 8. Als dat echt zo is dat het alleen maar de marrons zijn dan voegen zij de woorden bij de daad. De uitspraak wat er toen gedaan werd was ¨we komen de stad in en komen halen wat van ons is¨. En hoe, dat laten ze duidelijk zien. Al hoe wel er zeer zeker stads mensen zijn die ook heel veel doen wat niet door de beugel kan. Dat is heel hele grote smet op onze samenleving.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.