Voertuig gebruikt bij roofmoord ex-politieman in beslag genomen

10
Voertuig gebruikt bij roofmoord ex-politieman in beslag genomen

Het Arrestatie Team van de Surinaamse politie heeft op vrijdag 24 januari een voertuig dat mogelijk is gebruikt bij de roofmoord woensdag aan de Welgedacht-A weg in beslag genomen. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Een 24-jarige manspersoon die zich in het voertuig bevond, is ook overgebracht naar het politiebureau. Het voertuig en deze man met de initialen F.D. zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die het verdere onderzoek in deze zaak uitvoert.

Tijdens deze roofoverval is de 50-jarige meneer Manodjkoemar Mohan dood geschoten door de criminelen. Hij wordt zondag gecremeerd.

Het slachtoffer had een groot geldbedrag in zijn voertuig. Het vermoeden bestaat dat de rovers het hadden gemunt op dat geld.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. doodschieten in het openbaar deze soort rovers/moordenaars . Waar zijn de mensenrechten organisatie???????????
  Voor deze soort zaken zijn deze organisaties nergens te vinden.
  Ze lullen alleen wanneer rovers doodgeschoten worden.

  Zielige zaak.


  Maak melding

 2. Alleen de doodstraf gaat in Suriname effect hebben. Hoop dat de VHP de doodstraf gaat herinvoeren en ook voltrekken. Gaat ze veel stemmen opleveren. 😉 Kolonisator China doet dit ook. Kennisoverdracht moet geen probleem zijn.


  Maak melding

 3. Ik vind het alleen maar zielig dat een hardwerkende die zich aan de normen en waarden hield, een man en vader zo uit het leven wordt gerukt en die bandieten huppelen gewoon verder als of ze een broodje sardien hebben gehaald. Mijn petje af voor de politie, Ik blijf het zeggen TOP!!!!!
  Sterkte fam. dit zal zwaar zijn, en heel veel kracht.


  Maak melding

 4. Wanneer Bouterse naar de Krijgsraad gaat, gaat een hele meute mee. Deze man had niemand om hem te beschermen. De moordenaar zal het allemaal niks uitmaken. Hij had alleen een fysieke hart, geen geestelijke hart.


  Maak melding

 5. Hallo, ik ben te lui om te werken. Ik roof en moord liever. Als ik gepakt word, dan kom ik thuis, bij mijn broeders in Santo Boma. Want daar zitten alleen mijn broeders. Dus ik ben overal veilig. Maar voor die anderen maak ik het leven onveilig. Want dat is alles wat ik geleerd heb en graag doe. Ik wil niks anders.


  Maak melding

 6. De Krijgsraad vroeg Bouterse welke beroep heeft hij , Bouterse zij President .

  Bouterse beroep is sport Instructeur in militairen dienst .

  President zijn is een Functie dat je tijdelijk bekleed voor een Regering .

  Daarom zij Van Der San hij moest zijn Functie tijdelijk aan Vice President afstaan .

  Is Nederlandse taal zo moeilijk voor de geleerde van NDP

  Raadpleeg de worden boeken .


  Maak melding

 7. Vreemd dat Wendy, Luciën, en andere hindoehaters hun bek niet open trekken voor commentaar. Normaal gesproken staat dit soort tuig kwispelend met hun tong als eerste in de rij om te blaffen als een hindoestaan iets gedaan heeft.

  Waarschijnlijk gaat het om Eigen soort beschermen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.