Aanwezigheid Suriname op Vakantiebeurs gehalveerd maar verrassende nieuwelingen

14
Aanwezigheid Suriname op Vakantiebeurs gehalveerd maar verrassende nieuwelingen
Suriname op de Vakantiebeurs 2020 4 (c) Sam Jones Productions

Suriname is een stuk minder zichtbaar op de Vakantiebeurs 2020 die tot zondag 19 januari in Utrecht wordt gehouden. Een aantal touroperators ontbreken een ook de SLM, altijd aanwezig met een grote stand, staat dit jaar niet op de beurs dit jaar voor de vijftigste keer gehouden wordt. Toch zijn er wel enkele interessante nieuwelingen op de beurs waar jaarlijks duizendeen belangstellenden op afkomen.

In een RTV-mediaspecial besteed verslaggever Sam Jones tot eind van de maand januari aandacht aan enkele standhouders bekijkt de highlights en peilt de interesse bij beursbezoekers voor Suriname.

Zo gaat hij langs bij Access Suriname Travel, Knini Paati River Resort en TravelSuriname.nl en hij praat ook met een vertegenwoordiger van de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA), de overkoepelende organisatie van toeristische organisaties uit Suriname.

Maar ook de nieuwelingen zoals het sprankelende Coronie Xperience en Belasoir Resort, dat nog uit de grond gestampt moet worden, staan dit jaar op de Vakantiebeurs. Verder is in de radio- en televisie-specials ook een reportage te zien met Patrick Rechards, de BBQ-koning, die met Paricks Catering al langer dan tien jaar op de Vakantiebeurs staat.

Bekijk hier alvast 3 filmpjes van afgelopen week:

- Advertentie -

14 REACTIES

 1. Suriname heeft niet veel te bieden als vakantieland. Accomodatie, horeca en bezienswaardigheden is slecht te noemen.
  Ze lappen alle hygieneregels aan hun laars.
  Ook is de vervuiling op de straten is een groot probleem. Hooguit zou eco toerisme het goed doen maar daarvoor zijn genoeg andere alternatieven. Je betaald de hoofdprijs om daar te komen en luchtvaartmaatschappijen gaan hun tarieven niet aanpassen. Voor minder geld zit je ergens op de Cariben op een cruiseboot of ☆☆☆☆ all inclusive in Zuidoost Azie. Er is hoop voor Suriname alleen zullen ze forse investeringen moeten doen, geld wat ze nu niet hebben.


  Maak melding

 2. Hele toerisme beleid van Suriname sterft langzaam,na hele lange tijd zag je KLM met legestoelen vliegen die voorheen ondenkbaar was.hoge ticket kosten oa visum beleid reisbureau rekent €75 voor aanvraag toeristkaart,voor koffer €80,hotel appartement vragen ze hoofdprijs en niet hebben van veiligheid gevoel daalde onder de vriestpunt.waterkant vele toeristen die daar vertoefde is slaapplaats geworden voor daklozen autorijden in Paramaribo bijna onmogelijk niet spreken over smog en benzine diesel geur….hoop dat wordt wat gedaan wand toeristen brengen veel deviezen.


  Maak melding

 3. Wie naar Suriname met vakantie wil of niet wil dat is hun keus en hun geld laat de mens met hun keus het zijn volwassen die heel goed weten wat ze willen en waar naar toe willen altijd maar zeuren wat een ander wel of niet moet.


  Maak melding

 4. @ Wendy,

  Suriname heeft geen schone lucht, omdat het daar stinkt naar Boutisten.

  In plaats van jezelf af te vragen waarom Suriname haar volle potentie niet kan halen, kom je met een domme commentaar op een ander.

  Toeristen blijven massaal weg, tenzij ‘buitenlandse’ arbeiders komen om te werken en om hetzelfde geld weer te investeren in hun land van herkomst. Zonder om te kijken naar Su.

  Zelfs Nederland telt meer toeristen per jaar, terwijl het bijna geen ene moer te bieden heeft vergeleken met Suriname…


  Maak melding

 5. Er is geen geld om met een simpel klein bedrag deel te nemen aan de vakantiebeurs.
  SLM skeer, Sranang skeer, Sranang heeft niets te bieden aan een toerist behalve natuur maar wel tegen de HOOFDPRIJS
  Zelfs geld om flyers te drukken is er niet


  Maak melding

 6. Overal waar je komt krioelt het van de toeristen in Suriname.
  Surned, Nederlanders, Fransen enz.
  Zoals inAmsterdam kom ik niet vaak in het centrum als ik daar met vakantie ben zo ook in Paramaribo.


  Maak melding

 7. Enerzijds vinden vele Surinamers de Nederlanders bemoeizuchtige kolonialen met wie ze niks te maken willen hebben, anderzijds schreeuwen ze: kom naar Suriname, kom ons bekijken. Neem geld mee.
  Vreemde denkwijze. Zo wordt je niet gelukkig als je met dubbele tong moet spreken.


  Maak melding

 8. Als je niks van Suriname moet hebben dan kom je toch niet.

  Er zijn genoeg bakra’s die wel komen en de verschillende culturen en natuur waarderen. Sommigen willen niet eens meer weg hier.


  Maak melding

 9. Jammer hoor, Suriname kon echt Danger Tourism promoten. Cocaine kost maar een tiende wat het in Nederland kost. Kom om beroofd, verkracht en bestolen te worden. Huur een auto en kijken of je dat kan overleven. De hoofdprijs is natuurlijk als je dat niet kan overleven. Uitvaart verzekering in de ticket naar Suriname inbegrepen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.