VIDEO: Twee bromfietsers gewond bij frontale botsing op rijwielpad

5
Twee bromfietsers gewond bij frontale botsing op rijwielpad

Bij een verkeersongeval woensdagavond in Suriname, zijn twee bromfietsers gewond geraakt De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval rond 20.30u gebeurde aan de Martin Luther Kingweg.

Volgens de eerste berichten gaat het om een frontale botsing welke plaatsvond op het rijwielpad, ter hoogte van pand nummer 105. Beide bestuurders raakten daarbij gewond. Ook de bromfietsen liepen flinke schade op.

Er werden twee ambulances ingeschakeld om de bromfietsers elk afzonderlijk naar de Spoedeisende Hulp te vervoeren.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is nu nog niet duidelijk. De Surinaamse politie was ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

https://www.instagram.com/p/B7XGdWoF1IW/?igshid=1xfh7hql71ybd
- Advertentie -

5 REACTIES

 1. Triest dat sommige bromfietsbestuurders
  zich als wilde brassen gedragen in het verkeer. Altijd maar haast hebben met alle gevolgen van dien. Stoerdoenerij heeft al velen hun leven ontnomen. Elkaar inhalen is aan de orde van de dag.


  Maak melding

 2. Weggebruikers halen elkaar ook in zelfs voetgangers dan moet inhalen maar verboden worden, in het artikel staat een frontale botsing zeker door het inhalen 🤭🤭


  Maak melding

 3. Ha dit is om te lachen zeker te veel aan alcohol of drugs? hoe haal je het in je kolder een aanrijding op het fietspad zeker aan het racen anders zijn geen woorden voor hun hersenloze aktie. Beterschap alle 2


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.