Social Army zoekt geld voor bouw eigen kantoor

10
Social Army steunt bewoners in binnenland van Suri-1

Sinds de start van Social Army (SA) in februari 2019, kijkt de organisatie uit naar een eigen werkruimte. Al 11 maanden worden er vergaderingen en activiteiten op verschillende locaties gehouden, onder andere thuis bij de voorzitter en de leden van SA. Komende maand wordt de organisatie 1 jaar. Voor het behalen van betere resultaten in het sociaal werk, heeft de organisatie dit jaar als belangrijkste doel gesteld namelijk een eigen kantoorruimte te bouwen.

Momenteel moeten leden zelf naar mensen toestappen wanneer die willen doneren en donatiegoederen in ontvangst nemen, wat niet altijd mogelijk is. De Surinaamse organisatie beschikt nog niet over een eigen opslagruimte. “Met de bouw van ons eigen kantoor met een toepasselijke opslagplaats, kunnen wij meer mensen beter helpen en spullen opslaan voor de sociaal zwakkeren in nood”, zegt SA-voorzitter Mitchell Matroos.

De organisatie heeft ongeveer 1200 mensen blij gemaakt in het jaar 2019, waaronder patiënten die naar het buitenland moesten voor een medische ingreep en mensen die bij woningbranden al hun bezittingen kwijt zijn. “Wij als team willen deze ingeslagen weg verder voortzetten en meer mensen blij maken, vandaar onze duurzame stappen”, merkt Matroos op.

“Wij kunnen projecten zeker niet zonder de steun van de gemeenschap en het bedrijfsleven uitvoeren. Daarom doen wij wederom een beroep op de samenleving en het bedrijfsleven om ons in dit streven bij te staan. Hoe klein uw bijdrage dan ook is, alles is welkom. Alle beetjes helpen”, aldus de voorzitter.

Zelf zal het SA-team fundraisingsactiviteiten organiseren, donatieboxen plaatsen op verschillende plekken in Suriname en sponsorbrieven de deur uitsturen. De organisatie vraagt de totale gemeenschap om te helpen met het initiatief. Voor donaties kunnen mensen appen of bellen op het nummer 8568344.

De directie van @Live Entertainment Center op het terrein van het voormalige Flamboyant park, heeft voorlopig een ruimte ter beschikking gesteld aan Social Army totdat haar eigen ruimte is gebouwd. Vergaderingen en activiteiten van de organisatie worden in de tussentijd daar gehouden.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Ik heb het al eerder gezegd, hoelang gaan jullie dit doen. Klop aan bij de first lady misschien kan zij jull u e helpen. Bovendien een pand gaat geld kosten ,hoe gaan julie dat oplossen? Gaan jullie weer bedelen? Een advies, sluit de tent en laat de mensen voor hun eigen rotzooi zorgen. Het is de taak van de staat om de minder bedeelden te helpen. Wat jullie wel kunnen doen is misschien de gehandicapten een mooie dag bezorgen op kosten van de giften die jullie krijgen. Dan maken tenminste mensen blij die het echt verdienen!!!


  Maak melding

 2. Arme mensen verdienen geholpen te worden. Het is goed een niet gelieerde groep te zien werken aan sociale projecten. Als ze naast fundraising ook zelf een eigen bijdragen hadden zou het mooi zijn.


  Maak melding

 3. Ik sta klaar om jullie te helpen een nieuwe ruimte te bouwen ,maar dat word na de verkiezing .

  Wel zal ik bellen en uitleggen hoe wij dat samen kunnen doen ,wacht niet op de staat of Regering mooi idee hebben jullie om uit te voeren .


  Maak melding

 4. Vraag First Lady van de President hoe zij de stenen gaat maken om te bouwen .

  En met welke grondstoffen gaat ze de stenen maken om te bouwen .


  Maak melding

 5. Heel mooi een eigen kantoor bouwen goed initiatief hopende dat jullie volle steun krijgen van onze gemeenschap ga zo door jullie verdienen het. Cha poo.


  Maak melding

 6. echt een stel nietsnutters die een positief artikel toch een bepaalde wending geven. als je niets positiefs te zeggen hebt, shut the f***k up.

  Ga zo door SA. Jullie zijn goed bezig. het komt zeker goed met jullie plannen. ik volg jullie op de voet.


  Maak melding

 7. @ kolibri. Stg.Social Army is al meer dan een jaar bezig met dit goede werk. Ze hebben bewezen het aan te kunnen. Ze hebben niemands goedkeuring nodig om ermee door te gaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.