Hond vergiftigd bij woninginbraak Commissarisweg

4
Kleinzoon overvalt stief-opa (82) omdat die hem zou hebben behekst

Bij een woninginbraak zondagavond aan de Commissarisweg in het district Wanica hebben criminelen de hond van de huisbewoners vergiftigd. De daders zijn daarbij ervan doorgegaan met een five shooter jachtgeweer en twee mobiele telefoons.

De inbraak is gepleegd tussen 19.00 en 22.18u toen niemand thuis was. De bewoners kwamen thuis aan en ontdekte dat er was ingebroken in de woning. De heer des huizes ging op onderzoek uit en ontdekte dat zijn jachtgeweer en de twee mobiele telefoons waren meegenomen.

Hij schakelde meteen de Surinaamse politie in die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog steeds elk spoor. Er wordt gewerkt aan hun opsporing en aanhouding in Suriname.

- Advertentie -

4 REACTIES

  1. Weer gaan straks enkele dieren ‘liefhebbers’ hier schande van spreken. Natuurlijk is het heel erg dat die hond vergiftigd is. Maar willen jullie je dan ook uitspreken tegen de moord op koeien, kippen, schapen, eenden? Zo niet, hou dan je mond.


    Maak melding

  2. Honden zijn echt gierig. Ook al hebben ze net een flinke portie gegeten, als je een bot gooit naar hen, rennen ze ernaar toe en beginnen te kluiven eraan. Deze gierigheid heeft deze hond de das omgedaan. Nee, dan liever een kat. Ze zijn slim, zindelijk en poeslief.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.