Aangehouden Wayne Telgt vandaag vrijgelaten

42
Wayne Telgt legt funkties neer vanwege strafrechtelijk onderzoek

In Suriname is de onlangs aangehouden NPS topper Wayne Telgt vandaag vrijgelaten. Dat bevestigd NPS’er Hesdy Pigot zojuist aan de redactie van Waterkant.Net. Telgt, hoofdbestuurslid van de Nationale Partij Suriname (NPS), werd vorige week vrijdag in verzekering gesteld in verband met een zedendelict.

Volgens Radio ABC ging zijn advocaat tegen zijn inverzekeringstelling in beroep bij het Surinaamse Hof van Justitie. Het Hof heeft daarna besloten hem vrij te laten.

- Advertentie -

42 REACTIES

 1. Mensen houd je dicyters ver weg van die vent. Nu zal je een paar toontjes lager zingen.
  Gills is ook een pedofiel dus ga maar een partij met hem openen.


  Maak melding

 2. Op welke gronden is Wayne Telgt dan vrij gelaten: Dat heb ik nergens uit kunnen opmaken.

  De Rechter Commissaris had 30 dagen detentie tegen Wayne gelast.

  In dit soort zaken met wederzijdse toestemming van minderjarige mag de dader wat mij betreft in vrijheid het proces af wachten totdat hij of zij voor de rechter moet verschijnen.


  Maak melding

 3. Domme Wendy: Ik neem FATTOE op jou.

  Julian With zei onlangs: Er zijn degelijk wel domme mensen in Suriname en die zijn jammergenoeg in de meerderheid.


  Maak melding

 4. Hoe kunnen jullie blij zijn ?? Het zou je zusje of dochter wezen. Blij dat een verkrachter vrij rond loopt ?? Bobo Greg zal uiteraard blij zijn. Welkom in de family.


  Maak melding

 5. Kondremangs
  Schiploos. …..hou je bij je eigen NDP. ..NA DROGA PARTIJ. ….jo moordenaar en drugsdealer lover. …..je lijder is een veroordeelde moordenaar en drugsdealer. ….en schijt op de Rechtsstaat. ….bovendien is Wayne Telgt afgetreden bij de NPS.
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 6. Kabouter hadden ze ook moeten oppakken voor pedofilie. Er was tijd terug een filmpje op sociaal media waar deze pedofiel heel smerig met een klein meisje aan het dansen was. Terwijl deze pedofiel zijn bana aan het schuren was. Jammer genoeg kan er geen filmpjes geplaatst worden op waterkant.net anders had ik deze nog geplaatst dan had Wendy gelijk haar benen dicht gemaakt.


  Maak melding

 7. Mijn niet vaak gebruikte juridische kennis moet ik even van stal halen om een deskundig oordeel te geven over deze kinderverkrachter. Deze pedofiel heeft een strafbare feit gepleegd en hij is hangende het onderzoek in hechtenis genomen. Zijn aanhouding werd ook verlengd.

  Maar vanwege de kerstdagen en de jaarwisseling heeft zijn advocaat op grond van humanitaire gronden ( missen van vrouw en kinderen en overige familie ) met succes Telgt voorwaardelijk uit gevangenis weten te krijgen. Telgt moet zich wel aan een aantal bepalingen onderwerpen. Deze bepalingen moet hij ondertekenen. Het komt wel vaak voor dat dit soort criminelen een tijdelijke ontheffing krijgen van vrije logies, ontbijt en diner van de overheid. Hij moet echter altijd ter beschikking staan van de justitiele autoriteiten, een scan moet uitwijzen dat hij niet vluchtgevaarlijk is (mogelijk een enkelband), hij moet tijdens zijn “verlof” niet in herhaling vervallen voor een zelfde vergrijp.


  Maak melding

 8. Hoe zat het met ndp-Groupies? De van meervoudige moord verdachte was onschuldig tot dat de hamer zou vallen. Laat deze hamer ook eerst vallen. Weg met moraal prekende rioolratten van het kaliber zakkenvullende Misbaksel.


  Maak melding

 9. W.is als verdachte geschorst uit de voorlopige hechtenis, de rechter zal in een later stadium beslissen of hij wel/ niet schuldig is en welke straf passend is. Tot die tijd heeft hij de status van verdachte.


  Maak melding

 10. In Nederland kende men toen de pedofiele partij NL die de politiek inging, maar ging roerloos ten onder. Zij wilde de relaties met minderjarigen legaliseren.Misschien komt er eentje ook in Suriname.


  Maak melding

 11. @W.Whome,

  Je bent een schurk van je eigen portemonnee. Door jouw gebrek aan inzichten ga je dollars kopen bij de cambio’s van VHP parlementariërs die de prijs opdrijven om de regering de schuld te geven. Ga maar relax naar City Cambio aan de Hendrikstraat. Daar koop je dollars goedkoop.


  Maak melding

 12. RobG 24 december 2019 At 22:29

  “Mijn niet vaak gebruikte juridische kennis moet ik even van stal halen om een deskundig oordeel te geven over deze kinderverkrachter. Deze pedofiel heeft een strafbare feit gepleegd ..etc”

  Eigen roem stinkt naast gebrek aan economische kennis, gebrek aan wetenschappelijke discipline is uw juridische kennis vrij mager.

  U blinkt wel uit in uw overtuiging alles te weten en u gaat nu op de stoel van de rechter zitten verkondigd dat de verdachte een kinderverkrachter IS. U schijnt ook geheel deelgenoot te zijn van de afwegingen van de rechter.
  Het is zonder meer zielig dat u een verdachte aan de coalitie zijde zonder meer veroordeeld en een veroordeelde van de coalitie boven elke twijfel verheft.

  De feiten zijn:
  1>> Meneer Telgt is verdachte van een weerzinwekkend misdrijf.
  2>> De rechter heeft gewogen en is heeft het verzoek van de verdediging toegekend dat kan alleen zijn dat
  a>> het het in hechtenis houden geen toegevoegde waarde meer heeft.
  b>> het bewijs is overtuigend een verder onderzoek niet meer nodig is.
  c>> de risico’s voor vermeend slachtoffer, resp. de dader (wraak) als gering acht ,ogen worden resp.
  d>> het delict niet zwaar genoeg is om in vrijstelling tot de rechtszitting.
  e>> de rechter humanitaire redenen zwaarder weegt dat de belangen van het slachtoffer.

  Het zou maar zo kunnen dat de zaak voor de rechter minder zwaar weegt dan u roept!


  Maak melding

 13. Ik ben dom. In jullie familie is het normaal sat jullie met je jonge dochters slapen of een neef of vriend vooral als die een positie of wat geld heeft.
  Lach maar omdat jij ook zo een smeerlap bent.
  Telgt is een pedofiel. Hij is zielig.
  Klept een hoop maar kan niet bij grote vrouwen


  Maak melding

 14. Als de man schuldig word bevonden voor een delict moet hij voor de consequenties instaan.Maakt geen bal uit wie je bent of welke partij je aanhangt .Niemand staat boven de wet.Dit besluit moet worden genomen door de onafhankelijke rechtelijke macht.Onze president is een veroordeelde moordenaar die na zijn veroordeling ook nog word opgewacht op de luchthaven door honderden leeghoofden tezamen met profiteurs die omhoog zijn gevallen.
  Dat de slachtoffers op de vlucht zijn doodgeschoten geloven alleen hij en zijn vrouw.De leevenn in de leugen.


  Maak melding

 15. Sabaku 21 december 2019 At 19:52

  Nog een keer voor de Wendy’s met hun domme opmerkingen.
  De heer Telgt is nu nog verdachte en is nog niet schuldig bevonden. Om hem voor pedofiel weg te zetten zegt meer iets over jullie dan over de heer Telgt.

  Pak een woordenboek of ga googlen naar de betekenis van “pedofiel”.
  En realiseer dat sex waarschijnlijk heeft plaatsgevonden met wederzijdse goedkeuring.
  Dat zegt natuurlijk in dat geval ook iets over de opvoeding van je dochter.
  Er zijn volkeren die hun dochters nog vele malen jonger dan 16 jaar uithuwelijken.

  Ik weet dat sommigen “fo soso” naar school zijn gegaan, mijn advies: ga terug naar school, let goed op en maak het dit keer af.


  Maak melding

 16. ALLE OPMERKINGEN TEN SPYT: ER ZYN MEERDERE GETUIGEN DIE OFFICEUS VERKLARINGEN HEBBEN AFGELEGD. Dat ZYN leerlingen van de school waar TELGT DE leiding heeft.
  Bluf neem je ogen en kyk


  Maak melding

 17. RobG 24 december 2019 At 22:29

  “Mijn niet vaak gebruikte juridische kennis moet ik even van stal halen om een deskundig oordeel te geven over deze kinderverkrachter.”
  ************************************************
  m…r, d…r…s van de Spinazie Universiteit … @ RobG … is weer aan het woord geweest.
  Soso rommel … waarom deze CHARLATAN zich niet door het toilet laat doorspoelen
  is voor mij nog steeds een raadsel.


  Maak melding

 18. Het gaat voorlopig te ver om de heer Telgt als een pedofiel te beschouwen. Er moet tenminste sprake zijn van een patroon. Voor een eenmalig vergrijp met een zestienjarige en waarbij dit aan het licht gekomen is, kan daarmee niet vastgesteld worden dat hij een pedofiel is. Voor de wet is minderjarig gelijk aan minderjarig . Er zijn wel fluctuaties en gradaties. Seks met een kind van elf jaar is van een ernstigere gradatie dan seks met een 15-16-17-jarige. Er zijn zelfs omstandigheden waarbij een meerderjarige een relatie kan hebben met een zestienjarige en het niet strafbaar gesteld kan worden. De ouders die over de inwonende zestienjarige gaan hebben namelijk hun goedkeuring verleend. Kan ook cultuurgebonden zijn. En dit kan ook in het westen (Europa). Dus aan de ene kant strafbaar en aan de andere kant niet. Het betekent dat de soep niet zo heet wordt gegeten als bij het opdienen.

  Maar, het is wachten op de verdere gang van zaken.
  Voor de heer Telgt is het wel een zware stempel. Mensen willen nu eenmaal horen wat ze willen horen en wat ze begrijpen. Bij het minste en geringste zal hij in zijn verder leven als een pedofiel beticht worden ook al is het (misschien) bezijden de waarheid. Wat dat betreft had hij beter kunnen frauderen. Als dit alles voorbij is en hij oprecht spijt verklaart, (hierbij maakt het niet uit of de zestienjarige vrijwillig toestemde) kan wel gewerkt worden aan rehabilitatie. Dat heeft hij nodig. We zien wel. Ook dit is een openbare waarschuwing.


  Maak melding

 19. Weet je dat er ook wettelijke pedofilie bestaat?
  Bij bepaalde bevolkingsgroepen (ik noem geen naam) mocht jij je dochter van 12 uit huwelijken. Na 3 jaar huwelijk werd je dochter verstoten en het huwelijk was voorbij. De man in kwestie trouwt weer met een meisje van 12 en na drie jaar huwelijk wordt de vrouw ook verstoten. De man trouwt daarna weer met een meisje van 12 en deze situatie kan zich eindeloos herhalen. Op deze manier kan een pedofiel zijn leven lang zijn lusten botvieren. En niemand deed of doet moeilijk. Probeer buiten het huwelijk een meisje van 12 te verleiden . De hel breekt los.
  Zijn wij niet achterlijk bezig? De vraag rijst wat is nu eigenlijk sex met een minderjarige wanneer binnen een huwelijkstatus alles mag. Is sex met een minderjarige buiten het huwelijk minder erg dan zonder een huwelijkstaxus?. Ik vind dat trouwen met een minderjarig meisje ook verboden moet worden om de strijd tegen pedofilie adequaat aan te gaan.


  Maak melding

 20. En daarom gaat suriname naar de klote…

  Echte grote criminelen zijn in de politiek daar barst het van de moordenaars coke dealers en nu komt dr een pedofiel drbij.

  Is dat geen mooi beeld bijelkaar ze maken een mooi clubje …dus mensen in de surinaamse politiek word je alleen aangenomen als je een bep achtergrond hebt.

  Wat voor voorbeelden heeft men in de politiek????

  De persident is een moordenaar zn companen roven de schatkist leeg…verdelen grond aan fam en vrienden.
  We hebben sinds kort nu ook een pedofiel in ons midden….wat wilt men nog meer een seriemoordenaar ooh shit is onze president al.

  Met zulke criminelen in ons land heeft niemand een toekomst!!!

  Mijn god wat is ons land uitgleden…we zullen nooit meer de oude zijn.


  Maak melding

 21. We doen alsof dit soort shit nooit eerder gebeurd is …

  Hoevaak heeft de surinaamse politie wel geen misdaden begaan?
  Of de douana die bolletjesslikkers laten doorlopen tegen betaling.

  Al deze gasten lopen nog vrij rond of krijgen een andere functie!!!!
  Wij zijn 1 van de grootste corrupte landen ter wereld !!!

  En we merken het nieteens …want we zijn dr in geboren we kennen niet anders dit is normaal voor ons!!!

  Is dit niet zielig dat bij elke geboorte dr weer iemand bijkomt die ook in zn toekomst gedwongen zal moeten stelen of oplichten.


  Maak melding

 22. “Mijn niet vaak gebruikte juridische kennis moet ik even van stal halen om een deskundig oordeel te geven over deze kinderverkrachter.”

  De man is afgestudeerd in zowat alle wetenschappen die er bestaan op aarde. Maar maakt zich helaas onsterfelijk belachelijk wanneer hij datgene wat hij geleerd heeft in de praktijk brengt.
  Weet niet eens het verschil tussen een verdachte die seks heeft gehad met een 16 jarige en een verkrachting.
  Kent niet de betekenis van het woord pedofiel.
  En zo kun je wel doorgaan. Eigenlijk niet echt productief om je in zo een onzinnige discussie te werpen waarvan men bij voorbaat al weet dat het de tegenpartij alleen maar om gaat zaken te verdraaien en mensen te beschadigen.

  Ik heb het al eens eerder gezegd, die paarse ratten verwijten altijd anderen de zaken die zij zelf in het donker (geniep) doen. Zie maar, mijn eerste betoog over dit onderwerp was nog niet eens geplaatst door Waterkant of je kon al de volgende shit lezen over een mini ster en zijn secretaresse.

  Wat mij verder ook opvalt is dat die RobG anderen die minder gestudeerd hebben steeds schoffeert en voor dom uitmaakt. Terwijl hij juist als intellectueel (tenminste als hij ook inderdaad gestudeerd is) zijn woorden met iets meer zorg zou mogen kiezen.

  Intelectueel….mijn M.RS.


  Maak melding

 23. Hij is gaan smeken die bullebak pedofile.
  Deze elite pedofile kan wel kerst met zijn gezin vieren maar velen niet die geen geld hebben.
  En hoezo werken ze tot zo laat een dag voor kerstdag om een uitspraak te doen. Witte boorden criminelen hebben de macht.

  Sommigen doen alsof ze gezien hebben dat Bouterse de trekken heeft getrokken en de 15 moorden heeft gepleegd.
  De blanken hebben wreedheden begaan. En nu doen ze alsof ze de meest beschaafde volk zijn.
  Volgens mij is het zo dat als jij mij wilt vermoorden ik de kans krijg jou te vermoorden ik het ga doen.
  Deze landverraders die dat dachten de militairen padvinders te noemen en te beledigen hebben het geweten.
  Trouwens vlak na de coup kregen de militairen enkelen honderd miljoenen van de kolonisten hoe zo dan vraag ik me af.
  Jongens kent je geschiedenis decembermoorden zijn voor mij verleden tijd zo ook de slavernij.
  Achterom kijken is achteruitgang daarom komen velen niet vooruit blijven ze arm en dom.


  Maak melding

 24. @ Suriname is love !!!!!!!

  Als iemand om wat voor reden dan ook de Misdadige Moordenaar Desiré Delano Bouterse naar de eeuwige jachtvelden wil helpen … dan is die persoon of personen … een landverrader of landverraders ????


  Maak melding

 25. Suriname is love 25 december 2019 At 11:55
  “Hij is gaan smeken die bullebak pedofile.”
  “Sommigen doen alsof ze gezien hebben dat Bouterse de trekken heeft getrokken en de 15 moorden heeft gepleegd.”

  Lees die onzin die je hier neerzet. “Sommigen doen alsof ze gezien hebben…”
  Want, Jij hebt persoonlijk gezien dat die bullebak pedofile schuldig is en is gaan smeken.
  Een hoop nonsens zit je hier te verkondigen…


  Maak melding

 26. Hahaha. Het paars scenario om Wayne Telgt uit te schakelen voor de komende verkiezingen is faliekant mislukt en nu zijn de paarse druiven verzuurd. De domme paarse rioolratten zullen maar iets anders moeten gaan bedenken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.