maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTieners in blauw uniform poogden leerlingen St. Wilhelmusschool te beroven

Tieners in blauw uniform poogden leerlingen St. Wilhelmusschool te beroven

-

Does Travel - naar Suriname

Een groep jongens gekleed in blauw uniform, heeft gistermiddag na school gepoogd twee leerlingen van de St. Wilhelmusschool aan de Indira Gandhiweg te beroven.

Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan de redactie van Waterkant dat de groep de twee leerlingen (jongens) had benaderd en aan hen vroeg om hun mobiele telefoon te zien. De twee jongens verklaarden tegenover de groep dat zij die niet bij zich hadden.

Uit vrees voor medescholieren in de nabije omgeving, die de situatie zagen, renden de daders weg. Naar verluidt waren zij gewapend met een stok en een scherp voorwerp. De woordvoerder laat weten dat het nog niet duidelijk is om welk voorwerp het precies gaat.

De afdeling Jeugdzaken is betrokken bij het onderzoek dat in handen ligt van bureau de Nieuwe Grond. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Jong geleerd is oud gedaan. Ze zullen thuis en in hun woonomgeving dit ook zien gebeuren. Oppakken en heropvoeden in Opa Doeli. Vaders zijn spoorloos en moeder heeft 3 banen. Deze kinderen voeden zichzelf op.

  Sarie Torie


  Maak melding
 2. Het zijn dagelijkse handelingen die hier in de gemeenschap plaats vinden, en jongeren nemen nou eenmaal dit soort handelingen snel over, vooral het paarse geboefte geeft dagelijks dit voorbeeld.


  Maak melding
 3. Is wel triest dat zulke jonge kinderen zich nu al bezig houden met dit soort praktijken. Als ouders ,ja vader en moeder de tijd nemen om te onderzoeken wat in zo een kind leeft en de tijd nemen om zo een kind liefde ,aandacht en de juiste begeleiding en opvoeding geeft, kunnen ze de kinderen nog op het rechte pad brengen.


  Maak melding
 4. Wel triest dat in Nederland niks en ook niks gebeurd daar is alles koek en ei geen gevangenissen,geen criminelen en geen opsporing verzocht ze genieten maar van het koude weer met een dekentje bij de verwarming hoi politiek neutraal hoe gaat het met jou in Nederland gaat niemand failliet alleen in Suriname en in Suriname genieten ze van het mooie weer zonder verwarming en dekentje Swietie Sranang🤭🤭


  Maak melding
 5. We hebben opmerkingen ovet Su situaties. Jammer dat de kinderen deze pad opgaan. Dat Su ouders in financiele nood komen is de schud van de ndp. Ze moeten werken inplaats van op hun kinderen te passen!


  Maak melding
 6. De huidige machthebbers nemen geen maatregelen om land en volk te beschermen tegen de heersende criminaliteit omdat ze incapabel zijn en weinig scholing hebben gehad. Sommigen kunnen niet eens fatsoenlijk Nederlands praten, maar zitten wel in de DNA.ik durf te wedden dat meer dan 90% van de NDP en abop aanhangers analfabeet of laag geletterd zijn.sarie torie tog….


  Maak melding
 7. Hallo Manu, voorbeeld doet volgen en de criminele jongeren wanen zicht onaantastbaar. Sinds dat NDP aan de macht is is de criminaleit tot record hoogte gestegen. Politiekorps is slechts uitgerust. Er is niet eens geld voor papier, pennen en benzine. Complete wagenparken staan aan de kant. Leden van het Korps Politie Suriname (KPS) hebben de gewoonte om niet meer sportief bezig te zijn nadat ze eenmaal de basisopleiding achter de rug hebben. En de NDP vind dat allemaal best.


  Maak melding
 8. @ Laat Me, mi gudu. Ik kom volgend jaar lekker genieten van swiet sranang. Hier in Nederland is het ook schering en inslag, zoals de belasting die mensen niet betaald, schietpartijen ,geweld en criminaliteit en noem maar op. Laat me , maak je dan een lekkere okersoep voor me als ik daar ben? Ik heb de strijdbijl met jou begraven.


  Maak melding
 9. Laat me hoor! Volgend jaar kom ik lekker hengelen in swiet sranang. Laat me, zal je me zeggen waar ik kwie-kwie kan vangen. Weg van alle politiek en ellende.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES