Oude vrouw op tijd verwijdert uit brandend woonhuis

5
Oude vrouw op tijd verwijdert uit brandend woonhuis

Bij een woningbrand woensdagmiddag aan de Ro Carstersstraat in Suriname, is een oude vrouw op tijd uit de woning verwijdert door buurtbewoners. Dat meldt een woordvoerder van het Korps Brandweer Suriname.

De brand zou rond 15.00u ontstaan zijn in een zijstraat van de Anniestraat. Buren die de rookontwikkeling opmerkten, namen contact op met het Command Center die de brandweer naar de plek des onheils stuurde.

Daar aangekomen trof de Surinaamse brandweer de woning in lichterlaaie aan. Zowel de woning als de inboedel werden compleet verwoest. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar de belendende panden.

Er raakte niemand gewond bij de brand. Uit eerste onderzoek blijkt dat het vuur achterin de woning moet zijn ontstaan. Tijdens de brand was er naast de oude vrouw niemand thuis. De oorzaak van de brand is nog niet bekend en wordt onderzocht.

Een reportage van Apintie TV:

- Advertentie -

5 REACTIES

  1. Ik ben blij te lezen dat de buren die oude vrouw in veiligheid hebben gebracht. Bij een beginnende brand is het altijd noodzakelijk om te alarmeren. Zodoende heeft de brandweer erger kunnen voorkomen. Les hieruit? Door handelend optreden (door de buren) is er preventief en repressief opgetreden door buurtbewoners en de brandweer. Precies volgens het boekje. Mooi!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.