Politie Suriname zoekt deze twee voortvluchtige verdachten

16
Politie Suriname zoekt deze twee voortvluchtige verdachten

De afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname heeft deze week twee opsporingsberichten van voortvluchtige verdachten de deur uitgedaan. Het gaat om de aanhouding van de vuurwapen gevaarlijke verdachte Geofrey Awana (l) alias ‘Bobbie’ alsook de verdachte Jimmy Marlon Hendrik alias ‘Malo’ (r).

Geofrey Awana alias ‘Bobbie’ wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord c.q. doodslag. Hij zou op 12 januari dit jaar zijn schoonmoeder dood hebben geschoten met een jachtgeweer, waarna hij vluchtte. De politie had in januari al zijn foto vrij gegeven en en opsporingsbericht geplaatst, maar zonder succes.

De andere verdachte: Jimmy Marlon Hendrik alias ‘Malo’ zou zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging gepleegd aan de Oost West verbindingsweg ter hoogte van de Cottica brug km 93 in het district Marowijne.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost, aldus de Surinaamse politie.

- Advertentie -

16 REACTIES

 1. Deze Bokito ‘staat horen snel gevonden te worden en voor 50 jaar achter de tralies door te brengen. Het Surinaams strafrecht is een
  recht van lik mijn vestje. Ze kunnen beter de Amerikaanse straf eisen invoeren. Dan pas kan men praten over straffen. De eisen die hier gehanteerd worden is kortverblijf en niets anders.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. #Boeboe als Suriname Amerikaanse toestanden moet toepassen dan worden zeker het creoolse ras uitgeroeid.
  Dit lijkt me een gevalletje gezond verstand gebruiken.

  Eerst aan de jongere leren om hun best te doen op school en trots te zijn op hun kleur en wat ze zijn.
  De ouders beter hun verstand laten gebruiken en aan geboorte beperking te laten doen, maak niet meer dan je kunt verzorgen dan hoef je de overheid niet de schuld te geven want die was er niet bij toen jullie bezig waren ze te maken.


  Maak melding

 3. Die gasten lijken op buitenaardse wezens vooral die van rechts…

  Ik hou niet van mensen die stelen .. mi no Lobie fufur mang ook niet van moordenaars
  Ik hoop ze niet op een late avond tegen te komen.. Ik heb al een goed plan bedacht..


  Maak melding

 4. Waarom lijken ze op figuren uit een bepaalde bevolkingsgroep? Herrenberg heeft de Chinezen naar Suriname gehaald. Bouterse heeft deze bevolkingsgroep door de binnenlandse oorlog naar Paramaribo gemaakt en Brunswijk heeft ze wapens leren gebruiken. Wat een stelletje in de Surinaamse top.Zo komt Suriname nooit vooruit


  Maak melding

 5. Gewoon dood schieten die 2 klootzakken.zijn moordenaars.wij willen geen criminelen in suriname.allemaal moet uitgeroeid worden zodat iedereen kan vrij lopen.


  Maak melding

 6. Mischien moeten we ook chinese rechters invoeren en uitvoerders van executie. Die weten snel raad. Dan kunnen wij ook organen voor transplantie gaan exporteren.


  Maak melding

 7. Dit zijn mannen die bewust deze praktijken uitoefenen om de NDP in een kwaad daglicht te stellen, aldus de dwaas rob, de achterlijke hond van Waterkant


  Maak melding

 8. Ik schaam me steeds meer en meer om te zeggen dat ik in Suriname ben geboren.
  Mensen kunnen zeggen wat ze willen of commentaar hebben. Maar het zijn toch steeds weer dezelfde soort.
  Dit soort figuren creëren haat tegen dit soort. Sorry, maar het is gewoon zo!!!

  En…
  ik ben geen Hindoestaan, ja dat lees je goed.

  Er is een spreek woord:
  JE KAN DE MENS UIT HET BOS HALEN
  MAAR JE KAN HET BOS NIET UIT DE MENS HALEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.