Medewerkster verkavelingsbedrijf liet klanten betalen voor reeds verkochte percelen

13
Medewerkster verkavelingsbedrijf liet klanten betalen voor reeds verkochte percelen
Foto ter illustratie: perceel te koop in Suriname

Een 37-jarige medewerkster bij een verkavelingsbedrijf, dat bouwpercelen te Paramaribo-Noord verkoopt, is door de afdeling Fraude van de Surinaamse politie aangehouden. Zij zou klanten hebben laten betalen voor percelen die reeds verkocht waren. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Een benadeelde deed aangifte van oplichting tegen de vrouw, Cindy J. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat J. nog meer slachtoffers heeft gemaakt. De vrouw is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld ter zake oplichting.

De Surinaamse politie wil meer slachtoffers spreken en roept personen, die ook aangifte wensen te doen, op om persoonlijk of telefonisch in contact treden met de afdeling Fraude.

Die afdeling is te bereiken op de telefoonnummers 451313 en 455830, aldus de politie.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Oompie ludwig absoluut mee eens. Was jaren al bekend. Ik was ook benaderd door iemand om een grond te kopen op tourtonne 6, Brada ik hou voet bij stuk . Ik heb het niet gekocht. Hun verhalen en verkoop trucjes waren super als boter bij de vis . Neee mang !


  Maak melding

 2. Ze heeft het voorbeeld genomen van de grootste oplichtersbeesten die met Meester en Doctor titel of als een of andere Geestelijke gestoorde leider van religieuze organisaties lopen met jas, das en koffer en komen met mooie praatjes om geld uit jouw zakken te halen waar je met bloed, zweet en tranen voor hebt moeten werken.

  Deze dame is toevallig gesnapt en moet boeten. Al die andere oplichters die blijven lekker doorgaan met hun praktijken. Al worden ze gesnapt, de politie word er NIET bijgehaald. Ze krijgen gewoon ontslag, en verder niks.


  Maak melding

 3. Suriname is een grote corrupte bende en rovershol waar moordenaars en oplichters wonen. Wat is dit land toch diep gezonken😩gewoon triest voor woorden.


  Maak melding

 4. Ik heb alle 5 reacties gelezen. Als jullie zo een lage dunk hebben van SU,
  WAAROM HOUDEN JULLIE JE ER DAN ZO MEE BEZIG. KAN JE GEEN NORMALE KRITIEK LEVEREN, HOUD DAN JE SMOEL.
  JULLIE DRAGEN NIKS BIJ AAN NIETS. GEEN ENKELE MEERWAARDE.
  MAAR JA: HOPELIJK GAAT JULLIE VERSTAND NA 25-5-2020 beginnen te werken.


  Maak melding

 5. Opa had Tjalie, een langzaam maar in zekere zin paars ontnuchterende ndp dwaas ontmoet nabij markt Zuid. Eeh Tjallie fafi? Ai opa, mi na neks te klage, solanga mi kan njang, dringi en prisiri, opa sabi tog. Fafi vrouw Lena? Ooktoe boeng opa, zolang ze haar gratis paarse pakket krijgt dan neks no fout. Maar een dinges wat ik opa wil zegt is dat ik niet meer steel zoals Boefdraal en niet meer gelooft hept in baas sijn beloftes. Lena moeder hebt ons uitgescholden en hept geklaagd, is waarom we hebt gestemt want ze komt niet uit met haar pensioen. Elke dag klaagt ze steen en been dat oom Venetiaan, achteraf het duizenden malen beter heeft gedaan dan die vervloekte ddb en zijn roverheid. Ai Lena, oenoe no mang lokoe joe ouwroe mama, ma dan we taki alles gaat goed, neks gaat het goed, want dankzij jullie oerdomme stemkeuze zitten we als land en volk opgescheept met een bij verstek veroordeelde drugsbaron, moordenaar en staatskas/bankrover didibri. Alla sma sa e doe misdaad, na dankzij de ndp. Opa taki hhww Tjalllie, joe schoonma habi 1000% leti, ndp nationale dieven partij aanhangers e doe sa baas en Boefie e doe, fraude, corruptie en soso lege staatskas. Tjalli taki, mi o trong VHPer. Opa taki, papa Lach leri eng aanhangers, breng offers voor je nageslacht, werk hard en laat ze hard studeren, ma oenoe leider Pengel nooit. Als je sfl1.000, – verdiende had je 1 vrouw, maar 2000, 2, 3000, 3 vrouwen etc. Tot nu toe wachten we op een voorspoedig Suriname. Pengel zijn leus was ook een leugen, wees gerust alles komt terecht heeft ons de vloek ddb gebracht.


  Maak melding

 6. Deze crimineel al dat geld terug laten betalen aan de benadeelden. Ze is nu op de plek waar ze thuis hoort Boma. Heeft zij een eigen woning, deze in de openbare verkoop gooien bij verkoop de benadeelden hiervan betalen. Waarom staan sommigen van onze bevolkingsgroep als zeer onbetrouwbaar bekend over de grenzen??? Schaamteloos, hebzuchtig. Je hebt werk en toch steel je van anderen die ook werken om voorruit te komen. Dan ben de een onmens. Didibri attie. Wat een waardeloos karakter.

  Sarie Torie


  Maak melding

 7. #NO NONSENCE so so gefrustreerde Antoniem paars.
  Jazeker 2020 komt eraan hun gatwerk beeft als een veertje.
  Is een dagtaak voor sommige om op alles te reageren en poep te praten.
  Bouta is een banabong😘😇💪
  Velen verloochenen hun land maar komen geen millimeter vooruit in Suriname en in Nederland.
  Ik heb echt niks te klagen kan alles kopen wat mijn hartje begeert en leef gelukkig hier in Suriname.
  Nee,Suriname zou ik nooit willen inruilen voor een ander land, God bless Suriname and the president 🙏🙏🙏


  Maak melding

 8. Oom Ludwig, maar jouw soort leven als varkens overal planten ze hun zaad maken een modderpoel en verdwijnen uit hun kinderen hun leven deze worden dankzij jouw soort mannen criminelen.
  Dankjewel redi moesoe.


  Maak melding

 9. Omdat de economische vluchtelingen zo gefrustreerd worden daar in nl zitten ze de hele dag over Su te kletsen. Ze hebben geen ballen om over nl te kletsen want dan raken ze straks hun steuntje kwijt.
  Overal zijn er ook oplichters. In nederland ook.
  Eeuwig kletsen over paars. Vhp en nps gasten zijn allemaal helzelfde.


  Maak melding

 10. Grote mond op zetten maar zelf Groene bananen en Cassave planten voor de ouderen van de bejaarde huizen kunnen ze niet .

  Dat hebben de ouderen zelf aangegeven elke dag moet ze rijst en kip eten ze krijgen geen aardappel of Cassave moet Noodzee dat komen doen .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.