‘Bigi Boy’ Rozenstruik komt op 28 maart uit tegen Francis Ngannou

9
'Bigi Boy' Rozenstruik komt op 28 maart uit tegen Francis Ngannou

Nog geen week nadat de Surinaamse UFC fighter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik de Nederlander Allistair Overeem versloeg, is zijn eerstvolgende topwedstrijd aangekondigd. Rozenstruik komt op 28 maart 2020 in Ohio uit tegen de in Kameroen geboren Fransman Francis Ngannou. Dat maakte de Surinamer vannacht zelf bekend.

Meteen na de wedstrijd tegen Overeem had hij aangegeven tegen Ngannou te willen vechten. Deze heeft de uitdaging geaccepteerd, dus mag Rozenstruik nu gaan trainen voor zijn volgend UFC gevecht in de Verenigde Staten.

Tegen Mixfight zegt Rozenstruik: “Ja ik ben blij en enthousiast over dat gevecht. Ik stap de gym in en zorg dat ik daar klaar voor ben. Hij heeft gereageerd, dus ik kan niet wachten tot dit gevecht geregeld is.”

https://www.instagram.com/p/B6ACFLhHZBe/?utm_source=ig_web_copy_link


9 REACTIES

 1. Goed trainen. Die Ngannou als southpaw heeft een gemene linkse kofu. Mocht hij winnen dan word #1 in ranking Daniel Cormier uitgedaagd neem ik aan, die is sterk als een beer. Na den bigi skin nengre fu down South USA, den man dati e sjow boomstammen…


  Maak melding

 2. Deze bokser heeft zin eigen successen in het buitenland. Het is beter je aandacht te vestigen met wat zich in ons land gebeurd. Niet veel succes dus. Laat Bigi Boi geen afleiding zijn voor wat er dagelijks in eigen land gaande is. Verloedering, roven, moorden, corruptie en de vele snoepreisje van deze regering. Bigi Boi krijgt de beste medische zorg in Amerika en zit hij goed in de Amerikaanse dollars. Hier in Suriname in onze ziekenhuizen zitten de wachtkamers dagelijks vol, zonder dat een medici zich echt om zijn patienten bekommerd. Bigi Boi heeft schijt aan jullie of hoe jullie het dagelijks redden in het leven. Hij zit binnen de kortste keren weer in de VS. Gebruik oeng verstang. Bigi Boi heeft het al gemaakt en jullie nog. Bigi Boi leeft niet achter de tralies in zijn eigen huis. Amerika is al jaren zijn land en niet Suriname. Hij wipt even langs om te kijken hoe het Suriname vergaat. Na so a de.


  Maak melding

 3. Boeboe bit sjorie

  Ben je depressief oid? Zoveel negativiteit in een bericht is too much voor zo een mooi bericht.
  Overigens beweegt BB zich heel veel in Su en hoe kom je erbij dat Amerika al jaren zijn land is?
  Misschien tijd voor een psycholoog!?


  Maak melding

 4. Boeboe bit sjorie@
  De problemen in Suriname hebben niest met bigiboy te maken en denk het te weten dat hij j√°ren daar woonde of zo dan was dat ook vermeld bij zijn gevecht dus je leg poep uit ik volg die man al vanaf het begin en weet wel waar over het gaat dus leg je moer uit aan mensen die dat niet weten maar men ziet duidelijk dat i ede koefka mischien bigiboy moes ontlip ju 2


  Maak melding

 5. @para mango’s demo’s
  Kruip lekker ga lekker zitten.onder een.para knippa boom met je sabie so verhaal.
  Je kunt hem volgen maar de informatie komt uit de eerste bron zijn familie.
  En dat ben je niet dus libie mie.


  Maak melding

 6. @boeboe je bent een hater je geeft de hele dag af tegen Suriname en je likt de kont van van je blanke Nederlandse baas. Vandoor die remsporen op je tong. Rot op naar Holland daar hoor je thuis tussen al die blanken die je als vierderangs burger gaan behandelen die blanken kiezen het leven van hun hond boven die van jou . Je kan daar gaan werken als poepschepper


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.