Bejaarde man (71) ingesloten voor poging brandstichting en mishandeling

5
Oom verkracht 12-jarig nichtje in Surinaams pension

De politie van het bureau Groningen heeft afgelopen maandag de 71-jarige Adriaan H. aangehouden voor poging tot brandstichting en poging mishandeling.

De man heeft gepoogd zijn 72-jarige partner V.S. te mishandelen nadat hij er achter kwam dat de vrouw het huis en perceel op naam van een stichting heeft gezet, onder bestuur van haar voorkinderen.

De vrouw deed aangifte bij de politie nadat de man gepoogd heeft de woning in brand te steken. De verdachte Adriaan werd opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. 🤣😂 De Surinaamse mannen worden bij het leven belazerd door vrouwen die mooi weer komen spelen, en deze mannen laten hun eigen kinderen en vrouw in de steek , en vaak alleen maar om de seks, en omdat ze weer eens de blits met een nieuwe prooi willen maken, ze zijn zelfs bereid haar kinderen op te voeden om hun kansen te vergroten. Wel eigen schuld dikke bult. 👍Proficiat voor de vrouwen die de misbaksels met hun eigen wapens bedienen. Dat zal ze leren in hun eigen nest te blijven, en niet die van een ander te bevuilen of bevruchten. 😁


  Maak melding

 2. #Mica, maar de mannen ook ze nemen vrouwen met kinderen en doen alsof zij de vaders zijn en laten hun bloedeigen kinderen links liggen.
  Sma pikin a no yu pikin.
  Hij heeft al die tijd liggen slapen.


  Maak melding

 3. Hij is een oerdomme dwaze idiote paars verworden debiel. Ndp heeft gezorgd voor veel geweld, moorden, drugs en berovingen, naast brandstichtingen. Dwazen zijn alle nationale dong poepe aanhangers, paars schorem.


  Maak melding

 4. Is dit ook geen politiek proces? Zometeen verkracht een man zijn moeder en zegt het is een politiek proces.The easy way om te proberen te liegen en te bedriegen.geef mij een grote brik en kom met een geloofwaardig verhaal.


  Maak melding

 5. Als het huis en de kinderen van voordat zij die man leerde kennis zijn dan is het begrijpelijk dat zij de woning aan die kinderen wil doorgeven en niet (deels) aan de voorkinderen van hem. Stel dat hij de langst levende is en ze zijn in gemeenschap getrouwd. Dan gaat het grootste deel van het huis naar hem en zijn voor kinderen.
  Rekenvoorbeeld. Stel beide hebben 2 voorkinderen en hij is de langst levende. Bij haar overlijden gaat dan 20% naar haar twee kinderen, en de rest naar hem en zijn kinderen ( hij 60% en de kinderen 20% ). Als hij kort daarna zou overlijden dan is de verdeling als volgt.
  Haar kinderen elk 10%
  Zijn kinderen elk 40%

  Daarom zorg voor een testament. Die is ook nog eens geheim tot je dood en het is goedkoper en juridisch veel beter dan wat zij gedaan heeft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.