woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenNatuurVIDEO: Onweer zorgt voor chaos bij aanmeerplaats Albina

VIDEO: Onweer zorgt voor chaos bij aanmeerplaats Albina

-

Does Travel - naar Suriname

Onweer heeft in de late middag voor chaos gezorgd bij de aanmeerplaats van Albina in Suriname. Enkele boten die op dat moment helemaal gevuld waren met lading, om vervoerd te worden naar Frans-Guyana, kregen plotseling veel water binnen doordat het water onstuimig werd.

Het grootste deel van de lading in de boten bestond uit vaten gevuld met diverse spullen. Een groot deel van de lading van de verschillende boten raakte door het onweer te water. Een deel is zelf door het onweer in het water belandt en een deel is door de boothouders overboord gegooid nadat de boten dreigden te zinken.

Bekijk hieronder een filmpje van het voorval:

https://www.instagram.com/p/B5eAkccFZJk/?igshid=nfk3zs7r990h

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Echt grappig die man schept water uit zijn boot en gooit het in de andere boot en ondertussen komt het water net zo hard terug in zijn boot door de golven.Maar wat nog vreemder is dat men spullen In suriname koopt om die vervolgens naar frans guyana te brengen ik dacht dat wij het slecht hadden


  Maak melding
 2. Moeder natuur is boos, dus geeft al die surinamers een wasie in de vorm van sibie boesie. Hoop dat ze allen nu wakker worden. Ik Denk het zelf niet hoor!


  Maak melding
 3. Deze gasten hebben nog niet door hoe gevaarlijk de zee kan zijn. Het primitieve gedoe met korjaaltjes en grote vaten vervoering is spelen met hun eigen leven. Je kunt duidelijk zien om wat voor ras het gaat. Geen zwemvesten aan. Hoe dom kan je zijn.
  Niet om wat, maar soms ga je je afvragen of dit soort gasten tot het domste ras op de wereld behoren. Er is geen controle op de korjaaltjes door de zogenaamde kustwacht. De mensen doen maar. Men koopt spullen in Suriname en brengt het naar Frans Guyana, wat zit er nog meer in deze vaten? Witte poeder? Het grappige van dit alles is dat de regels met de voeten worden betreden door het volk zelf en de buurlanden. Het is dus een grote rotzooi in ons land.


  Maak melding
 4. Moeder natuur kun je niet tegenhouden. Ze zaken op orde stellen en bedacht zijn op de kracht van de natuur moet je kunnen, anders ben je een dief van je eigen portemonnees.


  Maak melding
 5. @boeboe….
  Over dom gesproken…..hahahaha… dit is de aanlegplaats Albina aan de Marowijne rivier, een rivier dus en geen zee. Vroeger niet opgelet tijdens de aardrijkskunde les? Deze mensen zorgen al tientallen jaren voor het vervoer tussen Albina en st Laurant. Soms kan het weer inderdaad onstuimig zijn dan kunnen als gevolg daarvan ongelukken gebeuren.


  Maak melding
 6. @van Zijsburg
  Maakt niet uit of het een aanlegplaats is, rivier of zee, ze horen een zwemvest te dragen voor hun eigen veiligheid. Maakt niets uit of ze 100 jaar spullen vervoeren tussen Albina en st Laurent of Tinboektoe, ze zijn gewoon onverstandig bezig. Misschien kan jij ze gaan vertellen hoe het niet of wel moet en wijzen op de gevaren.
  Zelfs in een kreekje/trens kan iemand verzuipen.


  Maak melding
 7. Investeren in een goede kwaliteit dekzeil en je hebt minder last van water…

  Als het zo hard regent en je bent op land en rijd met open pickup of truck is zelfde probleem al jou spullen worden kletsnat.

  Maar deze zware regens overvallen mensen dus je kan nooit snel genoeg zijn.

  Van de natuur kan je niet winnen. Hoeveel kennis, middelen en gelden je ook mag hebben…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES