Verkeersslachtoffer Carolina was mede inzittende; bestuurder verkeerde onder invloed

5
Opnieuw zelfmoord schoolgaande tiener in Suriname

De 39-jarige Murcy Ralim is vanmiddag voor aankomst op de RGD-poli van Zanderij overleden. Hij raakte rond 16.30u zwaargewond bij het verkeersongeval te Carolina waarbij een auto over de kop sloeg en hij mede inzittende was. Het ongeval vond plaats aan de Krakaweg nabij de 1e brug.

Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan Waterkant dat er vier personen in het voertuig zaten. Ralim was een mede inzittende en niet de bestuurder zoals beweerd werd. De bestuurder verkeerde onder invloed van alcohol.

Ralim raakte zwaargewond en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de RGD-poli van Zanderij. Onderweg naar de Surinaamse poli bezweek hij aan zijn opgelopen verwondingen. Ralim is de 69e verkeersdode voor dit jaar.

Het is de tweede verkeersdode dat genoteerd is binnen 24 uur waarbij een auto over de kop is geslagen. Gisteravond kwam de bestuurder van een Mitsubishi pick-up om het leven nadat hij met zijn voertuig enkele keren over de kop sloeg achter Zanderij nabij Drie Kokro.

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. R. I. P. jammer voor de slachtoffer.
  Wetten en regels zijn gemaakt voor wij mensen en niet voor dieren. Wij mensen dienen ons eraan te houden.
  Chauffeur was onder invloed, 2 jaar hechtenis, klaar is case. Life goes on.


  Maak melding

 2. John@ je bent eindelijk wakker geworden schelden,klagen of commentaar geven lost het verkeers probleem niet op maar die dombo,s hebben hebben het niet door.ze denken leuk te zijn met hun onzinnige reactie,s


  Maak melding

 3. Ik kan ht niet gelovn Murcy , liever zat jy met my in me auto bro . Maar ja mut het zo zyn . Is het teambuilding jouw afscheid . RIP mi brada . We miss U 😭😭😭


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.