Tientallen gewonden nadat lijnbus in goot belandt

12
lijnbus-in-goot-suriname

Bij een verkeersongeval vanmorgen in Suriname zou een lijnbus met passagiers in een goot zijn belandt. De redactie van Waterkant verneemt dat dit gebeurt zou zijn aan de Frederikshoopweg dichtbij de Mawakaboweg. Volgens de eerste berichten zouden er twintig gewonden zijn gevallen.

De redactie van Waterkant.Net verneemt verder dat het gaat om een eenzijdig ongeval. De bestuurder van de bus zou de controle over het stuur hebben verloren waarna het voertuig in de goot terecht kwam.

Agenten van het Korps Politie Suriname zijn ter plekke aanwezig en doen onderzoek naar de toedracht. Inmiddels zijn ambulance diensten vanuit diverse plekken opgeroepen om naar de plek van het ongeval te gaan en assistentie te verlenen. Één persoon zou zwaargewond zijn geraakt.

Deze informatie is niet officieel bevestigd, dus later meer.

UPDATE: Onder de gewonden bevinden zich ook schoolkinderen en een bejaarde. Hieronder meer:

12 REACTIES

 1. Dit vind ik heel erg voor de gewonden. Het leven is al moeilijk voor de gewone eenvoudige mensen en nu raken ze ook nog gewond. Wie gaat voor ze zorgen? Wie gaat geld voor ze verdienen. Jammer dat ze geen beroep kunnen doen op een letselschade advocaat. Van harte beterschap familie ❤


  Maak melding

 2. Oorzaak, te hard rijden, gevolg alleen maar ergernis, schade, gewonden of doden. Men blijft het maar niet leren en moet het zelfs aan de lijve voelen. Bij elke keuze, goed of kwaad. verheugen of lijden velen door degenen die ze vertrouwen, zoals bij deze chauffeur op zijn bekwaanheid. Ook zo vele ndp paria’s, ongeloofelijk dat ze nog na negen jaren van paars corrupt wanbeleid nog vertrouwen hebben in de ndp zichzelf corrupt verrijkte leider en gewetenloze trawanten. Ze verdienen het paars lijden vol kommer en kwel, een maatschappij waar moord, zelfmoord, roof, diefstallen, verkeersovertredingen, huiselijk geweld, geweldadigheden, vandalisme, drugs, corrupte aan de orde van de dag zijn. meestal zijn daders en slachtoffers paarse sekteleden. No joke.


  Maak melding

 3. Omdat ze als idioten rijden.
  Ik rij dagelijks in het verkeer en zie dit soort taferelen en erg me kapot.
  Nog erger is dat er nooit politie op de weg is.
  Wij wachten af totdat er een ramp gebeurt en dan gaan we weer vanalles roepen.
  God is standing by!


  Maak melding

 4. Ze rijden als debielen geen rekening houden met hun medemens de politie zit ook liever op hun luie gat. Ik heb vaak meldingen doorgeven voor de PG ik zie nog steeds hetzelfde bussen die niet verzekerd zijn. Deze chauffeurs hun rijbevoegdheid afnemen zijn het niet waard om bussen te rijden. Degene die de vergunning heeft nog harder aanpakken. Dit kan niet zo langer. DUS POLITIE DOE JE WERK EN KOM VAKER OP STRAAT. HET BESTE IS ONDERCOVER


  Maak melding

 5. Zeer triest dat onschuldige passagiers het slachtoffer worden van dit eenzijdig ongeval. Het is wel heel opvallend dat het aanatl incidenten in het verkeer juist aan het toenemen is. Er zullen zeker een aantal factoren zijn die nader onderzoek verdienen. Ik vermoed dat verlies aan concentratie tijdens het rijden de oorzaak is van de vele problemen. De grootste boosdoener kan het gebruik van de mobiele telefoon onder het rijden zijn.


  Maak melding

 6. Is dat vreemd? Bus sjafeurs die zich gedragen als gangsters…
  In het verkeer gedragen zovelen zich als gangsters en gangsteressen.

  Vaak zijn de boosdoeners jong en mannelijk, maar soms maakt het vrouwelijk geslacht er ook een rotje van.

  Mentaliteit, mentaliteit, mentaliteit. Iedereen heeft gewoon aan alles schijt…


  Maak melding

 7. Nee Rob
  Waarom wederom de verantwoordelijkheid afschuiven?
  Eerst was het de oppositie, met name de VHP die slechte wegen had achtergelaten,
  door de NDP waren wegen verbeterd en dit zou de oorzaak zijn.
  Luci gaf de schuld aan de auto’s uit Japan.
  Hou op man.
  Het is het achterlijk gedrag van de mens, in dit geval de bestuurder.
  Het gebruik van het mobieltje, concentratieverlies, alcohol, lippenstift, rijden met slippers.
  Hoe je het ook wendt of keert het is de Surinamer.
  Wie moet er vervolgens zorg voor dragen dat dit wangedrag wordt verminderd?
  Verwijzingen naar wat anderen in het verleden hebben nagelaten, ontslaat niemand van haar huidige plicht.
  Het zou jouw en alle anderen sieren als ze eens de schuld bij hunzelf zouden zoeken.
  Ik ben verantwoordelijk, ik ben schuldig, Ik had moeten ingrijpen, ik moet ingrijpen.

  @ Chris.
  Je hebt gelijk, maar undercover gaan betekent wel dat je ook een keer je cover moet weglaten en met bevindingen komen.
  Ik vrees dat ze altijd undercover zullen gaan.

  @Oma. Ik begrijp u, het is om moedeloos van te worden. Zij die voor veiligheid zouden moeten zorgen zijn te druk bezig met bezig zijn

  @ HongKongFree
  Zo is het maar net. Het is altijd ikke, ikke, ikke en de rest kan me pik likke.


  Maak melding

 8. Talk Right 28 november 2019 At 16:23
  Oom Ludwig foe Abra Broki

  Je bent duidelijk op je cocoshoofd gevallen

  En jij op je paars stinkende kont.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.