Ook schoolkinderen gewond geraakt bij verkeersongeval lijnbus

5
bus-belandt-in-goot-suriname

Bij het verkeersongeval vanmorgen aan de Frederikshoopweg waarbij een PSB-lijnbus met passagiers in een goot is beland, zijn meer dan twintig gewonden gevallen. Onder de gewonden bevinden zich ook een aantal schoolkinderen en een bejaarde zegt een woordvoerder van het Korps Politie Suriname politie zojuist aan de redactie van Waterkant.

De woordvoerder laat verder optekenen dat het gaat om een eenzijdig ongeval. De bestuurder van de bus zou door nog toe onbekende reden de controle over het stuur hebben verloren waarna het voertuig in de goot terecht kwam.

Ambulance diensten vanuit diverse plekken waren opgeroepen om de gewonden af te voeren en assistentie te verlenen. Één persoon is ernstig aan toe. De chauffeur is afgevoerd naar het bureau voor verhoor.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Zo gauw meer bekend is wordt het bericht bijgewerkt.

5 REACTIES

 1. Het is de taak van de overheid om de lijnbussen van de straat af te halen en gewoon weer s’landbussen in te zetten voor het volk.Openbare werken heeft een taak hiervoor te zorgen.Wanneer je naar de bestuurders van deze lijnbussen kijkt, zie je veel jonge jongens die totaal geen verkeersinzicht, kennis of rijbewijs hebben deze bussen besturen. Elke aap kan achter het stuur kruipen.Ze stoppen lukraak langs de weg om passagiers te laten in en uitstappen. Blokkeren het zicht op de wegen. Het zijn dagelijks gevaarlijke toestanden. Geen behoorlijke in en uitrit waar zij behoorlijk kunnen stoppen. Bushaltes staan vaak, vlak tegen het afvalt geplant. Waardeloze toestanden. Dat mensen hiervan gebruik maken, is spelen met hun leven. Er wordt gigantisch veel over en weer getoeterd en geschreeuwd naar elkaar. Er lopen meer gekken buiten dan er binnen zijn in onze psychiatrische inrichting. De straten zijn beroert en zitten vol met grote gaten met alle gevolgen van dien. Het dagelijks verkeer hier is Russische roulette. Men mag blij zijn als zij veilig thuis komen.
  De KPS is onzichtbaar. Ze rijden rondjes in hun auto en sluiten beide ogen voor wat zich om hun heen gebeurt. Voor eind dit jaar zal het dodental verder oplopen. Hoop dat deze kinderen ook psychologische hulp krijgen naast medische hulp.
  Er zijn veel bakroes in het verkeer die anderen zo snel mogelijk willen helpen naar de geestenwereld. Getrouw zit met zijn bruin achterwerk in China met zijn trawanten en genieten van hun snoepreisje. Het volk zoekt het maar lekker uit. Mensen ga desnoods vroeg van huis en lopen om jullie dingen te doen. De bus is ook niet veilig

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Zulke verkeers ongevalen komen voor.. in pakistan .. afganistan ..tadjikistan.. uzbekistan en Hindoestan.. Ons land Suriname is ook zo ver afgezak.. dat komt omdat er alleen maar klootzakken aan de macht zijn

  Mafkezen allemaal verder heb ik nix aan toe te voegen

  Lets Make Surinam Great Again

  Yess We Can


  Maak melding

 3. Misschien onwel onder het rijden geworden of is het onmogelijk altijd maar negatieve reacties iedereen heeft zijn mening klaar zonder het beter te weten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.