VIDEO: Publiek enthousiast over nieuwe Fernandes kerstbrood commercial

6
VIDEO: Publiek enthousiast over nieuwe Fernandes kerstbrood commercial

Het Surinaams bedrijf Fernandes heeft een reputatie als het om haar kerstbrood commercial gaat. Iedere keer brengt het bedrijf een reclamefilmpje uit, waar nog lang over wordt nagepraat. Ook dit jaar is het het bedrijf in Suriname gelukt om een commercial over haar befaamde kerstbrood te maken, die enthousiast door het publiek wordt ontvangen.

In de commercial is een hoofdrol weggelegd voor Ivan Tai Apin, de regisseur van de bekende film Wiren. Hij stapt uit bed en in de eetkamer ervaart hij een magische beleving rondom het door hem zo geliefde kerstbrood.

De nieuwe commercial werd afgelopen dinsdag uitgebracht. Bekijk ‘m hieronder en oordeel zelf:

https://www.facebook.com/FernandesBakkerij/videos/2504743306426747/

6 REACTIES

 1. Ook Suriname, heeft brood nodig. Het maakt niet uit, wat voor brood het is. December , maakt het feestelijk en wie houd niet van feesten? En lekker eten!
  De één verdient het. Weer een ander, krijgt het. Veel meer anderen, pakken het af. En een andere groep, teert op andermans, portemonnee.


  Maak melding

 2. E het is nu tien jaar geleden dat ouderen een gouden kerst zouden krijgen.Wie weet heeft Leendert daaraan gedacht toen hij de lening aan Oppenheimer vroeg.


  Maak melding

 3. We eten met zn allen Kerstbrood so pina oeng no deh ete weh kari puna gi oeng srefi sorry maar Surinamers kijken naar elkaar om zelfs de zwervers kunnen van een heerlijke kerstbrood genieten… sam taki..seti


  Maak melding

 4. Voor hoevelen is zo’n kerstbrood weggelegd? Zit er een kerstbrood in het voedsel pakket in kerst tijd?Hopelijk is het broodje brtaalbaar.Met elke kerst is het duurder.


  Maak melding

 5. Jammer dat Fernándes niet meer bestaat.
  ‘ Het Soda Fountain’ Spanhoek. Alles was lekker en goed bereid. Was bekend op zijn ijsjes etc. Vond heel erg, was in augustus in Suriname en geen Soda Fountain meer. Misschien een herstart overwegen???


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.