Public Nieuws verspreidt fake news over terugkeer VHP’er Abaas naar ABOP

9
Public Nieuws verspreidt fake news over terugkeer VHP'er Abaas naar Abop

Het nieuws over VHP’er Miguel Abaas dat die de partij heeft verlaten en weer is teruggekeerd naar de ABOP berust niet op waarheid. Het is een vorm van fake news welk vandaag op grote schaal verspreidt is via de Surinaamse site Public Nieuws. Dat heeft Abaas zojuist laten weten op zijn Facebook-profiel.

Het artikel (zie onder) werd door Public Nieuws als breakingnews gepubliceerd en daarna door verschillende mensen in diverse groepen op Facebook gedeeld. Het nieuws werd vervolgens door het grote publiek voor waar aangenomen.

Hoe Public Nieuws aan het fake news komt en waarom zij het doelbewust verspreidde is niet duidelijk. Hieronder het artikel van Public Nieuws en de ontkrachting van Abaas:

Het artikel van Public Nieuws.
De ontkrachting van Abaas.

UPDATE: Inmiddels heeft Public Nieuws een 2e artikel gepubliceerd waarbij zij Abaas zelf spreken. Daarbij geeft Abaas aan dat hij voor nu VHP’er is en dat zal blijven. De site laat weten dat de redactie vernomen had dat Abaas de overstap heeft gemaakt.


9 REACTIES

  1. Deze man zou je niet mogen vertegenwoordigen in het parlement van su, waarom niet? Maar Aïda Nading , Hooghart, Asadang, Wangsabisarie e.a wel 😂😂😂 je kan ook aardig je zelf voor de gek houden. Denk je dat Nading echt doorhad wat de overname van de Dam inhield? Baas Miquel hori vaste sa yu abi en no drai baka, anders yu o fadong en yu sa lasi pasi, volhouden Miquel.
    Want het is Ronny Brunsie die zomaar is gegaan naar de NDP(samenwerking met DiDiBrie) en daarna Somo😂😂 nu ziet Suriname, wat deze ondoordachte en hebzuchtigheid ons heeft gebracht. Dus allemaal Ronny ter verantwoording roepen. Met Somo gaat het politiek vrij slecht. Hij is niet meer de stoere Somo.😀😀 Goed voor Somo deze kwam met 5man in de DNA ; nu zijn er maar 2van deze 5 over. Odiiii


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.