zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbreker die zich in vliering van woning schuilhield aangehouden

Inbreker die zich in vliering van woning schuilhield aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Een 34-jarige inbreker die zich in een woning te Paramaribo Noord had verscholen, is afgelopen week door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden. De agenten troffen de man in de vliering van de woning aan.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg een dievenmelding, die door het Command Center was gelanceerd voor de eenheden op het veld. RBTP die ook op deze melding reageerde, begaf zich naar het adres voor onderzoek.

Het gelukte RBTP om de man, Giovanni F. aan te houden, die zich in de vliering van de woning had verscholen. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De aanhouding vond plaats vorige week dinsdag 12 november, maar is vanmorgen door het Korps Politie Suriname naar buiten gebracht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Precies hield een dief zich schuil in een huis van Brunswijk zijn vrouw aan de Gijsbertus straat. Volgens mij hebben ze de dief opgegeten. Ik heb nooit meer iets van die zaak of van de dief gehoord. Niemand sprak er meer over.


    Maak melding
  2. Echt,je weet maar nooit wie in de vliering van je huis woont. Niet alleen bakroes ,lebas en jorkas maar een dief kan ook wonen daar en dit hier is het bewijs…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES