maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie14-jarige rukt telefoon uit handen van voorbijganger op straat

14-jarige rukt telefoon uit handen van voorbijganger op straat

-

Does Travel - naar Suriname

Een 14-jarige jongen is afgelopen donderdag door de Surinaamse politie aangehouden, nadat hij een mobiele telefoon uit handen van een voorbijganger had weggerukt. Hij werd door de politie van het bureau Livorno aangehouden voor diefstal van een mobiele telefoon en is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat hij ter hoogte van een winkelpand, een mobiele telefoon uit handen van een voorbijganger had weggerukt. Hij koos na zijn daad het hazenpad, waarna hij door omstanders werd aangehouden en overgedragen aan de surveillerende politie.

De mobiele telefoon van de benadeelde is op hem terug gevonden. Gelet op de jeugdige leeftijd van R.S. is hij na overleg met het Openbaar Ministerie, in het jeugdcellenhuis verbonden aan het Opa Doeli Doorgaanscentrum ingesloten.

De politie van Jeugdzaken onderzoekt deze zaak verder, aldus het Korps Politie Suriname vanmorgen in een persbericht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Het gaat heel goed in Suriname. Iedereen heeft het goed en kan driemaals daags eten. Iedereenn kan ook sparen voor een reis naar de Antillen, BraziliĆ«, Miami of Nederland. En dat allemaal omdat Suriname zonodig onafhankelijk wilde worden in 1975. Henk Aaron en die domme NPS-‘ers hebben het goed geregeld en daar plukt Suriname de vruchten van. Het wordt tijd dat de Antillianen hier een voorbeeld aan nemen en ook hun onafhankelijkheid eisen (of neen, zo dom zijn die Antillianen niet).


  Maak melding
 2. Suriname had gewoon voor een status aparte moeten gaan en niet voor onafhankelijkheid.En dan had DB nooit zijn coup kunnen plegen en waren de 8 decembermoorden ook nooit gepleegd.


  Maak melding
 3. Dat is de negatieve kant van het verhaal
  Het positieve is dat wij jullie nu helpen met wat centjes en dan nemen we de boel over.
  Maar eerst motten jullie er een nog grotere teringzooi van maken. ja


  Maak melding
 4. Die jongeman wilde indruk op zijn vriendin maken door haar een telefoon te geven maar hij had geen geld om 1 tekopen, dus afpakken cq stelen was de enige optie, kijken wat Opa Doei voor hem kan betekenen in ieder geval krijgt hij eten en drinken en een slaapplaats met dak boven het hoofd, Jongeman wordt een goed Mens veel succes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES