zaterdag, februari 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameNatio Suriname wil het jaar met 'Gold Cup plaatsing' afsluiten

Natio Suriname wil het jaar met ‘Gold Cup plaatsing’ afsluiten

-

Does Travel & Cadushi Tours

De mannen van de Surinaamse bondscoach Dean Gorré hebben tot nu toe vier wedstrijden gespeeld in de Concacaf Nations League kwalificatiereeks. Met zeven punten is alles open en mogelijk voor de komende twee wedstrijden. Op zaterdag 16 november speelt Suriname thuis tegen Dominica en op dinsdag 19 november uit tegen Nicaragua.

Suriname staat tweede en maakt zich op voor de laatste twee wedstrijden van dit kalenderjaar. De uitgangspositie is nog steeds eerste in de poule willen worden en directe plaatsing naar de Gold Cup, zegt de keeperstrainer van Suriname Jack Mangalie.

“De maand november is een belangrijke maand voor het Surinaams voetbal; je kan historie schrijven, promoveren naar de A divisie en de Gold Cup behalen. Ook binnen het team leeft het dat we dichtbij zijn, we kunnen het zelf alleen maar mooier maken door beide duels te winnen. Nu moeten we spelen voor het resultaat en dat telt gewoon” aldus Mangalie.

Hij is positief ingestemd voor de komende interland periode. “We hebben zichtbare stappen gemaakt en dat werkt motiverend binnen de groep. Tegen Dominica hebben we veel kansen gecreëerd. Wij geloven in ons plan en zullen met de zelfde strategie spelen. Nicaragua is een land dat graag wilt voetballen. Wij hebben thuis laat zien dat we goed gespeeld hebben, dus het worden twee hele mooie wedstrijden”.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

6 REACTIES
 1. Om hun doel te bereiken,moeten ze opofferingen brengen.Nog zie ik de Suri voetballer niet doen.Het ontbreekt aan motivatie om wat positiefs neer te zetten.


  Maak melding
 2. Natio mag best in Brokopondo hoogte trainingen gaan doen, Nicaragua is een bergachtig land, zoals veel Midden Amerikaanse landen en als je niet gewend bent als Nicaraguaanse voetballers op hoogten te spelen/voetballen, ga je conditie te kort komen van al dat snel lopen en heel snel moe worden. 90 minuten op grote hoogten/bergen rennen en voetballen in Nicaragua is niet voetballen op/in saksie wayland kustvalkte in Suriname.

  Advies: gaan jullie in Brokopondo op hoogten trainen en voetballen om straks goed beslagen ten ijs in Nicaragua te kunnen voetballen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 3. Het surinaamse voetbal gaat met de dubbele nationaliteit de goede richting in er is genoeg aan kwaliteit in Nederland die niet in aanmerking komen voor het Nederlandse team.als je al ziet wat voor Surinaamse talent daar rond loopt die men negeert zowel bij de jeugd en het eerste nationale elftal zal de keuze nu ietsje makkelijker gaan worden en alsmaar gaan groeien.zoals een Marokkaanse/ turkse voetballer eerder kiez voor hun vaderland dan voor Nederland.met dit zal het Surinaamse voetbal een gevestigde orde gaan worden in Zuid Amerika die men serieus met rekening gaat moeten gaan houden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES