In brand gevlogen pick-up is nieuwe dienstauto van politie Suriname

30
In brand gevlogen pick-up is nieuwe dienstauto van politie Suriname

De pick-up die zondagmiddag in brand vloog aan de J.F. Kennedyweg is een onlangs in gebruik genomen dienstvoertuig. Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een auto van het Korps Politie Suriname. Een woordvoerder van de politie met deze informatie geconfronteerd, bevestigt tegenover Waterkant dat het gaat om een nieuwe pick-up van de afdeling Fraude.

Het gaat om een Ssangyong Musso pick-up die vanmiddag iets na 16.00u in brand vloog. Het voertuig had een gascilinder en barbecue set in de laadbak. Vermoedelijk is de gascilinder ontploft waardoor er brand ontstond.

Het Korps Brandweer Suriname werd ingeschakeld, maar die kon slechts nablussen. De pick-up brandde volledig af zoals te zien is op bovenstaande foto.

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2736387013088657/

Ons vorig bericht hierover:

30 REACTIES

 1. Mijn achter gedrukt geld is opgegeten door één persoon. Maar wie dat is weet ik niet. Ik had mijn gezin achter gelaten om een beveiligingsbedrijf op te richten in Suriname. Sinds ze me hebben opgelicht in 2014/2015 is de ellende alleen maar erger geworden in swiet sranang. Ratten eten in groepsverband. 1,8miljoen srd is opgegeten. Ongeveer 80 werknemers werkte bij mijn bedrijf, ik als directeur had zelf niets te vreten. Van vrienden en kennissen kreeg ik wat te eten. Ik ben te zien in een filmpje van ” in de branding ” 2014/2015. Beveiligingsbedrijf in problemen. Oplichters ervaren nu alleen maar slapeloze nachten, in Suriname hopelijk. Ik schrijf dit omdat het me pijn doet wat me is overkomen.


  Maak melding

 2. De politie is uiteraard dag en nacht in de weer. Zeer waarschijnlijk maakten deze attributen deel uit van belangrijk bewijsmateriaal dat per ommegaande vervoerd moest worden naar het laboratorium voor minutieus onderzoek. Helaas , tijdens het transport is dit belangrijke ‘bewijsmateriaal’ ongelukkigerwijze in brand ontstoken. Dit , geheel buiten de wil van de noeste politieambtenaren die hiermee belast waren. De politie zoals u weet geeft niet op en zal onverschrokken doorgaan met het beschermen van de Surinaamse burger. In diensttijd en zeker ook daarbuiten. We willen wel onder uw aandacht brengen dat we de komende dagen minder bereikbaar zullen zijn i.v.m. het overlijden van onze geliefde collega Ssangyong Musso. R.i.p. jongen , we zullen je nooit vergeten.


  Maak melding

 3. Politiek neutraal@ dat noemt men risico van het vak investeren is risico’s nemen jij heb zoals je het zelf zegt 1,8 miljoen opgegeten door 1 persoon had je het niet door dat het werd opgegeten lag je al die tijd te slapen blijf maar lekker in Nederland open een beveiliging,s bedrijf daar word je geld niet opgegeten door 1 persoon daar zijn geen oplichters,je had je geld en je beveiliging,s bedrijf beter moeten beveiligen.
  Dus Laat Me.


  Maak melding

 4. Iemand gebruikte deze dienstauto voor prive’doeleinden. Niet vreemd in Suriname. Ook ik was op de hoogte van de “Wintie waai lanti paai” gedachtegoed


  Maak melding

 5. “Het gaat om een Ssangyong Musso pick-up die vanmiddag iets na 16.00u in brand vloog. Het voertuig had een gascilinder en barbecue set in de laadbak. Vermoedelijk is de gascilinder ontploft waardoor er brand ontstond.”

  “In brand gevlogen pick-up is nieuwe dienstauto van politie Suriname”

  Werd de auto gebruikt voor een privé aangelegenheid? Zal mij niks verbazen.


  Maak melding

 6. “Zeer waarschijnlijk maakten deze attributen deel uit van belangrijk bewijsmateriaal dat per ommegaande vervoerd moest worden naar het laboratorium voor minutieus onderzoek”
  Helaas , tijdens het transport is dit belangrijke ‘bewijsmateriaal’ ongelukkigerwijze in brand ontstoken.
  ALDUS PAKIRATIGRI,

  @Pakiratigri,
  Waarschijnlijk moest de vlees die op de barbecue lag onderzocht worden in de laboratorium.
  Vraagje, zitten jou hersenen in je bovenkamer of komt dit onzin uit je onderkamer vandaan?

  Ik hoor het graag.


  Maak melding

 7. Besteden jullie je tijd aan andere belangrijke discussies mensen. Brengt dit soden aan de dijk? Of scharen jullie je ook achter vrijheid van meningsuiting 👍🏾👍🏾👍🏾


  Maak melding

 8. Laat me: Ja op deze manier jaag je potentiele investeerders weg door ze juist verwijten te maken. Ik heb na 20 jaar onderzoek een middel ontwikkeld om een ziekte te onderdrukken. In plaats van mij met open armen te ontvangen werd ik van alle kanten bekritiseerd en tegengewerkt. ik was gelukkig dus gewaarschuwd. Mijn reactie was: mijn kwaal is weg. Ik gelukkig. Jullie mogen stikken met jullie kwaal.
  Plannen dus de koelkast in. Formule te koop voor de hoogste bieder. Dus lokken jouw opmerkingen lokken reacties zoals de mijne uit. Ik investeer om winst te maken en als dat niet kan door luie en oplichtende medewerkers: Stikken jullie dan maar.


  Maak melding

 9. @John my Friend. Daarom lopen ze nog 50 jaar achter en dat zal zo blijven, door de mentaliteit zoals “Laat me”. Ze snappen niet dat iemand oplichten geen zegen heeft. En waarschijnlijk hebben ze je gezegd dat je ” holland mang komt spelen” laat ze!


  Maak melding

 10. Het vlees dat op de BBQ set was..moest volgens recept op een laag vuurtje rustig sudderen terwijl de scotoe aan t rijden was…maar sranang mangs kennende met hun eeuwige haast met auto’s..had hij t op hoog vuur staan….


  Maak melding

 11. @ Laat Me. Ondernemen is risico nemen. Maar als je door het ministerie van binnenlandse zaken word beloofd dat ze je geld zal krijgen, ga je van uit dat de overheid geen dief is toch? Ik ben blij dat ik die ellende achter de rug heb. Ik heb nu een goedlopende beveiligingsbedrijf hier in Nederland. Jullie hebben het moeilijk nu in Suriname hè? De zeven magere jaren van mij zijn gelukkig voorbij. Krakti sis.


  Maak melding

 12. GDM. Nou ik zou me maar eerst afvragen hoe dat kan want gelukkig zijn er geen gewonden en doden gevallen. Je zal maar bij een benzinestation staan waar er mensen dagelijks zijn of in het verkeer en of een arme schaapje loopt er toevallig voorbij.
  Komt het misschien door de warmte of de hobbels op de weg en dat het door alle bewegingen het cilinder van zijn plaats is gegaan en gas vrij gekomen is?
  Er zijn heel veel mensen die zulke dingen in hun auto vervoeren en er zitten ook nog meerdere passagiers in de auto.
  Is het niet verstandig dat er voorlichting kom hoe te vervoeren en als je het niet veilig doet rust er een boete en in beslag name?

  Loopt een keer verkeerd af.


  Maak melding

 13. De tijden van vroeger leven nog steeds voort. Dienstvoertuigen worden nog steeds ingezet als prive voertuig. Naar het schijnt is het moeilijk om dit gedrag te veranderen.Zolang het eigendom van de staat is kan het de mensen geen amandelpit schelen.


  Maak melding

 14. @ Politiek neutraal.
  Ze zullen hun straf niet ontlopen, erger ze zijn hun straf aan het ondergaan.
  Mensen hebben soms niet eens door dat ze gestraft worden. KARMA
  @ Laat me
  Bedrijfsrisico heeft niets met te maken met oplichting (door de overheid)
  @Jk. Natuurlijk zal dit zo zijn geweest. Misschien niet voor deze lulhannes zelf, maar probeerde hij als taxi chauffeur een broko dotie te verdienen. KARMA
  @ Lydia Wat jij belangrijk vindt, vind een ander misschien weer onbelangrijk.
  Zo zou iemand kunnen schrijven dat wat jij schrijft totaal niet belangrijk is en dat je beter niets kan schrijven. Ik wil je hiermee niet terecht wijzen, maar ero wijzen dat ieereen andere voorkeuren heeft
  @ JK
  Haha ye tjier mie

  Ontsla deze klojo en laat hem opdraaien voor geleden schade.


  Maak melding

 15. @ RobG 11 november 2019 At 12:10

  “De tijden van vroeger leven nog steeds voort. etc”

  Heel goede constatering beste RobG. Weet u wie al 10 jaar regeren en belooft hebben alle wan toestanden uit te drijven.
  Hoe denkt u wat mensen in 10 jaar niet gelukt is in de komende 5 jaar wel gaat lukken.

  Hoe denkt u dat een regering die nu de verkiezingen in gaat met negatieve scores op alle beleidsvelden wel zal gaan presteren.


  Maak melding

 16. Deze zakkenwasser wilde de kosten drukken van zijn nieuwe uitvinding.
  Drive in bbq.
  Benzine en auto mocht hij van zijn werkgever lenen. Hij heeft dit met toestemming gedaan, anderen deden het ook.
  Regering thanks (toch Rob)


  Maak melding

 17. Geen wonder dat de politie nooit op plaats van misdrijf te vinden is.Hun smoesjes…auto is stuk…er is geen benzine..is zo oud en afgezaagd nu. Ze gebruiken de politie voertuigen voor prive doeleinden en gebruiken het als hun prive taxi.
  Niks in Suriname verloopt ordelijk.Een bbq set en een gascylinder in de laadbak van de politie…zo waar zou de reis naar toe gaan?Cola kreek…misschien?
  Geen happy ending voor de politie….


  Maak melding

 18. Gebeurt al jaar en dag hor gebruik van voertuig en spullen van de baas.

  Wat wel opvalt is dat in korte tijd zoveel van die Ssang Yong voertuigen slag krijgen. Hebben ze die auto’s wel een goede wasi gegeven. Met bier of soft of sjampanje. Al was het met een priekster/ domminee of paandief of iets derderlijk. Ik weet dat zelfs in witte mensen landen ook nieuwe auto of boot ook een soort van inzegening ritueel krijgt, anders brengt het ongeluk. Zo is mij verteld.

  Dus toch maar voorzichtig zijn als je een auto koopt bij Rudisa. Kan een djoembie achterin zitten zonder dat je weet…


  Maak melding

 19. In Belem du Parra zou deze voertuig uit China vanuit Suriname geweerd worden , plastic staal of wel nep staal komen de EU zelf niet binnen. Trump handels oorlog doel is : imitatie producten af te weren. En te recht ook. In een baka beni republiek als sme is het van harte welkom .


  Maak melding

 20. Dienstauto, (lees gemeenschapsgoed )uitgebrand. De brand, welke boven Suriname hangt komt nader. Wie o wie houdt het tegen, mij lukt het niet. O, Suriname, een prachtig land.
  God, als u dit allemaal toelaat, dan is dit verkeert.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.