Automobilist die vrouwen doodreed reed over fietspad en haalde links in

21
Tweede slachtoffer aanrijding ook overleden, voertuig aangetroffen

De automobilist die zaterdag twee vrouwelijke voetgangers met zijn terreinwagen dood reed, heeft behoorlijk roekeloos gereden. Hij kwam aangereden over het rijwielpad en haalde een stilstaande lijnbus vanuit de linkerzijde in. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt.

De voetgangers, 52-jarige mevrouw Ashawatie Manglie gehuwd Wazier en de 56-jarige mevrouw Denise Noordzee, stonden naast de stilstaande lijnbus met de lijnbuschauffeur die in de bus zat te praten. Daar werden ze door de wagen aangereden.

De hoogst roekeloze autobestuurder is daarna doorgereden en heeft daarbij ook nog een elektriciteitsmast langs de weg geramd. Mevrouw Manglie raakte zodanig gewond dat zij ter plaatse overleed; terwijl mevrouw Noordzee dezelfde morgen in het Academisch Ziekenhuis dood ging ten gevolge van de opgelopen letsels.

Dezelfde dag is de terreinwagen door de politie gevonden en in beslag genomen in het belang van het onderzoek meldt de Surinaamse politie. De bestuurder van dit voertuig is voortvluchtig en wordt opgespoord door de politie.

De ontzielde lichamen van de eerder genoemde slachtoffers zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie door de politie in beslag genomen.

21 REACTIES

 1. Binnen 1 week? kan er een wet uit de reet van Abloel worden gestampt
  Verkeersveiligheid? Gaap
  ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
  ๐Ÿ™‰๐Ÿ™‰
  ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š


  Maak melding

 2. Op de fietspad rijden en dan nog eens links inhalen, wat mankeert die vent eigenlijk !!
  Ik durf te wedden dat deze klojo zijn rijbewijs, niet op een normale manier heeft gehaald.
  Rijbewijs voorgoed invorderen en de nabestaanden vergoeden, voor het leed dat hij veroorzaakt heeft.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Hopelijk lezen we dat de dader geen gehoor gaf aan stopsein van de politie en op de vlucht met meerdere kogels is beschoten.

  Zero tolerance voor roekeloze doodrijders die waarschijnlijk onder invloed van alcohol/drugs hebben gereden.

  Het zal maar je familie zijn of nog erger kleine kinderen die zo worden doodgereden.


  Maak melding

 4. Ik stel voor dat de minister van politie en verkeers veiligheid per direct als minister op rot

  Al jaren is de verkeers veiligheid in ons land op het nivo van Pakistan INDIA AFGANISTAN en Sri Lanka.. ik heb die hoer van minister noot over horen reppen dat er maatregelingen getroffen moeten worden.

  Deze minister heeft maar 1 preoriteit dat is Blinden Hoern lopen neuken op zijn ministerie de rest interesseerd die man niet.

  Wat moet er nog gebeuren voor dat er strenge wetten worden aangenomen wat het verkeer betreft


  Maak melding

 5. De Surinaamse Minister Van Politie En Verkeers Veiligheid Heeft Maar 1 Preoriteit

  Blinden Hoeren Neuken Op Zijn Kantoor

  De Rest Interseerd Hem Niet..


  Maak melding

 6. Deze ongedierte moeten ze een ik zal het maar niet zeggen.
  Op het fietspad rijden is aan de orde van de dag daar op de weg. Ook de lijn bussen vooral de PL bussen bestuurt door een bepaalde groep doen dat alsof ze ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉin hun kop hebben.
  Gewoon 30 jaar geven a beest.

  Sterkte aan familie en mijn condoleances ๐Ÿ˜ญ


  Maak melding

 7. Verkeersveiligheid wordt nog steeds niet serieus genomen door de daartoe bevoegde autoriteiten in Suriname. Wat moet er nog gebeuren voordat men gaat inzien dat met alleen steng handhaven en bestraffen de verkeershufters een halt toegeroepen kan worden.


  Maak melding

 8. Kort en krachtig dan moeten jullie de paarse criminelen wegstemmen en voor een nieuwe regering kiezen, het zijn nu twee onschuldige dames straks kan jullie familie of kinderen zijn hopen van niet in Su weet je het niet zo goed.
  Protesteren weg met de paarse en haal nieuwe regering binnen die wel wat gaat doen voor de bevolking.


  Maak melding

 9. Aan het verslag van de politie, is op te merken dat het om een man gaat. Er word gesproken over ” Hij en Bestuurder ” het gaat niet lang meer duren voordat ze hem in de kraag zullen vatten , den ik.


  Maak melding

 10. Wie zyn deze rotzakken in ht land die op ht fietspad ryden omdt ze vinden dat er n op hun lykende regering a/d macht is , tapoekoemangs, rovers, drugsgebruikers hand opheffers tegen wetsdienaars.deze groep mensen hebben ht in hun genen ze kunnen niet afblyven vn andermans leven n have n goed.


  Maak melding

 11. En nu weet ineens niemand dat op fietspaden rijden de normaalste zaak is in Suriname dat mag niet maar het gebeurd,stelen mag ook niet maar het gebeurd, de chauffeur is al bekend bij de politie hij zal zichzelf wel aangeven.


  Maak melding

 12. Het gebeurt helaas te veel in Suriname dat roekeloos rijgedrag niet wordt bestraft, dat het aan een tekort aan manschappen ligt is geen argument. Er zijn genoeg mensen in Suriname die werkeloos rondhangen Zou je deze mensen niet opleiden om op te treden tegen elke vorm van roekeloos rijgedrag? het hoeven geen agenten te zijn .Verkeershandhavers kunnen veel betekenen in het voorkomen van vele doden door roekeloos rijgedrag. Je zou anders denken dat de politie de andere kant opkijkt bij dit soort zaken. Het belang van onschuldige burgers speelt hierbij geen enkele rol. Politici, doe er wat mee in plaats van leugens verkondigen en het land naar de verdoemenis helpen


  Maak melding

 13. @denkatori 11 november 2019 At 07:48
  Goed idee, maar er is geen geld om deze mensen op te leiden en te betalen, salarissen van de bewind voerders zijn hoog, dus er blijft niets over voor verbeteringen.


  Maak melding

 14. Wat deze dames overkomen is wil je echt niet op je geweten hebben. Ik hoop dat ze niet geleden hebben en dat de dader zich gauw meldt. Hij of zij (dader) zal nu wel zeven kleuren schijten.
  Sterke aan de familie.


  Maak melding

 15. Wanneer gaat de regering/instanties nog luisteren naar het geklaag van het volk hoe onveilig Suriname is; VERKEER DE STRAAT MET ROVERS EN SLENTERENDE JONGEREN EN LOSLOPENDE TIJDBOMMEN.
  Zolang de bussen en autoยดs gebruikt maken van de voet/fietspaden zal er elke dag zulke taferelen zich voor doen en elektrische palen om ver gereden worden.
  Hoe ziekelijk is dit toch gewoon twee mensen uit het leven gerukt en als ze nog zwanger of een kind bij zich hadden, wat dan. Een is veel twee nog veel erger dus is wachten op een nog grotere ramp want ze willen niet wachten of in de file staan dus nemen zij het fiets/voetgangers pad.

  Heeft de politie ooit gezien hoe ze op pad van Wanica (Indra Gandhi weg) rijden vooral in de avond uren? Ze rijden daar met 80 tot 120 km per uur en ook op de stoep het stof kom je gewoon tegemoet en er lopen ook nog kids op straat. Zo hartverscheurend.

  Wacht maar tot het te laat is en dan begin het zielig gedoe van voor af aan.

  DUS NU HET NOG KAN AANPAKKEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 16. Dit is moord!
  Een fietspad is niet voor 4 wielen!!
  En erger nog die bastaard is niet gestopt maar door gereden.
  Werk voor de politie.Spoor deze moordenaar op en sleur hem voor de rechter om zijn straf te ontvangen!


  Maak melding

 17. Als ik deze rotzak was zou ik mij maar aanmelden bij de POPO , uit respect voor de fam van de doodde, je bent een beest, als je teveel alcohol in je fucking porien heb dan is dat na een week zeker wel uitgeplast moordenaar, wanneer jullie die grote fucking autos rijden denken jullie dat jullie jezus christus in levende lijve zijn, als je zo stoer ben, meld je aan bij de politie deze moeders heb je vermoord, wat moet er nu met hun kinderen en partners zo ook hun naaste fam gebeuren, veel verdriet rotzak, ik hoop dat je heel diep in je broekzak ga graaien om de kosten van de uitvaart te betalen en andere kosten die erbij komen moordenaar
  MOGE DE OVERLEDENEN HUN ZIEL IN VREDE RUSTEN, ABOENG TOEMSIE OGRIE NO DE MIE DAT BO SENIE A JORKA FOE DING KONG SOEKOE JOE JOOW BEEST


  Maak melding

 18. Het land stevent af op volledige anarchisme, niet verwonderlijk als er een staatshoofd is die zelf alle regels opzij schuift en nieuwe wetten in het leven roept om zijn gedrag te verantwoorden.๐Ÿ˜Œ


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.