Nieuwe Ssangyong Musso pick-up in brand gevlogen aan de Kennedyweg

20
Nieuwe Ssangyong Musso pick-up in brand gevlogen

Een nieuwe Ssangyong Musso pick-up is vanmiddag iets na 16.00u in brand gevlogen aan de JF Kennedyweg in het district Para in Suriname. Zoals op de foto te zien is de brand ontstaan in de bak van het voertuig.

Door het voorval is er een kilometers lange file ontstaan aan beide kanten van de weg. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname zijn ter plaatse om het vuur te blussen.

Naar verluidt zou het gaan om een dienstvoertuig van de Surinaamse regering. Dit wordt geconcludeerd omdat zij de afgelopen periode honderden van deze pick-ups heeft aangeschaft.

Een bron meldt dat een barbecue set die in de bak lag, niet helemaal gedoofd zou zijn. Een gas cylinder, die ook in de bak was, is in brand gevlogen door een vlammetje vanuit die set.

UPDATE – het gaat inderdaad om een dienstvoertuig en wel een nieuwe auto van de afdeling Fraude van de politie:


20 REACTIES

 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Nieuwe Ssangyong Musso pick-up in brand gevlogen aan de Kennedyweg.

  Dus een N.D.P (Landsdienaar) ging met een dienstvoertuig lekker met zijn gezin
  PICKNICKEN.

  Hij werd door een andere (Landsdienaar) betrapt bij het PICKNICKEN en dacht toen snel vandoor te gaan met het dienstvoertuig.
  Met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

 2. Politie Nickerie doet dat ook. Alle amvtenaren doen het want het mag. Baas doet het dus personeel ook. Is nog erger twee uurtjes per dag op het werk om te telefoneren met buiten man en buiten vrouwen dan zit de dienst erop.


  Maak melding

 3. @ Oom Ludwig Foe Abra Broki

  Als je goed gelezen wat er staat was je niet met zo´n domme conclusie gekomen jammer.
  Ook dure auto´s kunnen in de fik raken, dus dat weet je nu hoop ik !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Een dienstwagen op de zondag met een barbecue set in de achterbak??!!! Deze ambtenaar heeft een heleboel uit te leggen!!!!!Deze honden gebruiken dienstauto’s als privé bezit!!!!


  Maak melding

 5. SURINAAMS Minster Van Politie En Verkeers Veiligeheid Die Heeft Maar 1 Doel Als Minister

  Blinden Hoeren Neuken Op Zijn Kantoor

  De Rest Is Bijzaak

  Dit is Suriname van Anno 2019 beste mensen


  Maak melding

 6. Good Morning Dames en heren. Het is nog vroeg in te ochtend.
  Triest om dit soort berichten te lezen. De minister van JustPol heeft niets in de hand. Hij kan alleen op verzoek van hogerhand commentaar opleveren op brieven/verzoeken van de PG. De PG heeft herhaaldelijk ,ook via de media , hulp gevraagd om (onderzoek) capaciteit bij Justpol Fraude Zaken. De minister heeft het verzoek niet kunnen honoreren vanwege te kort aan capaciteit. Nu blijkt het ook dat er geen capaciteit beschikbaar is. Het personeel is met dienstmiddelen aan het BBQ. Misschien was de minister ook uitgenodigd. Alle fraude zaken (Carifesta, SPSB,EBS,Telesur,Na Schoolse Opvang en anderen) liggen gewoon stil. Coalitie slaapt, Regering slaapt, President slaapt en de oppositie is wel wakker. maar bezig met zetels te verzamelen.


  Maak melding

 7. Not ne psa @branti makka biging luku sa e psa drape ding witman no wan oe drape en hirdee de liquideer drape. Plus je hebt je eigen zwarte piet discussie daar gelul


  Maak melding

 8. Deze autos worden gekocht bij de NDPer Sardjoe.In het verleden ging dat via inschrijvingen.Vandaag bepaalt de baas wie wat aan de overheid verkoopt.Dat ruikt ook naar corruptie.Een deel van de winst beland weer bij de baas.In voetbal heet dat een een tweetje.
  Een voorbeeld waar ook Sardjoe bij betrokken was is de bosje brug.Waar hij ook een vonnis op zijn naam heeft staan.Maar mag vrolijk verder.sari tori voor de belasing betaler.Geef nog 5 Suriname.Het lijkt alsof jullie toch genaaid willen worden.


  Maak melding

 9. Ivan van Limburg, u heeft gelyk. VROEGER HADDEN WE GEEN MOTJO TINTIES.ZY MAKEN ONS LAND VUIL MET DEMONEN . ..Motjo e waka nanga takroe sanie ,sin faja blong gie sranang,takroe sanie e mik aanreiding pasa bicasie ding sma atie no wanie Gado more.Het verschil van nu en toen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.