Nederlandse moordverdachte in Suriname aangehouden

20
politie Suriname

Een man die eerder dit jaar een moord in Nederland zou hebben gepleegd en daarna naar Suriname vluchtte, is deze week door de Surinaamse politie aangehouden. Dat meldt de Times of Suriname.

Volgens de krant zou de man in Suriname samen met een ander getracht hebben een beroving te plegen waarbij hij schoten zou hebben gelost. Hij werd bij een appartementencomplex in Munder aangehouden, in verband met een poging tot diefstal middels geweld.

Bij zijn arrestatie kwam naar voren dat de Nederlander eerder dit jaar een moord in Nederland zou hebben gepleegd. De politie nam bij zijn arrestatie een aantal wapens in beslag.

20 REACTIES

 1. Is dit gedocht een Nederlander of een Surinaamse Nederlander. Als het een Nederlander is gelijk het land uitsmijten. Dit gedrocht is niet nodig in Nederland. Wij hebben in Suriname al genoeg problemen met het loslopende wild.


  Maak melding

 2. Eeuwig vluchten criminelen van Surinaamse afkomst maar suriname als het te heet onder de voeten wordt in Nederland ; waarom doen ze dat? Suriname krijgt daarmee slechte naam en vrijwel allemaal worden opgepakt of neergeknald ; ga liever naar een ander land dus zou ik zeggen ; veel beter voor su; hoewel in su val j ook niet echt op tussen al die andere criminelen ; misschien is dat wel de reden ;


  Maak melding

 3. Jullie kletsen over die kleine crminelen….

  Kijk naar de politiek je hebt daar de grootste tuig meervoudige moordenaars drugsdealers geldwassers alles wat negatief uitslaat.

  Geen van deze schurken word beoordeeld!!!

  Na zoveel jaar is men in su blind geworden door machtswellustige bendes die de politiek alleen maar machtiger word door maffia taferelen.

  Niemand die gestraft word …en elke schurk word door opperschurk goed gepraat of vrij gelaten!!!

  Amnestie voor zn eigen vriendenschurkjes ..het is walgelijk dat deze president een maffia bende hierop nahoud. Kijk naar zm omgeving wie naast bouta loopt ..kijk naar wat dr met zn zoon gebeurd is….dr zijn boorbeelden zat van wat fout met de politiek!

  Alle oude parlementariers genieten nog van gelden nog die ze niet verdienen…ze hebben niets gedaan en worden nog jaren betaald voor niet bewezem diensten

  Straks als jullie weer voor ka bouta gaan stemmen zullen jullie water en brood gaam eten.
  Straks is doe saka saka dood …wie haat dan de chinese schulden leningen betalen?

  Wat gebeurd dr dan…mocht er niet betaald worden?

  Dat antwoord weet een ieder nual toch?


  Maak melding

 4. Gerechtigheid gaat altijd zegevieren. Iemand zijn leven ontnemen is een zeer zware misdrijf. Zulke mensen gaan geen rust ervaren. Al gaat hij in de hol van de leeuw schuilen, ze gaan hem vinden. Is goed dat de recht gevende macht en de uitvoerende macht samen werken zodat het justitiële apparaat zijn werk kan doen.


  Maak melding

 5. Deze gast moet de Surinaamse politiek in want er zijn genoeg hersenloze apen in SU die in ruil voor een pakketje en een srd 50 bereid zijn om op criminele figuren te stemmen en ze daarmee een plekje in het machtscentrum te bezorgen.


  Maak melding

 6. Vroeger was het niet zo dat mensen van Surinaamse origine zo misdadig waren. Moordlustig, berovingen,oplichterspraktijken, inbraken.
  Wat zielt deze gasten vraag je je stellig af.
  Is het, het milieu waarin ze zich bevinden?
  Ze moeten beter oppassen met wie ze zich inlaten. Elkaar waarschuwen niet op het slechte pad te gaan. Je krijgt plaatsvervangende schaamte van dit soort lui dat je Surinamer bent. Vreselijk is dit.
  Hoop op betere tijden. Want dit gedrag is zeer beangstigend in en voor onze gemeenschap.

  Sarie Torie


  Maak melding

 7. Eerst berechten in Suriname voor zijn wandaden daar
  Daarna in Suriname berechten voor zijn wandaden hier.
  Beide straffen daar uitzitten
  Nederland wil ook dat IS strijders elders berecht worden.
  Hoe heet die Surinamer/ Nederlandse Surinamer die al jaren in het gevang zit in de VS. Die wil Nederland toch ook niet hier.
  Hou het uitschot daar.
  Ik ben trouwens niet de donkaw (dong kaw
  ik ben de Spanjaard: Don


  Maak melding

 8. Zoĺang je uit handen van de politie weet te blijven is Suriname best een prettig land, voor een Nederlandse crimineel, om in onder te duiken; je kan gewoon Nederlands spreken en er zijn genoeg Suriaamse schonen die je willen verwennen met pom pastei en hun bojo. Maar zodra je gepakt wordt, moet je bidden dat je zo snel mogelijk naar Nederland gedeporteerd wordt; de Nederlandse gevangenissen zijn in vergelijking met Surinaamse vijf sterren hotels waar de kans dat de pakking van je uitlaat kapot gemaakt wordt, door medegevangenen, veel kleiner is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.