Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik op bezoek bij president van Suriname

32
Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik op bezoek bij president van Suriname

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik heeft vandaag een bezoek gebracht aan de Surinaamse president Desire Delano Bouterse. De 31-jarige MMA vechter, die uitkomt voor Suriname, vond het tijd om zijn opgedane UFC ervaringen te delen met het staatshoofd, schrijft het Nationaal Informatie Instituut.

Volgens het NII was Rozenstruik bijzonder onder de indruk tijdens het samenzijn. Hij geeft aan prettig te vinden om een babbeltje te hebben met de president en stelt het zeer op prijs. Over de overwinning geeft hij aan, super enthousiast te zijn, omdat er een zware training vooraf is gegaan.

Hij zei uit te kijken naar de volgende wedstrijd die op 7 december 2019 plaatsvindt in Washington DC, tegenover de Nederlander Alistair Overeem. Rozenstruik geeft nog geen prijs wat de plannen zijn na 7 december, natuurlijk denkt hij ook aan een overwinning op deze dag en daarna de volgende stappen te willen nemen. “Ik sta nu op de 14e plek in de wereldtop en na deze wedstrijd kan het ook zijn dat ik nummer 4 of 5 wordt.

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik op bezoek bij president van Suriname
Bigi Boi samen met zijn moeder, trainer en management bij de president.

Als belangrijke boodschap aan de Surinaamse jongeren geeft hij mee, dit nooit gedacht te hebben, maar kreeg ooit de gelegenheid om met jongeren te trainen, waarna meteen duidelijk werd dat er voldoende talent aanwezig was om dit te doen. Het maakt in principe niet uit wat je doet of wilt gaan doen, maar geloof hebben in wat je doet en gewoon ervoor gaan.

Gisteren was er een persconferentie en een feestje waarbij Bigi Boi aangaf dat hij een nieuw contract heeft getekend met UFC:

32 REACTIES

 1. Dat was zo voorspelbaar dat die Rozenstruik uitgenodigd zou worden door die moordenaar, Wat een eer, heeft hij nog geen gele ster gehad, of andere onderscheiding, belachelijk voor woorden, dat je daar als topsporter intrapt.


  Maak melding

 2. Ja mang Bigi Boi ,soso power 🤓💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽Nanga lobi mi brada ,lekker naar de president van Suriname 🇸🇷 samen met jouw moeder op bezoek,heel veel zullen hun negatieve meningen geven uit Jaloezie en frustratie.


  Maak melding

 3. Ik ga zien als ze jouw een NDPer gaan roepen of een paarse mannetje,want zo laf zijn ze ook ,want ze proberen alles en nogmaals alles te Linken met de politiek.


  Maak melding

 4. Hoop niet dat pres hem krabita anu heeft gegeven. Je ziet wat is gebeurt met Tyrone Spong. Er word ook gezegd van die beroemdheid Mick Jagger dat hij bad luck brengt bij wedstrijden.

  Hoop het niet bij pres, maar je weet maar nooit.


  Maak melding

 5. Lets Make Surinam Great Again

  Yess We Can

  Dit Is De Reden Waarom Clearens Seedorf Al Een Hele Poos Niet Meer Naar Suriname Is Geweest

  Telkens Als Die Clearens In Suriname Is gearriveerd Word Hij Uit Genodigt Om Een Lintje In Onvangst Te Halen Bij De President, Daarna Word Er Vervolgens Flink Geposeerd Met Als Doel Dat Het De Kranten Koppen Haalt .

  Zie maar foto biggi boy en bouterse.


  Maak melding

 6. Disi a no prodoman tori wi e taki dyaso. Brada Rozie no doro ete pe a mus’ doro. A man abi fu poti ensrefi na tesi. Nomonomo, a man de kefalek bun bezig te nanga now. Mi denki taki a fiti taki Rozie nanga en team nanga en madre, go luku a moro bigi man fu a kondre. Na so a fiti. A moro bigi man fu a kondre e sori en grantangi gi Rozie. Bika brada Rozie de bun bezig gi ensrefi nanga gi Sranan tu. Na so a fiti. Hey! Hey!


  Maak melding

 7. A bigi boi schijnt weinig brains te hebben elke keer hangt hij bij onze killer president uit.
  Deze arme jongen vind het een eer om met zo n dopepresident uit te hangen,jammer dat de su president niet begrypt dat hij juist deuren sluit voor eerlijke sporters!
  Alles wat deze president aangaat is of word besmet…ik begin steeds minder respect te hebben voor mn landgenoten allen geloven in 1 en 1 =3 taferelen.
  Alles is 1 grote joke …..en dat al 30 jaar lang!


  Maak melding

 8. DJ Chuckie en Seedorf waren er ingetrapt. Wijnaldum ging bijna de mist in. Iedere muzikant, sporter en DJ is kan zich beter niet in laten met politici met een bedenkelijke verleden. Het is flinke kras op je CV. Weet zeker dat Seedorf niet meer bij Bouterse op bezoek zou gaan. Het is hem vergeven.


  Maak melding

 9. Kijk en bewonder de geweldenaren, jammer dat de foto van de 15 vermoorde intellectuelen van Suriname ontbreekt. Stuk voor stuk tuig, in gezelschap van een pathologische leugenaar, masssmoordenaar en veroordeelde drugscrimineel. Verkoop je hart en je moeder aan de duivel.


  Maak melding

 10. Wat is mis aan de ogen? Ieder weet toch dat deze slavendrijver en zwarte dictator zwaar verslaafd aan drugs is? Alleen domme mensen zonder eigen waarde blijven achter deze dictator staan. Men maakt zich druk om discriminatie en racisme maar blijft deze moordenaar door dik en dun striemen. Daarom neem ik afstand van de racismehype want in mijn land is het erger dan buiten Suriname.


  Maak melding

 11. Rosie was een paar maanden geleden op zoek naar sponsoren en pres werd toen ook benaderd
  hiervoor.Toen had hij nog geen prijzen behaald en liep met lege handen weg.Nu is hij in de lift
  en hopelijk word hij niet misbruikt.Een gesprek met Claerence zal hem goed doen.Typerend!


  Maak melding

 12. Bigi boy, hartelijk gefeliciteerd. Een hele mooie prestatie. Geweldig dat je de president, hebt ontmoet. Hoop dat het een eye-opener, is voor de president, dat beseft dat er heel veel goede dingen in Suriname, mogelijk is. Dat je hem tot nadenken heb gezet.


  Maak melding

 13. Ram Singh en als Santhoki hem een hand had gegeven, Santhoki was ook hier in Nederland 🇳🇱 bij de Natio van Suriname wat deed hij daar bij die jongens van de Nationale elftal van Suriname was dat geen politiek, Suriname 🇸🇷 speelde in Nickerie Tegen het nationale elftal van Guyana 🇬🇾 waarom heb ik hem daar niet gezien thuis front een paar uurtjes rijden van Paramaribo, daar was hij niet aanwezig hier wel in Nederland 🇳🇱 wie houdt wie voor de Gek ,hij houdt zichzelf voor de Gek 😛.


  Maak melding

 14. In baas zijnhart a mang sa denki, waarom zijn me jongens niet zo spportief geworde als hij, waarom hebt ze me zo een slechte naam gesorgd, waarom o mi gado, deng boi foe mi trong leki mi, kwai te na bonjo.


  Maak melding

 15. Een ieder die om welke reden dan ook behalve moord zal door de president prominent op de voorgrond tentoongesteld worden. De enige reden waarom, is omdat deze president begonnen is aan zijn boetedoening hier op aarde. De man heeft zoveel op zijn kerfstok dat men zich kan afvragen hoe zal het hem vergaan in zijn bovenkamer


  Maak melding

 16. De drugs President kan naar Nederland komen …..handjes schudden met de bewaarders. Mensen de achter deze criminel staan zijn nog minder dan een kakkerlak. Zolang deze koningskakkerlak president is komt suriname niet boven.


  Maak melding

 17. beste President, hou nou op met de pogingen om telkens weer je imago op te willen poetsen met landgenoten die ergens in de wereld, hun eerlijk verdiende eer op een prestigieuze manier hebben neer gezet. Het zal je nooit lukken om de ellende die je hebt veroorzaakt in dit land doen vergeten. Jou dagen zijn geteld, blijf bidden dat de almachtige je goed gezind is en je straf mild zal zijn. Of ziet er naar uit dat het nu al begonnen is. Sterkte in ieder geval


  Maak melding

 18. Afiba 10 november 2019 At 14:02
  Zo hoort het ook felicitaties van het staatshoofd. Gebeurt overal in de wereld.

  afblijven van de drugs man you idiote straatkind


  Maak melding

 19. Laat haters haten laat praters praten. Wat God jou gunt mi boi, kan niemand je ontnemen.
  Dus laat ze maar kletsen uit hun nek en doe jij je ding.
  Kraktie nanga blessie foe Masra lobie wang. 💪


  Maak melding

 20. @De Lange. Menselijke regeringen zijn niet in staat om over anderen te regeren. Daarom stem ik niet en bemoei me niet met politiek omdat de God des hemel een koninkrijk zal oprichten die hij zelf zal beheren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.