80-jarige voortvluchtige veroordeelde Nederlandse misbruik verdachte aangehouden in Suriname

19

Het Arrestatie Team (A.T.) in Suriname heeft in de avond van maandag 28 oktober omstreeks negen uur de 80-jarige voortvluchtige veroordeelde Nederlandse misbruik verdachte Gerardus S. aangehouden. Tegen de verdachte loopt sedert 13 mei 2019 een Rechts Hulp Verzoek afkomstig van de daartoe bevoegde Nederlandse autoriteiten.

Gerardus is veroordeeld voor het plegen van ontucht met een minderjarige beneden de leeftijd van zestien jaar. De afdeling Bijzondere Onderzoek Team (BOT) van de Surinaamse politie deed het verzoek aan het A.T. om de veroordeelde op te sporen en aan te houden.

Gerardus heeft binnen zeven maanden op verschillende adressen zijn intrek genomen in Suriname om zodoende uit handen van de politie te blijven. Na uitgewerkte informaties kon Gerardus worden aangehouden op een adres waar hij ruim een maand verbleef bij vrienden.

Gerardus is door het A.T. overgedragen aan de afdeling B.O.T en het proces tot zijn uitzetting is ingezet.

- Advertentie -

19 REACTIES

 1. Schande dat deze achterlijke vader, opa, broer, vriend zoch zo heeft laten gaan. 10 -15 jaar en achter slot en grendel. Als hij geluk heeft krijgt hij door de staat bekostigde ter aarde bestelling, achterlijke embiciel.

 2. Kunnen jullie deze man aub niet in Suriname houden ? Zet hem maar in een open afd. in Santo Boma met een pak maandverband.

  Mijn dank is groot.

 3. Wat een smerig ventje zeg. Hij mag blij zijn dat hij opgepakt is anders had ik deze pedofiel even de nek omgedraaid. Nederland neem je smerig troep terug!

 4. Waar hij gelogeerd heeft kijk a.u.b of uw kinderen niet betast zijn.
  Laat hem snel ophoepelen naar NL. Buitendien gaat hij in Su niet overleven in de gevangenis.
  Met deze gasten weten ze daar raad

 5. Manu, haha is altijd de moeite waard om het te proberen toch. Maar zonder gekheid de wereld is beter af zonder deze smeerlappen. Je blijft ten allertijde af van kinderen. Opruimen is het beste.

 6. Zo oooh deze teringlijer is zeker hier tekeer gegaan.
  Gooi hem tussen de zware criminelen vuile pedofile.
  Trouwens de RK krioelt het van de ongestraft pedofile dominees.

 7. Jammer dat Doekhie uitlandig is.Hij kon een wet indienen om pedofilie niet meer strafbaar te stellen voor ouderen.

 8. Oprotten met deze pedofielen. Ze weten precies waar ze hun praktijken uitoefenen. Arme onschuldige kinderen. Zet hem op onafhankelijkheidsplein en ontneem hem van alle mogelijkheden om die smerige toestanden ooit eens weer te doen. Een spuitje helpt ook.

 9. Misschien kan Bouterse een gevangenis bouwen voor deze witte viezerikken, en kan Nederland de verblijfskosten betalen + een winstmarge natuurlijk. In het slimme HOLland (lees bananenrepubliek) komt hun ware opschepmentsliteit naar voren. Ze zetten zelf militairen in tegen hun boeren. Zo oud en dan nog zo smerig, die toppie van deze smeerlap behandelen met STIKSTOF.

 10. Verbleef bij vrienden???? Ik hoop niet dat het vrienden zijn uit zijn netwerk, viespeuk. In Suriname vertoeven, langer dan 7 maanden. Wat heeft hij uitgevreten al die tijd? Want geld doet veel, ook in Suriname😫😫😫😫

 11. Laat hem in Nederland z’n laatse dagen in de isoleercel rotten, dat men in Suriname toch naar zulke mensen luistert die “mooie woordjes”,… Suriname heeft al genoeg van zulks pedos en incestplegers… Brrrrrr

 12. Wat gaat Suriname met deze man doen? Uitleveren? Neen, want die Nederlander die in Suriname iemand voor de lol heeft doodgereden loopt vrolijk fluitend rond in Nederland en wordt niet door Nederland aan Suriname uitgeleverd. Zie de televisie serie van John van der Heuvel. Voorstel: een gevangenenruil: Nederland krijgt die vent in ruil voor de doodrijder.

 13. Stop met sparen van kindermisbruikers, pedofielen, terroristen, homo’s, criminelen en voor een (publieke)doodstraf in, het scheelt onze belastingcenten en het moet duidelijk zijn dat ze met vinger afblijven van kinderen. Desnoods hak je een ledemaat van criminelen af zodat ze bang zijn voor zichzelf en voor wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.