80-jarige voortvluchtige veroordeelde Nederlandse misbruik verdachte aangehouden in Suriname

18

Het Arrestatie Team (A.T.) in Suriname heeft in de avond van maandag 28 oktober omstreeks negen uur de 80-jarige voortvluchtige veroordeelde Nederlandse misbruik verdachte Gerardus S. aangehouden. Tegen de verdachte loopt sedert 13 mei 2019 een Rechts Hulp Verzoek afkomstig van de daartoe bevoegde Nederlandse autoriteiten.

Gerardus is veroordeeld voor het plegen van ontucht met een minderjarige beneden de leeftijd van zestien jaar. De afdeling Bijzondere Onderzoek Team (BOT) van de Surinaamse politie deed het verzoek aan het A.T. om de veroordeelde op te sporen en aan te houden.

Gerardus heeft binnen zeven maanden op verschillende adressen zijn intrek genomen in Suriname om zodoende uit handen van de politie te blijven. Na uitgewerkte informaties kon Gerardus worden aangehouden op een adres waar hij ruim een maand verbleef bij vrienden.

Gerardus is door het A.T. overgedragen aan de afdeling B.O.T en het proces tot zijn uitzetting is ingezet.

18 REACTIES

 1. Schande dat deze achterlijke vader, opa, broer, vriend zoch zo heeft laten gaan. 10 -15 jaar en achter slot en grendel. Als hij geluk heeft krijgt hij door de staat bekostigde ter aarde bestelling, achterlijke embiciel.


  Maak melding

 2. Wat een smerig ventje zeg. Hij mag blij zijn dat hij opgepakt is anders had ik deze pedofiel even de nek omgedraaid. Nederland neem je smerig troep terug!


  Maak melding

 3. Waar hij gelogeerd heeft kijk a.u.b of uw kinderen niet betast zijn.
  Laat hem snel ophoepelen naar NL. Buitendien gaat hij in Su niet overleven in de gevangenis.
  Met deze gasten weten ze daar raad


  Maak melding

 4. Manu, haha is altijd de moeite waard om het te proberen toch. Maar zonder gekheid de wereld is beter af zonder deze smeerlappen. Je blijft ten allertijde af van kinderen. Opruimen is het beste.


  Maak melding

 5. Zo oooh deze teringlijer is zeker hier tekeer gegaan.
  Gooi hem tussen de zware criminelen vuile pedofile.
  Trouwens de RK krioelt het van de ongestraft pedofile dominees.


  Maak melding

 6. Oprotten met deze pedofielen. Ze weten precies waar ze hun praktijken uitoefenen. Arme onschuldige kinderen. Zet hem op onafhankelijkheidsplein en ontneem hem van alle mogelijkheden om die smerige toestanden ooit eens weer te doen. Een spuitje helpt ook.


  Maak melding

 7. Misschien kan Bouterse een gevangenis bouwen voor deze witte viezerikken, en kan Nederland de verblijfskosten betalen + een winstmarge natuurlijk. In het slimme HOLland (lees bananenrepubliek) komt hun ware opschepmentsliteit naar voren. Ze zetten zelf militairen in tegen hun boeren. Zo oud en dan nog zo smerig, die toppie van deze smeerlap behandelen met STIKSTOF.


  Maak melding

 8. Verbleef bij vrienden???? Ik hoop niet dat het vrienden zijn uit zijn netwerk, viespeuk. In Suriname vertoeven, langer dan 7 maanden. Wat heeft hij uitgevreten al die tijd? Want geld doet veel, ook in Suriname😫😫😫😫


  Maak melding

 9. Laat hem in Nederland z’n laatse dagen in de isoleercel rotten, dat men in Suriname toch naar zulke mensen luistert die “mooie woordjes”,… Suriname heeft al genoeg van zulks pedos en incestplegers… Brrrrrr


  Maak melding

 10. Wat gaat Suriname met deze man doen? Uitleveren? Neen, want die Nederlander die in Suriname iemand voor de lol heeft doodgereden loopt vrolijk fluitend rond in Nederland en wordt niet door Nederland aan Suriname uitgeleverd. Zie de televisie serie van John van der Heuvel. Voorstel: een gevangenenruil: Nederland krijgt die vent in ruil voor de doodrijder.


  Maak melding

 11. Stop met sparen van kindermisbruikers, pedofielen, terroristen, homo’s, criminelen en voor een (publieke)doodstraf in, het scheelt onze belastingcenten en het moet duidelijk zijn dat ze met vinger afblijven van kinderen. Desnoods hak je een ledemaat van criminelen af zodat ze bang zijn voor zichzelf en voor wereld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.