Bromfietser steekt haastig de weg over en geschept door auto

7

Deze bromfietser is maandagavond op de hoek van de Coesewijne- en Marowijnestraat gewond geraakt, nadat hij haastig de weg overstak en geschept werd door een auto.

De bromfietser reed over Marowijnestraat en wou de Coesewijnestraat overstreken. Daarbij haaste hij zich en onderschatte de snelheid van het voertuig dat over de Coesewijnestraat kwam aangereden richting Latour.

Daardoor werd de bromfietser geschept door het voertuig en kwam hij hard te vallen op de weg. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek.

Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp in Suriname.

7 REACTIES

 1. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das

  Mensen en Mensen Kinderen

  Ik Heb Dit Herhaaldelijk Gezeg.. Hoek Coesewijne Straat En De Marowijne str Te Zorg En Hoop Is De Gevaarlijkste Kruising Te Wereld.

  Ik snap het nog steeds niet dat men dit nog niet inziet. wat moet er daar gebeuren voor dat men die verkeers knooppunt aanpak.

  Ik Hoop Van Harte Dat De Politie De Universiteit Van Suriname De Opdracht Geeft Om Op Onderzoek Uit Tegaan Wanner De Meeste Verkeers Ongelukken Zich Voordoen.. Overdag Of Savonds En Hoe Oud De Bestuurders Zijn ect ect.

  Het is belangrijk dat zo een onderzoek op universitair nivo word geschied..als dat een feit is kan de politie gericht te werk gaan om de verkeers ongevallen te doen halveren


  Maak melding

 2. @@IVANOFSKI LIMBORGU

  Ik ben niet altyd eens met je maar bij deze moet ik je gelijk geven. Ik heb dit van jou vaak gelezen. Blessy mi mang . Ik ken die kruising is heel erg gevaarlijk.


  Maak melding

 3. @@ivanof limburg
  Yu ab litie a kruising dat moeilijk.. mi na TAXI MIN mi sab ala kruising in sranang a dat ingewikkeld
  Jammer voor die bromfietser. Mi hoop verwondingen valle me zodat hij zo snel mogelijk weer naar huis mag
  Bel maar met mij TAXI MIN da mi rij potie yu na osso
  Veilig en wel. Beterschap


  Maak melding

 4. Ik heb geleerd om in vervelende situatie op de rem te trappen. Voorrang moet je niet nemen, maar krijgen. Het voorkomen van een botsing is veel beter dan genezen. Dit heb ik vaker in mijn leven meegemaakt: mensen die denken Ik heb voorrang dus iedereen opzij. Maar ja, een kwestie van mentaliteit en rijervaring.


  Maak melding

 5. In Su is het elke dag 90% mooi weer, maar het schijnt dat iedereen haast heeft in het verkeer. Ga eerder van huis en let beter op in het verkeer, voor de computer bezitters het volgende : lezen jullie de mening c.q.opmerking van @ John, en knopen jullie het in jullie hoofd !

  Sari tori

  Jaco


  Maak melding

 6. Ik zie iedere dag gebeuren waar iedereen haast heeft,waa r om snap ik ook niet, want het land gaat er niet op voorruit. Velen hebben geen rijbewijs en de assiociale rijders zijn veell de creoolse en binnenlandse bewoners die denken dat ze alles kunnen doen w a t ze willen op de weg. Letop mensen ik discrimineer niet!!!!! Het is een feit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.