woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBreaking: Bejaarde man omgekomen bij woningbrand in Paramaribo

Breaking: Bejaarde man omgekomen bij woningbrand in Paramaribo

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een woningbrand zojuist aan de Groenhartstraat in Paramaribo is een bejaarde man om het leven gekomen. Naar verluid is het slachtoffer boven de 100 jaar.

Het gaat om een brand op een erf met twee woningen achter elkaar. Het slachtoffer woonde in de voorste woning. Volgens omstanders heeft iemand brand gesticht in de achterste woning, waarna de vlammen zijn overgewaaid naar de voorste woning van de bejaarde.

Manschappen van het Korps Brandweer Suriname zijn tijdens het blussen gestuit op het verkoold lichaam van de bejaarde in de woning. De Surinaamse politie is ook ter plaatse aanwezig voor het onderzoek. Later meer.

Hieronder een filmpje van een waterkant verslaggeefster ter plaatse:

https://www.facebook.com/128252363888224/posts/2522977544415682/

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

7 REACTIES
 1. Als het zo is dat ze brand hebben gesticht, zullen de daders hun geweten(als ze die hebben) nooit kunnen zuiveren. Hoe kunnen ze een ander dit aandoen!! De bejaarde man is echt op een lafhartige manier aan zijn einde gekomen. Echt te triest voor woorden. Sterkte aan de familie van deze sterke man.


  Maak melding
 2. Hij heeft een gezegende leeftijd en zou nog ouder worden dat is toch zo prachtig, een die zoveel levenservaring had en al die anekdotes die hij vertelde aan kinderen en klein/achterkinderen en mensen om hem heen, dat werd hem door een rotte appel afgepakt op een vreselijke manier. Mocht het idd zo zijn dat het brandstichting is schadevergoeding en een straf dat hij het nooit vergeet (20jaar)

  R.I.P. meneer en sterkte aan de fam.


  Maak melding
 3. Familie van de overleden meneer gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst. Ook aan de overige betrokkenen veel sterkte.

  ‘Volgens omstanders heeft iemand brand gesticht in de achterste woning’ deze citaat berust niet op waarheid. Het gaat hier om een ongeluk. Niemand heeft opzettelijk brand willen stichten. Nader onderzoek zal dat wel uitwijzen. Er is brand ontstaan en dat is uit de hand gelopen. Kan overal gebeuren mensen. Pas goed op jullie zelf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES