LVV gaat strijd aan tegen Carambola-fruitvlieg

0
Carambola-fruitvlieg

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij, gaat de strijd aan tegen de Carambola-fruitvlieg in Suriname. Op maandag 21 oktober is op het ministerie een 8-daagse training “Eradiceren en beheersing van de Carambola-Fruitvlieg” van start gegaan.

Bij de training zullen de Surinaamse LVV-voorlichters, assistent-onderzoekers en personeel van afdeling Plantenbescherming getraind worden in het verantwoord bestrijden van deze destructieve fruitvliegsoort.

De training wordt verzorgd door een 8-man tellende delegatie vanuit Braziliƫ bestaande uit 2 tolken en 6 technische experts.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.