Vader van leerlinge die tegen haar wil werd meegenomen aangehouden

11
politie Suriname

Een leerlinge van OS 4 Meerzorg, die vanmiddag tegen haar wil werd meegenomen in een grijze auto, is alweer terecht. Het meisje Ambereen zou in de vooravond gevonden zijn door de politie. Haar vader is in verband met deze zaak aangehouden. Hij zou het meisje met geweld hebben meegenomen.

Vanmiddag werd het bericht over deze zaak massaal via social media verspreid. “Help! een leerling van OS 4 Meerzorg is tegen haar wil meegenomen in een Grijze Vitz 39-93 xp. Contact Politie Meerzorg of 115” was overal te lezen.

De redactie van Waterkant verneemt dat de vader heeft gevochten met een leerkracht en de schoolbuschauffeur die het kind normaal vervoert. Het Korps Politie Suriname wenst verder niet in detail te treden over het geval. Het kind zal bij proces verbaal hierover verhoord worden.

De familie heeft iedereen bedankt voor de vlotte respons en het massaal delen van het bericht waarin om hulp werd gevraagd.

11 REACTIES

 1. Hopelijk eindigt deze situatie niet als de arubaanse politie man die zijn twee dochters, zijn vrouw en zichzelf dood schoot in Dordrecht. Ziekiemang lai!


  Maak melding

 2. Onder invloed van alcohol šŸ¤¬met nog een collega erbij! Deze man vormt een gevaar voor kind als moeder! Hij moet de bak in!!!
  Ik hoop niet dat de desbetreffende instanties maartregelen zullen treffen wanneer DE KALF AL VERDRONKEN IS!


  Maak melding

 3. Kinderen en dronken mensen spreken de waarheid zegt men.
  Met dit gedrag, dat onjuist is en voor het kind schadelijk kan zijn toont de vader dat hij het contact met zijn dochter hopeloos mist.
  Is te hopen dat het kind de juiste begeleiding krijgt en dat de politie de zaak goed onderzoekt en voor de ouders de juiste situatie creƫert zodat de vader zijn kind af en toe (bezoekregeling) kan zien en tot zulke stomme acties over hoeft te gaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.