Vader van leerlinge die tegen haar wil werd meegenomen aangehouden

11
Kleinzoon overvalt stief-opa (82) omdat die hem zou hebben behekst

Een leerlinge van OS 4 Meerzorg, die vanmiddag tegen haar wil werd meegenomen in een grijze auto, is alweer terecht. Het meisje Ambereen zou in de vooravond gevonden zijn door de politie. Haar vader is in verband met deze zaak aangehouden. Hij zou het meisje met geweld hebben meegenomen.

Vanmiddag werd het bericht over deze zaak massaal via social media verspreid. “Help! een leerling van OS 4 Meerzorg is tegen haar wil meegenomen in een Grijze Vitz 39-93 xp. Contact Politie Meerzorg of 115” was overal te lezen.

De redactie van Waterkant verneemt dat de vader heeft gevochten met een leerkracht en de schoolbuschauffeur die het kind normaal vervoert. Het Korps Politie Suriname wenst verder niet in detail te treden over het geval. Het kind zal bij proces verbaal hierover verhoord worden.

De familie heeft iedereen bedankt voor de vlotte respons en het massaal delen van het bericht waarin om hulp werd gevraagd.

- Advertentie -

11 REACTIES

 1. Is hij een verdwaalde vader.
  Kinderen weten niet wat een vader is in Suriname het woord hebben ze wel gehoord.

 2. Hij is ndper, een van Nature Delirium Patient, zoals enkele dwaze soso lobi paarse zombies op dit forum.

 3. Hopelijk eindigt deze situatie niet als de arubaanse politie man die zijn twee dochters, zijn vrouw en zichzelf dood schoot in Dordrecht. Ziekiemang lai!

 4. Onder invloed van alcohol 🤬met nog een collega erbij! Deze man vormt een gevaar voor kind als moeder! Hij moet de bak in!!!
  Ik hoop niet dat de desbetreffende instanties maartregelen zullen treffen wanneer DE KALF AL VERDRONKEN IS!

 5. Kinderen en dronken mensen spreken de waarheid zegt men.
  Met dit gedrag, dat onjuist is en voor het kind schadelijk kan zijn toont de vader dat hij het contact met zijn dochter hopeloos mist.
  Is te hopen dat het kind de juiste begeleiding krijgt en dat de politie de zaak goed onderzoekt en voor de ouders de juiste situatie creëert zodat de vader zijn kind af en toe (bezoekregeling) kan zien en tot zulke stomme acties over hoeft te gaan.

 6. Waar de hersenen ontbreekt wordt vaak geweld gebruikt om je zin te krijgen, en dat gebeurt veel in Su !!!!

  sari tori

  Jacko

 7. @ mokro

  Merhai is geen Javaanse naam malloot,dus schrijft niet zo maar wat !!!!!
  Paé is niet gek, jij bent gek!

  Sari tori

  Jacko

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.