Moeder betrapt oom (47) met haar 17-jarige dochter in badkamer

61
politie-op-locatie-suriname

Een Surinaamse moeder heeft een volwassen familielid afgelopen dinsdag met haar 17-jarige dochter in de badkamer betrapt. Het gaat om de 47-jarige oom van het meisje die vermoedelijk bezig was onzedelijke handelingen te plegen met zijn nichtje.

De Surinaamse krant Times of Suriname, die op haar voorpagina van vandaag melding hierover maakt, geeft aan dat de moeder meteen de politie van Livorno inschakelde. De wetsdienaren gingen ter plaatse voor onderzoek. De oom werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Volgens de krant verklaarde de verdachte niets te weten van het misbruiken van zijn nichtje. Het slachtoffer wist de politie te vertellen dat de verdachte sinds haar 13e jaar misbruik van haar maakt.

De 17-jarige werd al moe van de jarenlange misbruik maar wenste niet erover te praten. Zij zou ook bang zijn voor haar oom. Het slachtoffer en de verdachte wonen op het zelfde adres. De oom is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

61 REACTIES

 1. Vreemd dat een meisje van 17 over het misbruik, dat al 4 jaar gaande is, niet wil praten.
  Als de moeder dit niet had ontdekt, had het misbruik nog jaren kunnen doorgaan.
  Het zal je oom maar wezen.


  Maak melding

 2. Weeerrr zo een Gore Pedo. Deze mensen verdienen geen enkele respect in de samenleving. Als ik de politie was zou ik zijn identiteit bekendmaken zodat andere slachtoffertjes bespaard blijven. Bij de buren in België komt kindermoordenaar en pedofiel mark detroux binnenkort vrij.


  Maak melding

 3. @Get a Life de slachtoffers worden zo erg geïntimideerd en bedreigd dat ze niets durven te zeggen. In het begin gaat zo een pedo heel subtiel te werk. Dus dat kan de reden zijn waarom ze nooit eerder over heeft gesproken.


  Maak melding

 4. Een oom die seksueel gefrustreerd is en op 47 jarige leeftijd nog niet door familie en vrienden wordt aangepakt door hem naar een hulpinstantie te verwijzen, dient nu in het gevang terecht te komen en deskundige begeleiding ondergaan. De beelden in ons geheugen met een obscene manier dansende president met een minderjarige . zijn nog in ons geheugen. Dit geeft ook aan dat deze man in het vizier moet blijven voor dat hij zich ook gaat vergrijpen aan minderjarigen.


  Maak melding

 5. De mensen die lulen dat ze pas na 4 jaar praat houd er wel rekening mee je was niet daar en ze is nog een kind dat haar moeder dit later pas merkte op heterdaad betrap geeft ook aan dat er niet op dat soort dingen letten en andre dingens zijn ge richt dat wat er in u huis gebeurd dit roost gedrag komt vaak voor en moet stopen niet alleen praten met haar oom maar ook paar klapen geven en uitleggen waarom die dat krijgt ziek van geest en lust ga dan naar een bordeel zo niet go zoeku jepi maar ga niet je nichtje haal leven vernietegen jammer dit


  Maak melding

 6. In het artikel staat waarom het meisje haar mond niet eerder heeft durven open te doen. Zij had veel angst voor haar oom. Aan de andere kant bevreemdt het mij dat het kind sinds haar 13e jaar seksueel misbruikt werd en pas nu wordt ontdekt dat de oom de dader is. Hoe is dit mogelijk gelet op de sociale controle die zo kenmerkend is voor Suriname ? Waarom hou ik mijn kinderen 24 uur in de gaten wat ze aan het doen zijn en met wie ze omgaan ? Suriname is een land waar moraal en waarden en normen totaal teloor gegaan is. Ieder leidt een bandeloos leven.


  Maak melding

 7. Waarschijnlijk kreeg ze alles al op vroege leeftijd van suikeroom. Oompie kon niet wachten tot ze 18 jaar oud zou worden. Oma taki na kras tientje, zij ook niet. Dit soort zaken zijn schering en inslag sinds 2010. Veel ndp rijke lui onderhouden sexuele realties met verarmde tieners, met medeweten van alleenstaande mama.


  Maak melding

 8. @paarse gesel;
  Je zegt zelf “rijke lui”,
  Ik denk niet dat deze oom een rijke lui is, aangezien hij bij z’n zus inwoonde.

  Jammer dat het slachtoffer er niet over wilt praten. Ze is waarschijnlijk zodanig gekwetst. Maar het zal wel beetje bij beetje eruit komen. Ik begrijp haar wel. Het zijn waarschijnlijk slechte herinneringen waarover ze niet graag praat. Maar het zal wel moeten.
  Wat raar dat die moeder het pas na 4 jaren ontdekt! Lette ze dan niet op??
  Als moeder kan je het nooit té druk hebben.


  Maak melding

 9. Die oom moet echt een kogel door zijn kop!
  Ik vind het wel raar dat de moeder er nooit van wist, waarom heeft dit meisje verzuimd om het aan haar moeder te vertellen? Als moeder moet je toch een band hebben met je dochter als een vriendin? De politie moet deze zaak tot in de diepste onderzoeken!!!
  4 jaren lang slachtoffer zijn zonder dat iem.ht wist ??? Het is heel jammer voor dit kind. Zij weet wat ze hft meegemaakt anders zou ze nooit aangeven dat ze 4 jaren lang werd/wordt misbruikt!!!


  Maak melding

 10. Dit soort situatie ontstaan vooral door oudere mannen die zich niet kunnen beheersen en/of een steekje los hebben.

  Het is te hopen dat hij zijn nichtje niet met een of ander SOA heeft besmet.
  Misbruik komt in de beste familie’s en bij alle bevolkingsgroepen voor. Het gaan dan om vader, broer, neef, opa maar ook om vrouwen die een jonger familielid seksueel misbruiken.

  De slachtoffers worden vaak geïntimideerd en vaak wordt ze verteld dat hun moeder/vader het niet zal geloven of dat iets heel erg met ze zal gebeuren als ze het aan iemand vertellen.
  Blijkbaar was het vertrouwen van de moeder in de oom zo groot dat ze dit nooit van hem verwacht had.
  Vraag me af of het oom is die ooit vrouw, vriendin heeft gehad.

  Hoe het ook zij opsluiten die man en het meisje en moeder ondersteunen met het verwerken van deze trauma.


  Maak melding

 11. @Lion Queen 3 oktober 2019 at 15:12
  “Als moeder moet je toch een band hebben met je dochter als een vriendin?”
  ——————-
  Als moeder, ook vader trouwens, moet je een heel goede band met je dochter hebben dat je dochter dit soort situatie met je kan bespreken.

  Maar een moeder kan nooit een relatie als een vriendin met haar dochter hebben omdat er altijd een kind/ouder relatie moet bestaan.


  Maak melding

 12. Jarenlang is dit walgelijk gedoe gaande.1 conclusie dat getrokken kan worden is dat nichtjelief het niet erg heeft gevonden.Ze is wel moe geworden maar wenste niet erover te praten…give me a brik hoor nichtje…


  Maak melding

 13. Er zijn meer vrouwen dan mannen in Suriname. dat je geen vrouw(en) kunt vinden en krijgen is een trieste zaak maar dat je ook nog niet eens geld hebt om naar de hoeren te gaan is helemaal verdrietig.

  Ik zou deze oom aanraden eens aan zelfbevrediging te doen dus gewoon “kloppen” maar ik denk dat hij na zovele tientallen jaren moe is om te “kloppen”

  Zo langzamerhand is het gemeengoed in Suriname dat een familielid eigen bloedverwanten sexueel misbruiken en dat minderjarigen ook nog worden verkracht
  Nu dus medisch castreren om erger te voorkomen


  Maak melding

 14. Minister Ferrier heeft het over vernieuwing in het onderwijs. Het zal wel te maken hebben met nieuwe methodieken. Echter, ik denk dat je niet vroeg genoeg kan beginnen om kinderen assertiever te maken. Dit en nog meerdere, zijn thema’s die je in de klas zou kunnen behandelen. Hoe weerbaarder een kind is, des te minder mogelijkheid een pedofiel kans zal zien het kind te misbruiken. Dit meisje geeft aan dat ze niet wilde praten en bang was voor oom. Mede door onvoldoende assertiviteit kon deze horror situatie zijn voortgang vinden. Heel wat thema`s kunnen de revue passeren in de klas. Pedofilie is wel een van de meest ernstige vergrijpen. De basisschool in het kader van bescherming van het kind en naast de reguliere leerstof, moet kunnen inspelen op de keiharde en soms wel onaangename realiteit van de maatschappij. Het moet een verlengstuk zijn van de ouders. De keiharde realiteit leert ons ook dat sommige ouders het vaak ook niet weten door dagelijkse beslommeringen of pure onwetendheid. Gelukkig is er door toeval een einde hieraan gekomen en kan het verwerken beginnen.

  Voor de pedofiel rest niets anders dan de bak in te gaan . Hij gaat een stevige kotigo krijgen als de andere gevangenen erachter komen. Behandeling en observatie en eenmaal vrijgelaten na veroordeling moet hij maar ergens anders gaan wonen. Hij is gebrandmerkt. Op zijn voorhoofd.


  Maak melding

 15. Het komt inderdaad over in de wereld voor. Maar,…. wel opvallend veel in Suriname!!!
  Het aantal bijvrouwen komt in Suriname ook veel meer voor dan in het achterlijke Nederland.
  Chemisch castreren als vonnis in een publieke rechtszaak!!!


  Maak melding

 16. Dit is waarlijk een mijlpaal van de regering Bouterse. Dit gevoelige vraagstuk met betrekking tot pedofilie idioten is al heel lang een heet hangijzer geweest. Het moet nog voorgelegd worden en het is te verwachten dat het goedgekeurd wordt in de DNA. Weer een probleem erbij. Step by step.Paso a paso. wordt Suriname vernietigt.
  Aldus Pakrititie


  Maak melding

 17. @pakiratigri
  Moordenaars en pedofielen horen in de gevangenis thuis.Ze horen geen presidenten te zijn..helaas in Suriname is het juist omgekeerd.Met een beetje hulp en jou zegen worden ze gekroond tot plesjident van Suriname.Jij moet de laatste persoon zijn die de ander komt veroordelen.De strafzaken die tegen je baasje lopen is even strafbaar.Kom geen uitzonderingen hier maken.


  Maak melding

 18. Het probleem in veel van dit soort gevallen is dat de moeder bewust is van het misbruik( niet in alle gevallen gelukkig ). Maar geen actie durven te ondernemen vanwege het feit dat zij afhankelijk is van de dader in financieel opzicht. De moeder ook goed aan de tand voelen. 1 ding is zeker en dat is het is en blijft een laffe daad.


  Maak melding

 19. Deze z.g. oom hoort gecastreerd te worden en in een kennel plaatsen, zelfs een hond naait niet zijn soort uit de zelfde nest ! Deze man ( hond ) heeft geen moraal, en hoort niet tussen de mensen te leven, levens lang als een hond laten voort leven is het beste optie !!!!!!!! Jammer dat het kind niet de mijne is, want anders kan hij niet meer verhoord worden door de rechter.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 20. Tijd voor doodstraf herinvoeren voor pedofielen en homo’s, dit is de bewijs als we zulke soorten beesten gaan aannemen.

  Hoop dat meisje goed begeleid wordt om traumatische ervaring vergeten.


  Maak melding

 21. Aan alle vooroordelers
  Deze man ontkent. Meisje zegt wat. Vrouwen en meisjes doen wel meer wat niet waar is..
  Oom wilde niks dus meisje maakt deal met mamma die ook jeuk had maar ook dat wilde oom niet. Kortom oom is zomaar vals beschuldigd hij moet aangifte van smaad doen


  Maak melding

 22. Ik zou m’n kinderen ver uit de buurt houden van @Oom. Hij heeft ook zo een geschifte en ziekelijke gedachte als die pedofiele “oom” van dat kind. Oom schrijft in zijn reactie ” mama had OOK jeuk als dat kind van 13. Hoe ziekelijk is jou gedachten Oom? Je kan nog geholpen worden door een psychiater vòòrdat je zelf een slachtoffer maakt.


  Maak melding

 23. He mensen .Dat de oom zijn nichtje heeft gebruik keur ik zeker niet goed .Gewoon de ballen afhakken.Maar er zijn ook moeders die de heledag in casino s hangen of pise pise huizen en hun kinderen voor ooms of buurman achterlaten voor oppas.wie werk dan dit soort problemen in de hand ?Groetjes .


  Maak melding

 24. Arnold net als jij toch en al die rechters hier. Zonder enig bewijs of kennis veroordelen jullie en zelfs vermoorden jullie mensen zondef dat het ook maar bewezen is. Vandaar dat ik jullie laat zien hoe achterlijk de meeste van jullie zijn.


  Maak melding

 25. Het is me ook bijna overkomen als jong meisje, maar doordat me ouders mij geleerd hadden om alles te vertellen dat was ik niet ben om het te vertellen.
  Ik leer mijn dochters ook dat niemand aan hun lichaam mag komen ook hun vader niet.

  Maar hoe is ze nooit zwanger geraakt?
  Sorry, ik vind dit kind geniepig en gevaarlijk.
  17 jaar en dan houd je het geheim.


  Maak melding

 26. Onder èèn dak wonen, moet kunnen. Het meisje is haar jeugd in angst, verdriet en onbeschermd, door gebracht. Een oom, dient z’n nichtje te koesteren, de fases in haar leven te bewaken en in de toekomst te beschermen.
  Dat het meisje al die tijd heeft verzwegen, kan ik begrijpen, maar kan niet begrijpen dat een oom niet wist, wat en wie hij het leven tot een hel, heeft gemaakt .
  Het zal voor haar en de moeder, heel moeilijk zijn om er over te praten.

  Ik kan het weten, ik heb drie jaar en twee maanden geleden een meisje van acht jaar gered van een veerkrachtig. Ik heb ook klappen gehad. Ik heb mijn burger plicht gedaan en heb veel vragen moeten beantwoorden bij de zeden recherche.
  Deze oom moet gewoon verplichte euthanasie krijgen. Heel laf en ziek van die idioot.


  Maak melding

 27. Wat als het meisje zwanger zou worden? Deze geestelijke gestoorde is smeerlap, zijn moeder zou in de graf omdraaien om zo edn beest te laten geboren….vieze rat!


  Maak melding

 28. Leek, maar ze gaan altijd ontkennen die beesten.
  Mijn broer van deze leeftijd laat ik niet bij me wonen ik ben zijn moeder niet en mijn man zou niet instemmen.
  Iemand schreef ook dat het probleem van meerdere generatie onder een dak ook een groot probleem is.
  Sommige mensen houden daarvan ik ben daar ecteg


  Maak melding

 29. Leek, maar ze gaan altijd ontkennen die beesten.
  Mijn broer van deze leeftijd laat ik niet bij me wonen ik ben zijn moeder niet en mijn man zou niet instemmen.
  Iemand schreef ook dat het probleem van meerdere generatie onder een dak ook een groot probleem is.
  Sommige mensen houden daarvan ik ben daar echter tegen, ik zou graag mijn kleinkinderen(heb ze nog lang niet) willen opvangen maar geen dochter met man en kinderen in huis.
  Kinderen mogen thuis blijven als ze studeren en zich aan de regels houden.


  Maak melding

 30. Dat meisje vn 17 is te vergelyken mt n volwassen vrouw na 4jr sex dus geen kind meer n ze vond ht ook spannend n lekker anders zou ze haar oom by de eerste keer al aangegeven hebn.als haar moeder ht niet had opgemerkt zou ht gewoon .doorgaan tot ze zwanger zou raken


  Maak melding

 31. Een rechter heeft gestudeerd om recht te spreken en hier zijn rechters die niet hebben gestudeerd om recht te spreken wel klinkklare onzin die in een beschaafde samenleving niet haalbaar is ik oordeel of veroordeeld niet ik ben geen rechter
  Dus Laat Me


  Maak melding

 32. @ get a life @ Bianca Niet elk kind is even vrij. Het kind snapt ook niet dat zij geen schuld heeft en schaamt zich er waarschijnlijk vreselijk voor. Kinderen denken dat het ook hun schuld is als zij ook sexuele gevoelens hebben. Maar dat heeft die man opzettelijk langzaam bij ze opgewekt. Terwijl hij met zijn handen van het kind moest afblijven. Mensen schamen zich nnergens meer voor zoals een songfestival judge die terwijl het contest nog loopt zijn ‘ding’ on live chat laat zien aan een steengoede contestant. Hij wilde dr gewoon ‘blackmailen’.Schaamteloos! En dan zegt hij sorry als hij gepakt is zonder erbij door de grond te zakken.


  Maak melding

 33. Zie maar hoe het systeem werkt!! En al de sabiso’s laat dit goed tot je doordringen, het kind nog de moeder is schuldig de dader is de enige schuldige.

  Vader riskeert acht jaar cel voor seksueel misbruik dochter
  04 Oct, 00:57
  foto

  Samekoemar K. (35) wordt verweten dat hij zijn bloedeigen dochter heeft verkracht. Officier van justitie, Roline Gravenbeek, heeft op de rechtszitting van donderdag een celstraf van acht jaar geëist tegen de verdachte. De officier voerde aan dat het wettig en overtuigend bewijs geleverd is, ook al blijft de verdachte het feit ontkennen. Het kind heeft een volmondige verklaring afgelegd.

  Het meisje vertelde dat ze vanaf haar zevende tot haar negende jaar misbruikt werd door haar vader. Hij misbruikte haar drie keren. Zij deelde ook mee dat een zekere L. haar eerst had misbruikt. Hij werd toen opgesloten. Vervolgens begon haar vader haar seksueel te misbruiken. Dit deed hij toen het meisje alleen thuis was met hem. Toen het slachtoffer tien jaar oud was, vertelde ze aan haar tante dat haar vader haar misbruikte. In eerste instantie geloofde de tante haar niet. Daarna wel. Het meisje vertelde gedetailleerd hoe haar vader haar op het bed duwde en haar verkrachtte. Ook zou de verdachte haar bedreigd hebben; ze zou pakslaag krijgen als ze het met iemand over het voorval zou hebben. Door het seksueel misbruik liep ze een eczeem op. Ook bij de confrontatie met de vader, bleef het meisje zeggen dat ze door hem misbruikt werd.

  Samekoemar K. bleef erbij dat hij zijn dochter niet verkracht heeft. Volgens hem is het meisje door haar tante geïnstrueerd en aangezet om hem te bekladden. Op 21 november zal advocaat Shanti Mangre die de verdachte juridisch bijstaat, pleiten in deze strafzaak.


  Maak melding

 34. O MY GOD, oom nee sorry viezerik heeft dat kind /moeder voor hun leven beschadigd en het vertrouwen in de mens (als je nou de buurman, meester, pater of een familie lid enz enz bent) ontnomen. Wel eens gehoord van manipulatie, bedreigen, bewerken, angst en condooms ) Die man hoort gewoon een schadevergoeding betalen zowel aan moeder en kind. Een moeder ziet ook niet alles en zo veel vertrouwen had ze in die oom/viezerik. Hoe kan je ¨terwijl je weet wat je uitvreet¨ aan tafel eten met je zus en haar gezin en met een tevreden gevoel naar bed gaan om rustig te slapen????????????????
  DIE MAN IS DE DEVIL HIM SELF. EN DE GENE DIE HET MET OOM SORRY VIEZERIK EENS IS OF IN BESCHERMING NEEMT, HOE ZIELIG IS DIT. SOMMIGE MENSEN HUN DENKWIJZEN IK HOOP DAT FAMILIE´S DIT LEZEN EN HEEL ALERT MOETEN ZIJN.
  MIJN HART BLOED!!!!!!!!! ZO ZIE JE MAAR TOEN EN NU IS NIET HET ZELFDE.


  Maak melding

 35. Ach man hou toch op! Een meisje van 17 is echt niet achterlijk , er is meer aan de hand. als je ziet wat die meiden van die leeftijd tegenwoordig wel niet allemaal uitvreten. Breek me de bek niet open…


  Maak melding

 36. Dit artikel geeft duidelijk aan hoe de Surinamer denkt, sensatiebelust
  Op dit artikel wordt volop gereageerd en gespeculeerd.
  Elke minderjarige die wordt verleid is MISBRUIKT
  Als je er anders over denkt dan ben je geen haar beter en zal het mij niet verbazen als je je hier ook schuldig aan maakt (al is het alleen al in je gedachtes)


  Maak melding

 37. @laat me
  Vlgs mij zijn we de enige die het snappen. Ze spelen rechter en al. Daarop geef ik ander voorbeeld niet dat het zo is maar om de oordelers hier die balk uit hun ogen te halen. Ben ik het die niet deugd. Ze zijn niet alleen wraakzuchtig maar verschrikkelijk dom


  Maak melding

 38. @Bianca, een kind heeft nooit schuld, het is een volwassen man die met zijn smerig pedo klauwen van het kind heeft af te blijven. 😠Surinaamse vrouwen houden dit soort misbruik altijd binnen kamers omdat het een schande zou zijn.Weet je hoeveel van dit soort pedogangers bij de scholen rondhangt om een kind te vangen met valse beloftes? Zelfs binnen de schoolmuren worden de kinderen niet met rust gelaten, voor mooie cijfers moeten ze de leraren eerst bedienen.Waarom zijn de Surinaamse mannen zo sex belust? Hebben wij dan geen fatsoen meer over. Zijn met de regering Bouterse alle fatsoensnormen en waarden ook gelijk van tafel? Een derde wereld land met loslopende tweebenige beesten, die maar met alles en iedereen lopen te sexen?


  Maak melding

 39. Zou een kind van 17 jaar echt niet weten, dit is gepast of niet gepast?

  Op welk leeftijd weten ze het wel.

  Is het geen taak van ouders en opvoeders meer om ze dit onderscheid te leren.

  Werd ze door oom naar de badkamer gedurende de vier jaren gesleept.

  Waarom nooit verzet. Was oom zo een boeman of zij zo angstig?

  Zouden we ook niet echt kritisch moeten kijken naar zij die constant als slachtoffers geafficheerd worden.

  Parodie.

  Oema srefi e doe boeng ogri. Man nengre nomo e tjaar a ning.


  Maak melding

 40. Weet je sommige mannen hebben vrouwen in hun macht en dit keer is het een kind op jonge leeftijd. Ja ze wordt ouder maar kom niet meer los van die oom/viezerik. Sommige mensen moeten niet zo hoog van de toren blazen want zelf een geloof palmt volwassen en vooral kinderen in. Ik zal je zeggen als je het niet mee hebt gemaakt weet je niet beter en ook niet kwalijk nemen. Hersenspoelen is een gevaarlijk iets.
  Ouder(s) en of Opvoeder(s) hebben vaak tegen hun kind geroepen ga niet met vreemden mee en wat doen ze met een leugen krijgen ze het kind mee terwijl je als ouder 100% weet dat je kind het niet gaat doen,dus. Daarom moet je als ouder, ook als je je kind van alles hebt uitgelegd wees ALERT want je hebt beesten in schapenkleren. Een kind die vrolijk was en het ineens niet meer is, voor zich zit te staren of angstig is en tot zich zelf gekeerd, opletten en ondervragen.

  Is inderdaad zo dat de jeugd zich mis draagt kennen geen normen en waarden of geen respect voor hun TEMPEL, er zijn ook uitzonderingen ´nette dames en heren¨ (niet iedereen over een kam scheren he) want als je een tiener vraagt waar ze naar toe gaat en je krijgt als antwoord ; MIE I GO NAAI WANG SMA MANG nou dan kan je gerust zeggen ze hebben geen SCHAAMTE!!!!!!!!!!! Want je weet wat je doet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.