Voetbalveteraan die tijdens wedstrijd om het leven kwam wordt zaterdag begraven

7
Voetbalveteraan die tijdens wedstrijd om het leven kwam zaterdag begraven

De 56-jarige voetbalveteraan die afgelopen zaterdagavond tijdens een voetbalwedstrijd om het leven kwam, wordt op zaterdag 5 oktober begraven. Dat heeft de familie van de man, Martin ‘Maro’ Terhoeven, bekend gemaakt.

De redactie van Waterkant verneemt dat de man rond 19.15u een acute hartaanval zou hebben gehad. Dit gebeurde toen hij na een gele kaart vijf minuten uit het veld moest. Hij zou plaats hebben genomen op een stoel naast de tribune, waar hij neerzeeg.

De politie van Flora kreeg de melding rond 19.30u. Bij aankomst trof zij het levenloze lichaam van de heer Terhoeven aan. Een ingeschakelde arts constateerde dat het om een acute hartaanval zou gaan.

Het lichaam van de overeden voetbalveteraan is meteen afgestaan aan de nabestaanden, laat een woordvoerder van het Korps Politie Suriname aan Waterkant weten.

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2644539365606756/

7 REACTIES

 1. Rust in vrede meneer Terhoeven.

  Uw dood mag op het noodzaak wijzen dat jaarlijkse dokters onderzoeken nodig zijn. Als de huisarts iets abnormaals vind en doorverwijst naar een specialist dat levensreddend kan zijn. Hopelijk leren andere sporters vsn uw ervaring.


  Maak melding

 2. Perry & Derrick ze zijn nog niet zo ver. Ze staan er net een groep buffels bij die staat te kijken hoe een leeuw een van het zit op te eten.


  Maak melding

 3. Toevoegen. Hoe is het gesteld met CPR onderwijs in SU. De rode kruis zou het moeten geven. Ook het gebruik van een defibrilater
  .Ik het voorkomen van zulke gevallen en hulpeloos bij staan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.