Stroompaal omgevallen aan de Gravenbergstraat

22

Deze stroompaal kwam vanmorgen op het wegdek terecht nadat een auto tegen een steunkabel van de paal aanreed. Het voertuig reed rond 10.20u over de Gravenbergstraat en sloeg dubbele rechts af. Daarbij werd de steunkabel geraakt.

De paal kwam hierdoor op het wegdek terecht. Het voertuig raakte licht beschadigd aan de voorbumper en de zijspiegel. Doordat er kabels op de weg lagen werd er voorzichtigheid betracht rondom het gebied.

Medewerkers van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) waren snel ter plekke om de schade te repareren.

Bekijk ook een filmpje hierover:

https://www.instagram.com/p/B260EjAhL4A/?utm_source=ig_web_copy_link

22 REACTIES

 1. Geen probleem, de lening wordt afgesloten en de paal met kabel gerepareerd.
  Lukt dit niet, dan wordt het licht gewoon afgesloten.
  De dynamiek van de regering toch Robg


  Maak melding

 2. Nou, zo zie je maar weer. Oud-der-west. Zoals ik al eerder zei (zie branden in Su) alle kabels onder de grond vanaf mijn kinderjaren ken ik dit de palen zijn van hout en dus verrot en water en pissen tegen de palen en de moesson helpt ook een handje. Verandert de boel en de stad/het land ziet er heel anders uit. Niet te spreken over de racers en rijbewijs lozen( gekocht of snapt een bocht maken niet) helpen ook een handje.


  Maak melding

 3. Duidelijk verrotte palen uit de tijd van de toddoprasoro partijen uit de koloniale tijden,nu moet de revo NDP,al deze puinhopen van ge GROENEN !EN DE ORANJE BENDE opruimen !


  Maak melding

 4. Zo zie je weer. Onvoorzichtigheid. De bestuurder moet gewoon betalen voor de kosten. Het kan niet zo doorgaan, dat het maar steeds voor kosten van EBS komt. Anders leert men het nooit af.


  Maak melding

 5. Wanneer de steunkabel stuk gaat mag de paal niet direct omvallen. Want dat is de steun om de paal recht te houden. Maar zie hoe de paal direct op z’n gat ligt. Ook duidelijk is te zien hoe de onderkant van de paal verrot is, dat deze zelfs korter is geworden. En dit is juist de reden dat de paal nu plat ligt. Misschien wel een toeval door de aanrijding en anders was deze paal op korte termijn toch omgevallen.😂😂😂


  Maak melding

 6. Picolaas, het zou jou echt niet misstaan om als lantaarnpaal te fungeren. Maar het lijkt me toch beter een beter idee als de regering een kredietlijn sluit met Rusland voor de levering van een 3000 tot 5000 metalen elektriciteitspalen. Deze elektriciteitspalen heeft het land hard nodig omdat veel van de houten palen aan vervanging toe zijn. 😎


  Maak melding

 7. RobGoedidee, dan kan ik zo op je kop vallen.😁😁
  Ik doe dit met de beste bedoeling hoor, nog een klap op je kop kan ertoe leiden dat je weer gezond wordt.🤣


  Maak melding

 8. Misschien moet men die palen paars schilderen, dan worden ze niet meer om ver gereden. Paarse stommelingen dogen alles wat paars is en aanbidden de paarse baas, lijder en misleider van het volk.


  Maak melding

 9. Als ze niet omver gereden worden door de onkundige bestuurders dan vallen ze uit onvrede uit zichzelf om. Parmessar PAAL. Hij is finaal vergeten dat hij door zijn baas een ferme klap gekregen had, toen hij meende Pres van SU te worden. Toen viel hij stil nu praat hij palentaal.


  Maak melding

 10. De veroorzakers moeten verantwoordelijk gesteld worden voor alle kosten die zijn ontstaan door de aanrijding met de elektriciteitspaal. Wanneer zij dit in hun portemonnee voelen zullen zij voorzichtiger aan het verkeer deelnemen. Picolaas denkt nog steeds dat de overheid voor alle kosten moet opdraaien. Picolaas heeft van zijn leermeesters in de VHP en NPS geleerd dat jij als veroorzaker geen eigen verantwoordelijkheid hoeft te dragen. Foei toch…….!☹


  Maak melding

 11. Knap van je rob om dat uit mijn posting te halen.
  Of toch gewoon dom?😁😁
  Ik lees vaker dat je dingen verzint, dit heeft een naam, die heb je vast en zeker wel gehad tijdens je studie psycholie en sociologie.😂😂😂

  Ach, ik heb altijd medelijden met jochies zoals jij en daarom zal ik je maar helpen.
  Zomaar heel snel bedacht speciaal voor jou
  De minister moet een solidariteitsheffing invoeren per verzekerde auto.
  Deze heffing moet luiden in SRD dus gen percentages. Op deze wijze kan je simpel berekenen welk bedrag de verzekeringsmaatschappij int en moet afdragen.
  Het totale bedrag dient om de infrastructuur te verbeteren.
  Te fraudegevoelig?
  Ok, ga dan maar eerst inventariseren hoeveel palen er vervangen moeten worden
  Ga daarna de kosten van verwijdering en ondergrondse plaatsing (zie Snelle Henkie) berekenen
  Maak een exacte berekening van de totale kosten
  Hoeveel auto’s zijn er verzekerd,
  sla de kosten om per verzekerde.
  Dit alles in grote lijnen .
  YW ☀️☀️

  Is Messi
  Is Ronaldo
  of is Picolaas 🐐🐐🐐🐐🐐🐐


  Maak melding

 12. Picolaas, jij steelt ideeën van anderen. M.a.w. je pleegt plagiaat en dan wil je mij de les komen lezen. Ha,ha,ha ik heb in mijn leven genoeg les gehad van professoren voor wie ik een hoge waardering heb gehad. Jij komt met niet iets nieuw opdagen. Je steelt ideeën en daarmee kom je pronken. De vervuiling in je geest veroorzaakt door VHP en NPS maakt dat jij hier komt pretenderen dat je kennis van zaken heb. Jouw idee is in het verleden reeds door anderen voorgesteld. Kom met iets nieuws. Ik houd van lieden die met creatieve ideeën anderen uitdagen tot een hoger denkniveau. Sluit je maar aan bij de NDP. Je bent altijd welkom. 😎


  Maak melding

 13. Picolaas, jij ziet graag dat anderen die hun verantwoordelijkheid nemen opdraaien voor het gedrag van mensen die roekeloos rijden. Waarom moet ik extra premie gaan betalen om het asociaal rijgedrag van onverantwoordelijken te bekostigen. Laten de veroorzakers maar zelf opdraven voor de ravage die zij hebben aangericht.

  Ondergrondse bekabeling is een optie maar dat brengt ook zware hoofdpijn met zich mee. De hele ondergrondse infrastructuur moet in kaart worden gebracht. Ik weet niet of men in Suriname op dat niveau reeds werkzaamheden uitvoert. Het kapot trekken van ondergrondse kabels kan zware tegenvallers opleveren. Elk bedrijf dat graafwerkzaamheden uitvoert moet over een dergelijke ondergrondse kaart van dat gebied beschikken. Zo simpel liggen de zaken niet. Het simpel denken van de ‘ belofte ‘ dus de aanhangers van VHP en NPS moet continu bestreden worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.