Boze zoon sticht brand in huis van vader na woordenwisseling

15
VIDEO: Woning volledig afgebrand in Suriname
Waterkant Archieffoto: Brandweer in Suriname

De Surinaamse politie heeft woensdag de 32-jarige Melvin K. aangehouden en opgesloten ter zake brandstichting. De man zou brand hebben gesticht in de woonkamer van het huis van zijn vader aan de Kweeklustweg. Dit omdat hij boos was na een woordenwisseling met de vader, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van Latour ging woensdag na een melding van het Command Center naar het woonadres van Melvin aan de Kweeklustweg. Hij woont samen met zijn vader, die de eigenaar van het huis is, op dat adres. De vader verklaarde aan de politie dat hij een woordenwisseling kreeg met Melvin die toen de uitlating deed dat hij het huis in brand zou steken.

Niet lang na de woordenwisseling zag de vader vuur in de woonkamer van het huis. Hij riep en kreeg hulp van de buren die ook de brandweer inschakelden. De brandweer was snel ter plaatse en doofde het vuur. Een bankstel is deels afgebrand.

Melvin is aangehouden op verdenking van brandstichting en bij zijn voorgeleiding op het politie bureau heeft hij toegegeven dat hij brand gesticht heeft in de woonkamer van het huis omdat hij boos was. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld, aldus de politie.

15 REACTIES

 1. Deze gasten hebben een kronkel hoor. Opsluiten in gekkenhuis gevaar voor maatschappij. Inmiddels is Suriname doorgefokt ras aan het worden. Nicht neukt neef vader dochter dan krijg je gestoorde he. Noemen ze ook wel mongool.


  Maak melding

 2. De Puinhopen Van 10 Jaar NDP

  Door dat het economisch slecht gaat met het land is overleven een dagtaak van de doorsnee individu geworden… men heeft het super zwaar.. ons toekomst heeft de NDP regering van ons afgepakt..men raakt steeds meer wanhopig met gevollig dat men een Te Lage Irritatie Drempel heeft.


  Maak melding

 3. @@NO NONSENSE

  ik heb tenminsten een mening… dat is tensloten voor mij oa de zins des leven

  Dat ik over alles en een ider mijn eigen mening mag geven.. is toch lekker dit


  Maak melding

 4. Dat het niet goed gaat met het land is geen nws meer.. maar dat er dagelijks steeds meer mensen daar gefrustreerd en geirriteerd door raken met alle gevolgen van dien dat is wel nws

  In mijn leven ben im al in 91 landen geweest.. als ik de ontwikkeling van bepaalde landen mag aanschouwen word ik jaloers in die zin van waarom lukt het niet in mijn geliefde land… Hoe is het mijn volk geluk om voor de verkeerde leider te kiezen

  Verder vraag ik me zelf af.. Wat als Ronald Venitiaan nog steeds aan de macht zo zijn.. hoe zou dan mijn land eruit hadden gezien qua ontwikkeling.

  Hoe zou Suriname eruit zien als nederland nog de zeggenschap over had..

  Zijn voormij alleen maar levens vragen .


  Maak melding

 5. Inanof Limburg ,kom maar in Nederland wonen dat is het beste ,dan zal jij zien alsof het zo gaat hoe jij het jouw voor stelt ,hier als ze geen sociale dienst krijgen redden ze het ook niet ,wij jij niet dat ze voedsel bank hebben ,nu wordt de pensioen van de oude gasten gekort ,weet jij dat niet ,Nederland is geen Sinterklaas meer ,leraren tekort hier basis school wordt gesloten lees jij geen krant of hebben ze het nog niet in de De ware tijd vermeld .dus Nederland moet jij niet komen vergelijken met Nederland jij ben ook 1van de mensen die ook gedekoloniseerd moet worden .


  Maak melding

 6. Veel Nature Delirium Patienten wonen te Latour. Sinds jaren zeventig is dit gebied een ghetto geworden met al die djoeka’ s. Veel jongeren zijn niet meer in staat een eigen woning te kopen. Menig volwassen kinderen wonen nog bij pa, ma, of oma, betalen geen rooie cent aan huur en onderhoud van de woning. Veel strubellingen zijn dagelijks schering en inslag, vol verwijten van pa, ma of oma, gwe, go tang joe egi oso. Opmerkelijk is dat 80% van het aantal jongeren die bij ma, pa of oma wonen, in 2010 en 2015 hebben gestemd op onberechte misdadigers die de ndp hebben opgericht. Een partij met een a- nationale meedogenloze, gewetenloze misdadige inslag. Opa en oma blijven erbij, ndp tja soso vloek gi kondre, volk en eigen dwaze debiele idiote aanhangers.


  Maak melding

 7. Verder vraag ik me zelf af.. Wat als Ronald Venitiaan nog steeds aan de macht zo zijn.. hoe zou dan mijn land eruit hadden gezien qua ontwikkeling.

  Hoe zou Suriname eruit zien als nederland nog de zeggenschap over had..

  IVANOF LIMBURG

  Maaaaaar.is deel waar wat je daar zegt maar kijk naar de ontwikkeling wat er allemaal is gebeurd de afgelopen jaren heeft geen een regeringmacht zo goed gedaan wegen worden gedaan kanalen worden gedaan zoeken naar betere oplossingen tuurlijk zijn er dingen die duur en vreselijk zijn kwa mensen maar een begin moet er zijn wij Surinamers zij. Verwend. Mijn mening. Dat is je naar verschillende landen ga das goed maar ga Suriname 🇸🇷 vergelijken met landen waar je naar toe gaat zo praat een Surinamer niet die zijn land lief is.
  Suriname is heel veel veranderd daarom ga ik elk jaar der naar toe en zo zie je ook heel veel aan ’t veranderen zijn dus dat mensen
  Nog 5 hahahaa

  I LUV SU

  IVANOF LIMBURG
  Odi odi brada


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.