Surinaamse vrouw op Bahamas aangehouden met 5 kilo coke

31
Surinaamse vrouw op Bahamas aangehouden met 5 kilo coke

Een Surinaamse vrouw is afgelopen weekend met 11 pakketjes cocaïne aangehouden op de luchthaven van de Bahamas. De vrouw kwam zondag 15 september met een Copa Airlines-vlucht vanuit Panama aan op de luchthaven van de Bahamas, waar ze de toegang tot het land door de immigratiedienst werd geweigerd.

Ze werd van de luchthaven naar een detentiecentrum vervoerd en werd met haar bagage aan een onderzoek onderworpen. Daar werden de pakketjes met cocaïne ontdekt, met een totaal gewicht van 5 kilo en een straatwaarde van minimaal 70.000 US$.

De vrouw uit Suriname werd gearresteerd en zal in de loop van de komende week voor de rechtbank van de Bahamas moeten verschijnen, meldt The Bahamas Weekly.

31 REACTIES

 1. Die mevrouw dacht troebel water……………….!

  Gelukkig zijn ze waakzamer op de Bahamas.

  Hoop dat ze flink gestraft worden.
  Wat mij betreft zetten ze haar per direct om de puinhopen van de orkaan, op te ruimen.


  Maak melding

 2. Was er in Suriname geen douane?? En 5 kilo kostprijs €70.000 dat is € 14.000 per kilo?
  Dacht dat de prijs € 2.000 per kilo was en straatwaarde € 50.000
  Ook de export van cocaïne is dus in prijs verlaagd. DDB krijgt dus daar ook al te weinig winst op.


  Maak melding

 3. snuifie snuifie nu weet ik waar het vandaan komt als er gezegd word dat donkere vrouwen de allergrootste pang pang van de wereld hebben. Ik zag laatst een documentaire ”Airport Security Colombia” een zwarte vrouw die 10 kilo in haar vagina verstopte en dacht de douane slim af te zijn maar door de bodyscan werd ontdekt. Je had ook haar neus en neusgaten moeten zien, die snuift gemakkelijk per neusgat in 1 keer 2 gram naar binnen. In een andere uitzending zag je ook zo’n big mama die 7 kilo in haar achterwerk verstopte en nu deze Surinaamse vrouw met 5 kilo die Suriname weer te schande zet.


  Maak melding

 4. Datra toch, als elke gezonde vrouw een baby van 3 kilo kan baren, dan zou elke vrouw 10 kilo drugs in de vorm van bolletjes in haar vagina kunnen duwen, past makkelijk. Niet alleen bij de getinte.
  Enfin, het is het niet waard om je leven/vrijheid op deze manier op het spel te zetten. Jammer dat de hoofdverantwoordelijken van zulke misdaad buiten schot blijven.


  Maak melding

 5. @Johan

  Dat de dame Surinaams is wil niet zeggen dat ze de drugs in Suriname heeft ingeladen. Kan ook in Panama gebeurd zijn natuurlijk. Panama grenst aan Colombia namelijk en daar komt de meeste cocaïne vandaan. Suriname is doorvoerland voor Europa.


  Maak melding

 6. Zij dacht een bijdrage aan de wederopbouw van de Bahamas te kunnen leveren! Is het detentiecentrum niet omver geblazen door de laatst voorbijrazende orkaan?


  Maak melding

 7. Het is zeer opvallend. Elke buitenlandse minister die wordt uitgenodigd in ons land, waarmee er ook nog op de foto wordt gegaan met een brede glimlach, overeenkomsten worden getekend voor een zogenaamde samenwerking, worden juist die landen, binnen de kortste keren, juist geconfronteerd met drugscriminaliteit vanuit Suriname of als doorvoer haven gebruikt. De minister Yildiz, is de spil in dit heel gebeuren. Zij is degene die zogenaamde deuren open doet en de landen gebruikt als doorvoer haven voor drugscriminaliteit.Daarom tekent zij veelvuldig samenwerkingsovereenkomsten met de buitenlandse Buza’s. Schaamteloze vertoning. De zogenaamde samenwerking dat Panama onze luchthaven mag gebruiken, zijn hiervoor ook overeenkomsten getekend en zie wat sommige Suri’s doen. Misbruik maken. Deze drugscrimineel man/vrouw voor 40 jaar opbergen. Het is toch van de zotte dat Suriname die vroeger bekend stond als een vredelievend land en gastvrijheid, in eigen land en over de grenzen, anderen hun leven vernietigen met drugs. Ze proberen van een ieder in ons land zombie’s te maken. Wat bezielt sommige Surinamers???? Je krijgt plaatsvervangende schaamte dat je zelf Surinamer bent. Mensen maken zelf de keus om hun eigen leven de vernieling in te helpen. Drugs wint het altijd van mensen.Hardleers. Hoe komt deze vrouw aan dit vernietigend spul. Is er een drugslab in ons land?
  Hoe heeft zij hiermee weg kunnen komen vanuit Suriname, wie heeft op onze luchthaven de grote hand hierin?? Deze persoon heeft ook een strafbaar feit gepleegd en dient ook hard aangepakt te worden. Uit betrouwbare bronnen onze luchthaven heeft veel ndpérs in dienst. Schoonschip maken met deze hersenloze gasten.

  Schandelijk gedrag.


  Maak melding

 8. @Johan

  Je hebt het niet goed gelezen. De 70.000 USD is de straatwaarde op de Bahama’s. Straatwaarde hangt o.a. af van hoe makkelijk het te smokkelen is naar dat land. In de Bahama’s ligt de straatwaarde blijkbaar hoger dan bv in Damsco.


  Maak melding

 9. ik heb liever dat elke aanhouding van wie dan ook, met naam en toenaam , geboorte datum, ras, welk etnische soort mens wordt bekend gemaakt met foto, dat kan helpen om dit probleem op te helderen..
  gewoon open en bloot die hele handel..


  Maak melding

 10. Ben benieuwd hoelang Su de Hub functie op zanderij in stand gaat houden…net iets moois opgezet en nu al aan het afbrokkelen …we laten weer zien dan we niet op langerterijm kunnen denken…nog 5…


  Maak melding

 11. Jullie moeten niet zo lullen, jullie hebben het lef niet wat deze vrouw deed ,ze probeerde een kans te nemen, misschien had ze het geld nodig voor haar zieke kind,of moeder en dacht een kans te pakken om haar problemen op te lossen,zeg nou zelf hypocrieten gasten,we hebben het toch bijna allemaal moeilijk met al die rekeningen,en hoge belastingen, iedereen zoekt om beter te worden en zij heeft het zo geprobeerd ,als het haar was gelukt, had ze misschien een heel grote probleem kunnen op lossen, Maar ja, nu heb je de Bahama’s geholpen ook ergens goed voor dus niet lullen jullie allemaal.


  Maak melding

 12. Die mevrouw is niet echt uitgecoked(sorry,uitgekookt).Ik vraag me af waarom bij discussies op dit forum het ras van elk individu met de haren bijgesleept wordt.Jullie zijn altijd zeer racistish bezig,zonder het zelf te beseffen,trieste zaak !


  Maak melding

 13. Forumlden/Reageerders, Odi odi.

  Surinaamse vrouw op Bahamas aangehouden met 5 kilo coke.
  Dus deze 55-jarige gaat met een lijnvlucht vanuit Panama naar de Baham’s met pakketjes cocaïne aan haar lichaam.
  Binnenkort zal haar FOTO zonder BALK op sociale media verschijnen.

  News from The Nassau Guardian.

  No interpreter stalls case of alleged drug mule.
  September 18, 2019 Artesia Davis 0201Views
  A magistrate on Tuesday deferred the arraignment of an alleged drug mule because an interpreter was not available.

  The 55-year-old Surinamese national will now be arraigned today at 2 p.m. regarding the seizure of 10.4 pounds of cocaine.

  Court officials were unable to find someone who spoke Dutch Creole for the woman’s court appearance.

  According to police, immigration officers found the cocaine strapped to the woman’s body during a search.

  The suspect, who arrived at Lynden Pindling International Airport on September 15, had been refused entry by immigration after she arrived from Panama, police said.


  Maak melding

 14. Forumleden/Reageerders, Odi odi.

  Surinaamse vrouw op Bahamas aangehouden met 5 kilo coke.
  Dus deze 55-jarige gaat met een lijnvlucht vanuit Panama naar de Baham’s met pakketjes cocaïne aan haar lichaam.
  Binnenkort zal haar FOTO zonder BALK op sociale media verschijnen.

  News from The Nassau Guardian.

  No interpreter stalls case of alleged drug mule.
  September 18, 2019 Artesia Davis 0201Views
  A magistrate on Tuesday deferred the arraignment of an alleged drug mule because an interpreter was not available.

  The 55-year-old Surinamese national will now be arraigned today at 2 p.m. regarding the seizure of 10.4 pounds of cocaine.

  Court officials were unable to find someone who spoke Dutch Creole for the woman’s court appearance.

  According to police, immigration officers found the cocaine strapped to the woman’s body during a search.

  The suspect, who arrived at Lynden Pindling International Airport on September 15, had been refused entry by immigration after she arrived from Panama, police said.


  Maak melding

 15. @ Merci
  Jij noemt het lef noh? Ik noem het stomheid.
  Ga studeren dan kan je genoeg verdienen en hoef je dit soort “lef” niet te tonen.🐷🐷

  De echte picolaas


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.