President Bouterse brengt werkbezoek aan Apoera

40
President Bouterse brengt werkbezoek aan Apoera

De president van de Republiek Suriname, Desiré Bouterse, heeft een werkbezoek gebracht aan het Westen van Suriname en wel aan het dorp Apoera. De komende dagen zal het staatshoofd een lijfig programma afwerken in dit gebied.

Zo vond gisteren, zondag 15 september, de opening plaats van het mini kunstgrasveld te Washabo. Op maandag 16 september zal het startsein gegeven worden voor de asfaltering van de 8 km lange weg van Apoera naar Washabo .

Bouterse werd bij aankomst verwelkomd door de DC van Kabalebo en de BOs. Hij is er om een belofte gedaan aan de plaatselijke bewoners op hun verzoek, in te lossen.

Tegelijkertijd is de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo), André Misiekaba, gestart met een 4-daagse missie in Boven-Suriname. Deze missie is per zaterdag 14 september 2019 gestart:

https://www.deboodschap.today/misiekaba-bezoekt-dorpen-boven-suriname/

40 REACTIES

 1. Beschamend als je die 2 dames daar ziet staan in die uniformen. Voor de fitheidtest zullen ze sowieso door het bordje bamie zakken. Sjesus…. je zou verwachten dat werknemers die garant staan voor de veiligheid van de burgers fit zijn. Op zijn minst heeft de belastingbetaler daar recht op.


  Maak melding

 2. Hoezo witte voetjes maken, wat een vredelievend volk zijn wij toch? wordt het nu geen tijd om deze mannen de wacht toe te zeggen en hun verbannen naar de plek waar ze horen.


  Maak melding

 3. Koos 16 september 2019 at 09:02
  Beschamend als je die 2 dames daar ziet staan in die uniformen. Voor de fitheidtest zullen ze sowieso door het bordje bamie zakken. Sjesus…. je zou verwachten dat werknemers die garant staan voor de veiligheid van de burgers fit zijn.”

  Ken je het verschil niet tussen een agent van politie/militair die wel fit moet zijn en een DC slecht een beleidsmatige/management taak heeft. Het garant staan van de veiligheid van de burgers is management functie, ze moet ervoor zorgen dat de mensen op de juiste wijze worden ingezet en de juiste dingen doen.


  Maak melding

 4. @Koos,

  Je trekt nu ene vergelijking die mank gaat. Je vergeet dat Suriname een onderontwikkeld land is. Je vergeet dat Suriname het land is van lekker eten en zuipen en ja dat heeft zijn weerslag in het lichaam dat je meedraagt. Je vergeet dat Suriname het land is met het meest luie volk, er wordt weinig aan sport gedaan en het werken laten ze over aan de Chinezen en Hindoestanen.
  Suriname is trots dat het op eigen voeten staat. Velen vragen zich af waar die trots op is gebaseerd aangezien de regering overal de handjes ophoudt om te bedelen.


  Maak melding

 5. De president en Mi si ka keba, zijn heel druk bezig met campagne voor de komende verkiezing. En deze domme ja knikker zullen ongetwijfeld weer op de NDP stemmen, wat een stelletje ……………. !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. @Bert v Marwijk, ook het management heeft een voorbeeldfunctie. Met dit soort fratsen zet je het korps voor lul. Hoe kan je als manager met droge ogen beweren dat werknemers fit moeten zijn.


  Maak melding

 7. Tijd dat DC’s en BO’s dat oerlelijk koloniaal uniform kloffie in de ijskast zetten en gewoon normale nette kledij gaan dragen. Definitieve naamsverandering naar Burgemeester net als in Frans-Guyana zou ook geen slechte daad zijn om mee te gaan in de vaart der volkeren.


  Maak melding

 8. Het werkbezoek bestaat uit handjes schudden, beloftes maken, eten drinken en feesten.

  En ja hoor, de ezel stoot zich weer aan de zelfde klein beetje asfalt. Daarvoor is deze asfalt bestemd.
  Beloftes zijn bestemd om schulden te maken en de handjes wordt geschud om te zeggen “we gaan jullie weer naaien”
  En de ezels staan al gebukt om genomen te worden voor 5 jaar. En de Cirkel is rond.


  Maak melding

 9. En wie zegt dat Bouterse niet durft te reizen? Hij is toch in Apoera (Apura)? Ligt Apoera niet in het buitenland? Ergens in Peru? Of vergis ik me? Bouterse is wel de meest charismatische president die Suriname ooit gehad heeft en zal krijgen. A man sabi precies fa a mus’ drai a tiki. Het volk voelde geen verbondenheid met Venetiaan ,Shankar en al die andere gasten. Maar met Bouterse kan het volk zich wel vereenzelvigen. Dat is een meesterzet van Bouterse. Dat men hem tot de dag van vandaag onderschat, snap ik niet. De feiten liggen recht voor je neus. Het is net als dat je bijvoorbeeld goed kunt dammen en je ontmoet de zoveelste tegenstander en denkt van ; dat klusje klaar ik wel. En je verliest. Zo gaat de oppositie te werk. Al jaren . En zo bestaat Bouterse al jaren. En om die reden brengt de president een werkbezoek aan het buitenland Apoera. Onschendbaar. 😂😉


  Maak melding

 10. Bouterse is de minst ontwikkelde president van Suriname. deze moordenaar kan amper fatsoenlijk Nederlands schrijven en lezen en praten gaat deze zombie ook al moeilijk af. Zijn aanhangers vinden het niet erg dat hij onschuldige mensen afgeslacht heeft. Dezelfde mensen vinden het ook niet erg dat hun voorouders voor een kraal en spiegel en alcohol aan de slavenhandelaren verkocht werden.


  Maak melding

 11. “Het volk” ?
  Driekwart van het volk steunt Bouta niet !
  60 % van het volk stemt niet, een deel is verdeeld en alleen dom-Suriname dus minder dan een kwart steunt Bouta. Omdat de meeste Surinamers niet stemmen lijkt de NDP een grote partij. Maar schijn bedriegt want de NDP bestaat deels ook uit “spook”-stemmen, de gestolen stemmen.

  Bouterse is de grootste raddraaier die Suriname ooit heeft gekent !


  Maak melding

 12. Als de president zo charismatisch is als door Pakiratigri wordt beweerd vraag ik mij af waarom zijn partij bij de komende verkiezingen niet de absolute meerderheid zal behalen. Nu al zoekt hij de steun van ABOP of van de VHP om een meerderheidsregering te vormen. De verwachting is dat Bouterse samen met de ABOP gaat werken omdat deze leden van deze partij zeer snel en gemakkelijk te manipuleren zijn. Geef ze bruine bonen met rijst en het zwicht voor Bouterse ==> dus het eigen belang gaat voor het algemeen belang.
  In de VHP zijn het allemaal goed opgeleide mensen die niet met zich laten spotten en niet in het eigen belang denken.


  Maak melding

 13. Zolang je mensen hebt met een denkwijze van dat deze president de meest charismatische is, I.p.v. welke eigenschappen een goed leider moet hebben, zal dit land nooit voorruit komen, welke idiote leider van een land heb je ooit horen zeggen, ik wenst jullie allen slapeloze nachten toe.


  Maak melding

 14. Alles blijft bij een startsein. Zo ook de weg van Alkmaar die opnieuw betegeld zou worden. Het is gebleven op de 20 meter die tijdens het startsein, die enkele weken geleden gegeven was. Alles wat de klok nu slaat is startsein. Het is een toverwoord van regering bouterse geworden. Het startsein van deze president is tevens het eindsein.


  Maak melding

 15. @Pakiratigri,

  Als voor jou Apoera het buitenland is, dan is Paramaribo Columbia. Want daar vertoeft jou president.

  En by the way, als hij zo veel lef heeft, waarom gaat hij ook niet naar Amerika of India en gaat hij zijn 19,5 miljoen halen in Nederland


  Maak melding

 16. @ Pakiratigri
  U maakt hopelijk een grapje.
  Het is een hele opluchting dat Bouterse voor zijn jaar rede niet eerst even gerenoveerd behoeft te worden in Cuba maar nu zijn Wasjes in het binnenland doet.

  u heeft helemaal gelijk dat Bouterse veel meer verbinding heeft met een bepaald deel van het volk. het volk dat makkelijk door een grappenmaker om de tuingeleid kan worden. Regeren is, ook voor een klein land als Suriname, een serieus ding en daar maak je geen grappen over. Vene was serieus en beloofde niet wat hij niet kon leveren. Het koste hem na de kredietcrisis de verkiezingen omdat Bouterse van alles beloofde en na bedrog bij het kiezen van de Voorzitter van de DNA (1 stem) een deal kon sluiten met Somohardjo en Brunswijk.
  Helaas allemaal loze beloften waren de verhalen van Bouterse, ondanks enorme extra inkomsten , is er niets waar gemaakt en rent het land achteruit.
  In 2014 -2015 is monetair gefinancierd en dat kwam direct na de verkiezingen uit.
  Nu worden de laatste bezittingen verhypothekeert voor 2020 en hoopt men op olie op zee.

  Bouterse is nu in Apoera voor 8 km asfalt van ergens naar nergens. Hij kan met een langs de treinremise in Apoera om te kijken of er nog ergens een spoorlijn aangelegd kan worden. De locomotief staat er al.

  Bouterse is straat slim maar laten wij bidden dat ook de makkelijk beïnvloedbare kiezer dat zij ook een derde keer niet bij de neus genomen willen worden.


  Maak melding

 17. Bouterse mag dan charismatisch zijn, het is de grootste volksverlakker die Suriname heeft en gehad zal hebben. Hij mag dan in zicht van de verkiezingen nog zo zijn best doen om de verlakkerij in een ’tweede versnelling’ te zetten, het zal tevergeefs zijn, zoveel geloof heb ik nog wel in de grote meerderheid van de bevolking.


  Maak melding

 18. Dit was natuurlijk de “belazer de bevolking” photo op in werkelijkheid was het een inspectie van ground zero van de cocaine import in Suriname. In Apoera heeft Abrahams zijn logistiek cocaine import hoofdkantoor. Alle vliegtuigen worden daar ingeluist en doorgestuurd. Abrahams heeft een zwaar bewapende complex daar als je daar in de buurt komt komt de security naar je toe om te vragen wat je daar zoekt of bedreigd.


  Maak melding

 19. in het land der blinden is bouterse de koning.
  de oer domme zuries zullen altijd voor een bordje linzen soep kome vreten..

  hij durft als land heer ,, niet naar het buitenland te gaan ook al is hij beschermd door de Verenigde natie als opperhoofd van een land.. bang, dat hij wordt toegevoegd bij zijn zoon , en dat noem men een ,, lijder.,,.


  Maak melding

 20. al brengt hij nog5 zijn hele leven veld bezoeken naar het binnen land, het land zal niet tot ontwikkeling komen,, hij moet naar Nickerie gaan, daar wordt er geproduceerd..
  maar daar wonen andere soort mensen die niet op hem lijken, daarom zal hij daar geen veld werk doen..
  er komt al daar in Nickerie nooit een ´´ voedsel pakket´´ aan..


  Maak melding

 21. Koos 16 september 2019 at 10:54
  @Bert v Marwijk, ook het management heeft een voorbeeldfunctie. Met dit soort fratsen zet je het korps voor lul. Hoe kan je als manager met droge ogen beweren dat werknemers fit moeten zijn.”
  =====================

  Denk je dat alle bestuurder van je geliefde Nederland een voorbeeld zijn voor de rest van de Bevolking in het land.
  Dacht het niet dus je slaat alweer de plank mis!!


  Maak melding

 22. O ik dacht dat daar olie was gevonden. Oeps ik vergis me in de bodem ligt voor 200 miljard aan modder. Niet gaan graven mensen dat is verloren tijd.


  Maak melding

 23. Als 1 indiaan niet stemt op deze ondwrontwikkelde waardeloze pres die door hun aanbeden word als de almachtige god dan is hy geen indiaan meer. Deze zogenaamde pres houd niet vn hindoestanen javanen n indianen hy houd aln vn de vrouwtjes.


  Maak melding

 24. melvin 16 september 2019 at 23:05
  De NDP gaat de verkiezingen met een overweldigende meerderheid winnen, let maar op mijn woorden. Zal jullie aan herinneren als het zo ver is. Want wij ndper’ s zijn de allergrootste dwazen, debielen en idioten van het gehele land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.