Vrouw gewond afgevoerd nadat ze met auto in goot terecht kwam

10
v

Bij een eenzijdig ongeval dinsdagmorgen in Suriname is één persoon gewond met een ambulance afgevoerd. De vrouwelijke bestuurster reed over de verlengde Magentakanaalweg toen ze om nog onbekende reden de macht over het stuur zou zijn verloren.

Het voertuig raakte van de weg en belandde in de goot die langs de weg loopt. Daarbij raakte de vrouw gewond. Er werd een ambulance erbij gehaald die haar heeft getransporteerd voor verdere medische behandeling.

Het is niet bekend wat de aard van de verwondingen waren. De Surinaamse politie was ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

Nog een foto van de situatie ter plekke:

10 REACTIES

 1. Wat is er met de vrouwen van Su?
  Zijn ze ook snelheidsduivels geworden of is het vakantiestress omdat de kinderen thuis zijn?
  Anyhow, ik snap niet waarom er geen straffe boete word opgelegd en een goeie straf ook. Dit word te gek nu!
  Gedonder met ze!


  Maak melding

 2. Er gaat geen dag voorbij of mensen achter het stuur proberen op de een of andere manier zelfmoord te plegen, mannen zowel vrouwen. Kennelijk zijn zij de uitzichtloze situatie ons ons land moe.
  Hoe is het mogelijk dat men steeds de macht over het stuur kan verliezen??? Of ze rijden te hard, zijn onder invloed van middelen, hebben geen rijbewijs, zijn emotioneel een wrak, het leven is hun te zwaar geworden, relatie problemen, rijden met hun telefoon in hun hand achter het stuur, horen stemmen in hun hoofd, hebben hun hersenen thuis gelaten, zijn slechtziend of steken blind, gaan de deur uit om verkeersslachtoffers te maken als dit hun lukt. Rare situatie. KPS heeft zo zijn handen vol, want er gaat geen dag voorbij of sommigen halen de media.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. @Mix Chick,

  Dat weet ik ook wel. Alleen … soms vraag ik me af of het allemaal niet beter en duidelijker zou zijn als dat zo was. Vooral wanneer ik zie dat vrouwen alles klakkeloos kopiëren wat mannen doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.