Politie Suriname bevestigt aangifte tegen pleegzoon Bouterse

23

De Surinaamse politie heeft dinsdag bevestigd dat er afgelopen week aangifte is gedaan tegen Romano Meriba, de pleegzoon van president Desi Bouterse. Volgens politievoorlichter Humphrey Naarden gaat het om aangifte wegens zware mishandeling en beroving van vrijheid, na een verkeerd gelopen drugsdeal.

Vorige week wijdde de Surinaamse krant Dagblad Suriname haar hele voorpagina aan de aangite tegen Meriba (foto). In een uitgebreid artikel in de krant kwam naar voren dat Meriba de aangever samen met vier anderen zwaar zouden hebben mishandeld. Dit allemaal vanwege een koffer met drugs die de aangever naar Nederland moest brengen, maar volgens hem nooit gehad zou hebben.

Volgens Naarden heeft het slachtoffer na de aangifte getracht om de zaak in te trekken. De reden hiervoor is onbekend. De politie heeft echter besloten om het onderzoek ambtshalve voort te zetten. Romano M. zegt onschuldig te zijn en is hangende het onderzoek heengezonden. 

De advocaat van Meriba, Benito Pick, wilde niet reageren meldt ABC Radio.

23 REACTIES

 1. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel. En toch zijn er vele paars verworden oerdomme, dwaze debiele idoten die zeggen en denken, eeehh is neks waar, want eeh neks no fout. Opa taki, de appel valt niet ver van de de boom. Oma taki enne aan de boom herkent men zijn vruchten. Ai ai ai, wat moet men ongeloofelijk oerdom zijn tot in merg en been om nog te geloven en oerdom om willens en wetens volhardend vast te houden in de onschuld van deze drugscrimineel, wiens halfbroer is veroordeeld in de VS voor drugssmokkel en gelukkig daar vastzit. Oma taki dang what about deng pa, ooh oei, ongeloofelijk dat men een bij verstek veroordeelde drugscrimineel, wanted by Interpol aanbidt, vereert en op handen draagt. Zelfs voorgangers als StefAnus Meyj. e, Breevelt en MisikaoloAlles doet men om deze drugscrimineel aka baas I’m Nasty, de handen boven het hoofd te houden en te zegenen. Maar inplaats van zegen a mang na wang bigi vloek. Opa taki, zelfs een mier is tienduizenden malen wijzer dan alle Na Droga Poepers samen bij elkaar opgeteld, want hun afgod is de leugen en het onrecht zelve in mensengedaante. Alles wat verboden is wordt gedoogd en in stand gehouden door baas zijn stinkende parasieten, poepvliegen, die door drugs of corruptie rijkerds zijn geworden. Maar te beklagen tot in lengte van dagen, ook geldend voor de komende paarse generatie zijn alle ndper’s. Daders en slachtoffers van de misdaad zijn 99% ndper; want ze verdienen het om vermoord, gedrogeerd en beroofd te worden door de onberechte moordenaar, drugsbaas en staatskasrover en zijn meedogenloze, gewetenloze geldzuchtige roversbende. Stem bakka oe ma pima dong moro buriki na droga poepe paria’ s voor nog meer moorden, drugs en berovingen. STem wederom weer voor vijf. Wo ka. Ook deze crimineel zijn dagen lopen ten einde, want ikke ben een afgod kindje a mang e denk foe insrefi, mi onschendbaar. Maar de Rechtvaardige Heerser en Rechter slapen nooit en het is slechts een kwestie van tijd dat alles wat ndp is en voorstaat wordt veroordeeld.


  Maak melding

 2. Deze paarse crimineel gaat toch weer gratie krijgen van die andere paarse crimineel.vervolgen heeft in deze totaal geen zin, want de hel top in dit corrupte Suriname bestaat uit criminelen met een strafblad


  Maak melding

 3. Als pleegvader en”President” van het land zou Bouterse toch zijn scheur moeten open trekken en het handelen van zijn pleegzoon publiekelijk veroordelen. Elke vorm van beschaafdheid en fatsoen is volledig weggevaagd . Dit land is volledig weggezakt in een moeras dat nog slechter is dan Sodom en Gomorra. De greep die Bouterse, zijn familie en overige politieke vriendjes op Suriname hebben neemt zeer schrikbarende vormen aan. Hoe kan het dat deze beroeps crimineel Meriba nog vrij rondloopt ??????


  Maak melding

 4. A NO MIE geest is weer uit de fles. Leugen en achterbaks is deze moordenaar, rover, verkrachter, drugsdealer en aan obesitas lijdende achterlijke onderkruipsel met de paplepel ingegoten. Krokodillenvoer net als Tolud en consorten! De pleegvader alias biologische vader van deze misbaksel weet ook niks, maar gratie verlenen aan deze moordenaar kent ie wel. Een achterlijke familie met een misselijkmakende naam vernietigd niet alleen levens van anderen, maar zet zichzelf ook te kijk als geldwolven en drugsdealers.


  Maak melding

 5. Als papa nog 5 jaar krijgt in 2020, krijgt zoonlief weer gratie. Dus zoonlief moet zich geen zorgen maken.

  Dus de stemvee van de NDP, stem nog 5 en zoonlief komt weer vrij


  Maak melding

 6. Er moest eerst nog een cock-a-mania flut verhaal /scenario in mekaar gedraaid worden.Gaat dit in dezelfde doofpot , of staat er al een nieuwe klaar , want de oude is overvol en er kan niks meer bij.


  Maak melding

 7. IEDERE SURINAMER DIE NOG HET LEF HEEFT OM ACHTER DE PARTIJ VAN ZIJN CRIMINELE VADER (MOORDVERDACHTE/DRUGDEALER) STAAT IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERLOEDERING EN NORMVERVAGING VAN ONZE JEUGD….WIE WIND ZAAIT,ZAL STORM OOGSTEN .!


  Maak melding

 8. Wanneer gaat deze vervloekte criminele daggoe vn n pleegzoon vn n massamoordenaar n drugsbaronn leider vn n corrupte regering uit de roulatie worden gehaald kaolo moordenaars by elkaar.


  Maak melding

 9. Advocaat Benito Pick moet zich diep schamen. Deze criminelen advocaat is een advocaat van de duivel. Bouta heeft Meriba amnestie verleend om uit de gevangenis te blijven.Hij is een grote schande voor deze familie, want hij gaat ongestoord door, net als zijn vader. Deze kale aap, hoort voor goed achter slot en grendel ook al is zijn pleegvader de zogenaamde president van ons land. Deze Meriba moet niet denken dat hij ook echt onschendbaar is.Time will tell. De hoofdprijs zal hij zijn tussen 6 planken.Velen zijn hem reeds voorgegaan. Een normale baan is niet voor hem weggelegd. Zijn baan als drugsdealer en anderen ook in zijn ondergang mee slepen, heeft hij tot zijn werk gemaakt.
  Schaamteloos is deze jongeman, geen zelfrespect.Hij voelt zich nu machtig als andere domme krachten naar zijn pijpen dansen. Wij zullen zien voor hoe lang.


  Maak melding

 10. Deze kleine etterbak was vanaf hij 10 jaar was al onhandelbaar. De fam Moestadja wilde hem niet eens. Meriba wist geen raadt met hem. toch neemt Bouterse hem in huis. Had hem voor de aasgieren gelaten.
  Hij moet nu echt in trap in zijn kont
  Hij begint een koenoe te worden


  Maak melding

 11. Deze man waant zich echt onschendbaar.Gewoon iemand vragen om een koffer met verdovende middelen mee te nemen naar Nederland.Waarom gaat hij niet zelf?
  laat hij zaken gaan doen met de Mokro mafia en hij ligt zo tussen zes plankjes


  Maak melding

 12. Bijna al die kinderen en kleinkinderen van Delano deugen niet. Die boeler Walther was zijn vrienden live aan het tonen hoe ze een meid moeten naaien. Het is niet bepaald een intelligente familie.
  Meriba’s genen en die van Delano moeten vergeleken worden. De aap komt dan uit de mouw.


  Maak melding

 13. Sroting mars …en de tweede straf kan niet omlopen …
  Rechtstreeks naar de HEL…hier kan steekpenning ..omdat de vader machtig is …dalijk dag des oordeels …gaat hij janken.. ook de rest van de fam….president Bouterse gaat dalijk zo klein als sprinkhaan tegenover God …..rechtstreeks naar de Hell …niemand omloopt de straf …de dag des oordeels …kan je zien hoe God machtig is dan de aardse rijkdom…..nu lachen dalijk janken….LET MAAR OP


  Maak melding

 14. Ha,ha,aha
  De aangever zit in Nederland kippenbout te eten en een wijntje te drinken en lach zich kapot!
  De politie in Suriname wil de zaak niet intrekken,ze willen precies weten waarom die aangever aangifte heeft gedaan.
  Hij heeft het dagblad Suriname voor aap gezet.
  Deze mensen die zich journalisten noemen willen mensen breken die dom zijn zoals die Javaan.


  Maak melding

 15. De politie BEVESTIGT !!!!!
  Eerst zou de aangifte niet te vinden zijn !

  De aangever doet er goed aan de staat Sranan te ontvluchten,
  gelet op de onzekere mensenrechten-situatie !

  Niemand zou m.i. zomaar aangifte doen tegen een pleegzoon van de
  president.

  De zaak stinkt behoorlijk en de aangever moet vrezen voor
  zijn leven !

  PS : is er trouwens nog nieuws over onderzoek naar de moord op
  de drugsverdachte Oemrawsingh ?????


  Maak melding

 16. Volg a poppekast, na aangifte van ZWARE mishandelig he!

  Nee hoor inspec, mi no sab neks, mi no doe neks.
  Oke Meriba ik geloof je, je mag gaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.