Damaru blij met bijdrage Ronald Snijders aan nieuwe single

3
Damaru blij met bijdrage Ronald Snijders aan nieuwe single

De populaire Surinaamse zanger Damaru is heel blij met de bijdrage van de musicus Ronald Snijders aan zijn nieuwste single ‘Na ke mo’ (echte mannen huilen niet). Naast Snijders leveren ook de Nederlandse zanger en acteur Tommie Christiaan en de Surinaamse hip-hop artiest Donavey een bijdrage aan die single.

“Het is heel belangrijk te noemen. Ronald Snijders is een van onze top musici. Ik was al lang blij dat hij een bijdrage wil leveren aan mijn song. Toen ik hem benaderde zei hij gelijk ja”, zegt Damaru, die hoopt Snijders ook in de video van de song te krijgen .

‘Na ke mo’(echte mannen huilen niet) is een reggae. De video opnamen voor de clip worden in oktober in Suriname gemaakt en het is de bedoeling van Damaru dat ook Ronald Snijders daarbij aanwezig zal zijn. Als alles volgens plan verloopt, zal ook cabaretier Jörgen Raymann en de presentator en MC Rarko ook een rol in de clip vervullen. De song wordt in november gedropt. 

Ronald Snijders speelde eerder fluit op diverse opnamen van andere bekende vocalisten, waaronder Giovanca, Jeanine La Rose, Ntjam Rosi, Sharon Kipps en Mai Tai.

3 REACTIES

  1. Ronald je hebt groot gelijk, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Bovendien is dit ook een soort van overdracht aan de jeugd. Danru maak er flink gebruik van om veel van deze markante Surinamer te leren


    Maak melding

  2. Damaru heeft er goed aan gedaan om deze musicus van hoog niveau te benaderen. Veel beter dan stelletjes uitschot waarmee hij zich bezig hield, de zogenaamde bands die richting Nederland vertrekken om herrie muziek te gaan maken, drugscriminelen, wanbetalers. Muziek zonder inhoudt. Leert het volk niets van. Hij doet er veel beter, om zijn handen niet te branden aan zulke gasten. Zijn goede naam en carriere zullen eraan gaan. Want zodra je naam genoemd wordt in een groepje waar criminele activiteiten plaatsvinden is je carriere gedoemd te mislukken.Dan heb je ook vaak enigzins de hand in zoals men vaak denkt.Waar er rook is, is er vuur.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.