Commissariaat Saramacca werkt aan structurele oplossing wegverbinding Maho

8
Commissariaat Saramacca werkt aan structurele oplossing wegverbinding Maho

Het Commissariaat van Saramacca vindt het noodzakelijk om te werken aan een structurele oplossing, teneinde het dorp Marrondorp Maho via wegverbinding te ontsluiten. Dinsdag 3 september is er een aanvang gemaakt met schoonmaakwerkzaamheden van een wegdek vanuit Marrondorp (langs de Saramaccarivier) richting plantage Aitnoch. Dit meldt het Burger Informatie Centrum van Saramacca.

Het dorp is doorgaans alleen via water te bereiken. Twee jaar terug was de weg geprojecteerd en ontbost. Vanwege laag liggende delen van de weg is deze in de regenperiode onbegaanbaar geworden. Bij de werkzaamheden, die nu in uitvoering zijn, worden de straatlozingen ook meegenomen. De werkzaamheden worden in opdracht van de districtscommissaris van Saramacca uitgevoerd door het aannemingsbedrijf SL Equipment.

De werkzaamheden van Marrondorp Maho zullen naar verwachting bijkans twee weken duren. Het gaat in deze om een wegstrekking van 2,5 km met aan weerszijden straatlozingen. De gaten of laag liggende delen van de weg worden opgehoogd met het vrijgekomen zand.

8 REACTIES

 1. Het is de plicht van de ndp overheid om wegen, electriciteit and water facilities, lozingen en kanalen aan te leggen. Er is niks heroic aan het aanleggen van een weg naar Maho dorp. De weg wordt van belasting gelden betaald.


  Maak melding

 2. Inderdaad opvallend dat het al een paar jaren te laat wordt opgepakt en een klusje van twee weken is om 2.5 km weg aan te leggen. Dan wordt het wel een rommel klusje want in 10 werkdagen 2500 meter weg te maken is een leugen prestatie. Ja de NDP kan dit met gebakken lucht werkzaamheden.
  De krant zou er eens moeten bijhouden wat er van dit makkelijke verhaal echt gedaan wordt.


  Maak melding

 3. Jammer. Betekent nog meer binnenlanders de stad in. Wie moet er dan wonen in het binnenland?
  De regering voert een tegenstrijdig beleid. Enerzijds faciliteren ze de trek van binnenlanders naar de stad, anderzijds subsidiëren ze het binnenland met van alles.


  Maak melding

 4. De verkiezingen staan voor de deur, het word nu lachen voor de bevolking,maar na 2020 als deze regering weer aan de macht komt, dan is het weer vier jaren huilen en stikken.


  Maak melding

 5. de indianen zijn gewoon in slaap gevallen in hun hangmaat.
  een paar dagen voor de verkiezing worden ze wakker komen tot de ontdekking, dat er niks is gebeurt voor kun, waardoor ze weer achter lopen achtergesteld zijn..

  routine verhaal..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.