Autobestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot; Lelydorp en omgeving zonder stroom

16
Autobestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot

De bestuurder van deze personenauto reed vrijdagavond rond 22.30u een elektriciteitsmast met trafokast van de NV Energie Bedrijven Suriname op de hoek van de Indira Gandhi en Altonaweg kapot. Hierdoor kwam Lelydorp en omgeving zonder stroom te zitten.

Hoe het kwam dat de bestuurder de mast kapot reed is nog onduidelijk. Volgens omstanders reed de bestuurder roekeloos en verloor op een bepaald moment de controle over het stuur. Hierdoor vloog hij van de weg en knalde tegen de paal.

Op social media reageren bewoners van de getroffen gebieden boos. Dit omdat zij vanmiddag al uren lang zonder stroom zaten doordat het district Wanica ook getroffen was door de grote stroomstoring van de EBS.

De Surinaamse politie is momenteel ter plaatse en is bezig met het onderzoek. Technici van de EBS zijn nu ook druk bezig om het gebied weer te voorzien van elektriciteit.

UPDATE: Iets na 01.00u heeft de EBS laten weten dat alle getroffen gebieden weer optimaal voorzien zijn van elektriciteit.

16 REACTIES

 1. Is het een idee om ooit eens ondergrondse leidingen aan te schaffen? Bovengronds is goedkoper. Het zal wel een grote aanslag plegen op de Surinaamse belastingbetaler als men ertoe overgaat ondergrondse leidingen aan te leggen. Het blijkt wel dat Surinamers een speciale voorliefde ontwikkeld hebben .Gewoon eens even tegen de mast rammen. Welk probleem heb je met de mast? Je brengt het leven van anderen in gevaar. Laatstelijk zijn er mensen overleden omdat ze geen rekening hielden met de werking van elektriciteit. Ze wilden redden wat er te redden te viel door stekkers uit stopcontacten te halen, terwijl door een aanrijding tegen een mast, alles gezegd en gedaan was. Het ene ongeluk bracht het andere met zich mee.


  Maak melding

 2. Mensen in Su verloren vaak het macht over het stuur, te hard gereden soms of zijn ze tijdens het rijden, bezig met neven activiteiten ?????

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Wat een ellende met die roekeloze rijders. Steeds weer hetzelfde liedje. Het is nergens voor nodig om stoer te doen. EBS directie, zodra iemand door roekeloos gedrag een electriciteits paal en trafo kast kapot rijdt, moet de persoon ervoor betalen. Geen pardon. Want u kunt niet steeds voor de kosten opdraaien. Steeds een nieuwe paal plaatsen en de buurt alleen maar ellende verzorgen, moet de bestuurder voelen wanneer hij voor alle onkosten opdraait.


  Maak melding

 4. Men moet de regels in de lesboeken van de rijschool nader bekijken. Volgens mij bevat een deel van het lesboek dat men de controle over het stuur moet kwijtraken. Want je leest namelijk niets anders dan dat bij aanrijdingen of eenzijdige ongelukken de controle over het stuur was kwijtgeraakt. Weet men niet hoe een stuur vast te houden ook al rij je hard. Wanneer je je haren hebt ingesmeerd met cocosolie, heel goed je handen wassen voordat je achter het stuur gaat zitten


  Maak melding

 5. Aan vele auto bezitters een driewieler schenken en hun auto in beslag nemen, rijbewijs voorgoed invorderen.
  Alhoewel een ezelkar nog beter zou zijn, niet met een ezel op 4 poten voor het karretje spannen,maar de ezels die steeds de macht over het stuur verliezen op 2 benen.


  Maak melding

 6. Is de autoverzekering in Su anders dan in het buitenlanf?Als je een electrische paal ramt moet je niet een zeker bedrag betalen als eigen ridico en de rest wordt dan door de verzekering brtaald. Verder de premie v an je verzelering gaat omhoog?


  Maak melding

 7. Helemaal kapot procederen die onverantwoordelijke drol.
  Sowieso ALLE reparatiekosten, manuren en geleden schade door de buurt op hem verhalen.
  Gewoon net zolang opsluiten tot dat alles is betaald!en de gevangeniskosten natuurlijk op zijn familie verhalen, want daar hoeft de staat niet voor op te draaien.

  Tevens al zijn bezittinggen verbeurd verklaren, dan gaat hij maar weer in het bos wonen, net als vroeger, toen alles nog goed was.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.