Chauffeur die jongedame in lijnbus verkrachtte aangehouden

37
verdachte-aangehouden
Archieffoto - verdachte aangehouden

De politie heeft gisteren de chauffeur die vorig week een 20-jarige jongedame in het district Para verkrachtte in zijn lijnbus en in het bos achterliet aangehouden. De chauffeur heeft toegegeven dat hij seks heeft bedreven met de jongedame. Volgens hem is dat na afstemming gebeurd, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag op de voorpagina.

De krant laat verder weten dat de verdachte heeft verklaard dat hij het slachtoffer SRD 100 zou geven voor seks en zij daarmee had ingestemd. Hij bedreef toen seks met haar, maar betaalde haar niet. Hij liet haar in het bos achter. Het slachtoffer heeft bij haar aangifte aangegeven dat zij de lijnbus in het district had gepakt om naar de stad te gaan. Op een bepaald moment viel zij in slaap. Toen zij weer wakker was merkte zij op dat de bus in het bos was. Ze probeerde uit de bus te gaan, maar de deur was op slot.

De chauffeur kwam toen in de bus en de jongedame vroeg hem wat er aan de hand was. Hij gaf toen aan dat hij seks met haar wilde hebben, liep naar haar toe en trok haar broek uit. Daarbij hield hij de handen van haar vast en verkrachtte haar. Zij stribbelde tegen, maar werd geslagen in het gezicht. Na de daad heeft de chauffeur haar mobiele telefoon en identiteitskaart afgepakt. Vervolgens duwde hij haar uit de bus en reed weg.

Het slachtoffer ging de straat op en bewoners van een woning brachten haar naar de politie waarna zij aangifte heeft gedaan van de verkrachting. De chauffeur is vervolgens in beeld gebracht door de politie in Suriname en gisteren aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

37 REACTIES

 1. Zodra de bosbewoners naar de beschaving toe komen is het gedaan met de beschaving; moord, roof en verkrachtingen zullen de beschaving teniet doen… zei een politicus ooit. Deze grote staatsman werd uitgemaakt voor racist maar worden de woorden niet keer op keer bevestigd ? Geen racist maar wel realist.


  Maak melding

 2. Is geen brada maar een domme NDPer. Niemand in deze wereld gaat eerste een vrouw verkrachten, daarna de voor deze verkrachting SRD 100 als bedoelde maar beloning niet betalen en verwachten dat ze geen aangifte bij de politie van deze verkrachting zal doen. Je bent Dom, Dom, Dom, En alleen NDers voldoen aan deze kwalificatie. Ik verwijs naar de Brokopondo overeenkomt. Daar verkrachten ze niet, maar worden ze lekker door de Alcoa verkracht. Meneer Sardjoe?Grootste boef van Suriname. Wat heb jij gedaan als voorzitter van de Onderhandelingscommissie? Niets?. En wat heb jij voor het nietsdoen gevangen? Deze zaak moet door de volgende regering onder de aandacht worden gebracht van een internationale rechter ter wille van de objectieve geschiedschrijving. Bekijk het positief. Al winnen we niet. De beerput van deze klote regering moet worden opengetrokken en dan komen alle anti-Surinamers in beeld Deze moeten aan de schandpaal worden genageld. .Ja, pijnlijk voor de nazaten, die moeten lezen uit de geschiedenisboeken van Suriname dat hun voorouders de belangen van Suriname verkwanseld hebben. Oké . ik ben mijn ei over de Suralcokwestie nu eindelijk kwijt,


  Maak melding

 3. Wij binnen land bewoners, zijn het bewijs van vrijheid. Wij zijn de echte bezitters van SU, de kust vlaktes worden bewoond door de blanke aanbidders, jullie houden het geen 24 u vol in het binnenland. Wij djoeka’s gaan voor nog 10. Stuwdam burn, trawlers burn, djoeka power forever.


  Maak melding

 4. Nee hoor Furgil is niet waar wat je schrijft. De enige bezitter van Suriname is de INDIAAN die jouw voourouders samen met de blanken hebben


  Maak melding

 5. Tekst gaat door : uitgeroeid. Daarom is een oud spreekwoord “ het land behoort niet toe aan ons wij behoren toe toe het land”. Denk daar maar over na. Als jullie het volhouden in het binnenland blijf dan daar !


  Maak melding

 6. Dat is waar wat je zegt. Dat jullie de binnenlanden gewend zijn en dat het bewijs van vrijheid is. Misschien wil jij dit ook aan de broeders en zusters die als een horde wilde beesten naar Europa toe komen. Waarom willen zo graag naar West Europa toe ? Juist om lekker hier niks te hoeven doen en geld opstrijken toch ?


  Maak melding

 7. @ Sonny Een wat genuanceerde reactie staat je beter. Iedereen heeft recht op een mening. Ik lees op deze site vaak de meest idiote reacties vol taal en spellingsfouten. Echter laat ik ook desbetreffende personen in hun waarde. Er wordt teveel vanuit emoties gereageerd waarbij de rassen kaart continu getrokken wordt ongeacht het onderwerp. Als witte Nederlander heb ik 15 jaar in Suriname gewoond en gewerkt en vind het frappant dat Surinamers elkaar nog steeds op een heel vervelende wijze bejegenen.


  Maak melding

 8. Ze moet gaan werken in een bar of bij die Garimpeiros dan aw feni gowtu moni. Welke busschauffeur gaat nou 100 srd over hebben voor een motjo, ze houden bijna niks over aan eind van de dag.


  Maak melding

 9. De verklaring van de verdachte slaat op niets. Als de seks was met wederzijdse instemming waarom heeft hij zich dan zo lang schuil gehouden voor de politie ??? Als hij onschuldig was en valselijk werd beschuldigd dan zou hij dezelfde dag nog uit zichzelf naar de politie moeten zijn gegaan om zijn kant v.h verhaal te vertellen. Dat hij dat niet heeft gedaan is hoogst verdacht want onschuldige mensen slaan niet op de vlucht.

  De jongedame heeft gelijk na het gebeuren aangifte van verkrachting gedaan vandaar dat ik haar wel geloof in tegenstelling tot al die zogenaamde “me too” gevallen die pas jarenlang na het vermeende gebeurde in de media komen om hun zegje te doen en hoogstwaarschijnlijk op zoek zijn naar hun 15 minutes of fame.


  Maak melding

 10. De vraag die beantwoord moet worden of hetgeen deze zaka zaka beweert over het geven van 100 SRD op waarheid berust. Als dit juist is dan staat voor mij vast dat met wederzijds goedvinden seksuele smeerlapperij heeft plaatsgevonden. Dan liegt deze straatdame en moet ze opgesloten worden deze tandeloze heks.


  Maak melding

 11. het gaat om een verkrachting zaak dat niet acceptable is en men gaat dingen oprakkelen van na 1492 en alle politieke partyen worden aangehaald als of het wat uit maakt,anderen halen de sharia erby ,vraag my af waar men heen wil mensen, verkrachting is niet normaal en is strafbaar,zullen we het maar aan het gerecht overlaten,want nu worden hele bevolkings groepen beledigd wat nooit de bedoeling mag zyn
  one monkey cant stop no show
  SURINAMERS de tyden veranderen in sneltrein tempo ,waar de wereld aan het globaliseren is zyn wy bezig ons gemeenschap op een pynlyke wyze aan het opdelen en voor van alles aan het uitmaken .


  Maak melding

 12. Nou zo ver wil ik niet gaan om de hele familie uit te roeien maar de bewering van de verdachte dat hij het slachtoffer 100Srd betaalde wordt door haar niet tegengesproken. Dit werpt toch een ander licht op deze zaak. Aan de andere kant is het ongeloofwaardig dat als je verkracht wordt dit vaak niet zachtzinnig gaat en vaak tot geweld leidt. Hoe is deze dame kunnen doorslapen terwijl de dader zijn slang uit zijn broek tevoorschijn haalde en haar daarmee penetreerde ? Of was deze man klein geschapen en had hij een muizenpiemel ? Kortom veel stof tot nadenken!


  Maak melding

 13. Furgil
  31 augustus 2019 at 08:11

  Is een brada, laat die man met rust.

  ==============================

  Tot dat 1 van jouw vrouwelijke familieleden
  slachttoffer is geworden van verkrachting.
  Had net zo goed jouw dochter, zusje of nichtje kunnen zijn. Brada toch ? Give me a brik


  Maak melding

 14. Deze laag bij de grond lage kinderverkrachter voor 20 jaar opsluiten. Hij liegt tot hij barst.
  Laat je hem vrij zal hij dit zo weer doen. Hij heeft dit kennelijk vaker gedaan. Vrouwen moeten opgeroepen worden zich te melden. Foto van hem in de krant plaatsen, dan zullen de aanmeldingen binnen stromen. Castreren deze pedofiel. Hij is erger dan een loopse hond.
  Waarom zijn dit soort gasten zo???? Respectloos naar vrouwen toe, als hij maar zijn lul ergens in kan steken. Hij is ook nog HIV geinfecteerd.


  Maak melding

 15. Surinamers, wanneer gaan wij ophouden met zo een mentaliteit? Als je niets te zeggen hebt of weet niet wat te zeggen, zit dan niet mensen uit te schelden of om onnodige nutteloze comments te plaatsen. Jullie worden niet wijs boi en groeien nooit. En bij alles moet politiek bedreven worden serieus, is het de schuld van “politiek” dat deze dingen gebeuren? Wanneer gaan jullie ophouden? Solanga wan sani psa we gi a president a schuld. Wel dan liever is er geen president dan leiden jullie elkaar want jullie zijn allemaal blind. De lamme leidt de blinde, dan vallen jullie allemaal in 1 put!!!Geen enkel van ons is beter laat mij jullie dat duidelijk maken. Iemands naam lasteren maakt jouw niet beter dan een ander. Vergeet niet dat je zal moeten betalen voor alle negatieve dingen wat je zegt en toewenst voor een andere mens. Wij zijn de grootste duivel hier op aarde. Los van de duivel die onze grootste vijand is, maar wij mensen leven helemaal niet goed met elkaar. Sjeetjes!!!! Surinamers!!!! Ik schaam mij dood voor jullie.


  Maak melding

 16. #Furgil, dong djoe-ka je hoort in Afrika thuis weet je dat weggelopen slaaf.
  Suriname is en blijft van de Inheemse bevolking het rode volk de Indianen.
  Het binnenland zijn jullie aan het vernietigen met kwik en jullie nageslacht want kwik ademt jullie in.


  Maak melding

 17. God zei; Ga heen en vermenigvuldig U , God heeft NOOIT gezegd ga heen Betaal om te vermenigvuldigen ,, hoe dan ook die man is fout


  Maak melding

 18. Aswin, je naam komt dicht bij ass hole.
  Was het maar zo dat lelijke vrouwen niet verkracht werden. Het zijn vaak de lelijke vrouwen die verkracht worden. Vraag het maar aan je moeder.


  Maak melding

 19. @ Freddy
  Je stipt het punt aan dat Surinamers elkaar discrimineren, maar je sluit je ogen voor de discriminatie in Nederland.
  Ga nou niet de moraalridder uithangen, want discriminatie vindt overal plaats.
  Discrimineren de Hollanders elkaar onderling niet?
  Als je antwoord luidt, ja dan doen ze ook, dan is je opmerking over Surinamers van geen waarde
  Als je antwoord luidt, nee dat doen ze niet, dan moet je toch je ogen eens open doen.
  Een enkel voorbeeld, zijn het niet de Friezen die een eigen volkslied willen?
  @ Aswin
  een verkrachter denkt niet na, voor hem geldt slechts 1 ding; zijn honger stillen

  Wat is mooi.
  Wat de een mooi vindt, vindt een ander lelijk.
  Dik is mooi? of toch dun?
  Uit onderzoek blijkt dat mannen dikke vrouwen aantrekkelijker vinden, toch doet de vrouw er van alles aan om slank te zijn
  Subjectief


  Maak melding

 20. @nathalie de kotya je bent een hoer en kan niet naast die knappe intelligente moeder en die ook nog onderneemst is staan wat jammer dat ik geen foto kan posten denk aan je pruik weave en rot nu een eind op jammer dat zij zich is gaan mixen vuile riool rat,daarom kijk ik naar meisjes die op haar lijken niet naar animatie hoeren als jou,en het feit dat jij spot dat mannen.Epelepsie krijgen van jou nattigheid.kan ik jou niet serieus nemen zak de stront in vies dweil,zelf respect heb jij niet voor een jonge ziel die helaas is heengegaan herpes hoertje dat jij bent


  Maak melding

 21. boi wat een verkrachtings zaak niet teweeg kan brengen in ons samenleving.Resultaat discriminatie onder ons sranangmangs door 1 klote homo flikker.Hopend dat zijn fam dit mogen aanschouwen tevens zijn kinderen.Door 1 flikker gaan we elkaar discrimineren .Dink a torie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.